Mihail

 
3
Mihail написа ревю за Хотел Елена****
Както винаги за тези пари 80лв / човек не е лошо ,ест ако не си претенциозен.20 лв / ден за паркинг,2ма възрастни и дете на 2г6м като за нас бяха две отделни легла ?възглавниците и леглата супер неудобни,климатик ЙОК,няма халати или кърпи за басейн мъкнеш от стаята,храната всеки ден почти едно и също и безвкусно,вътрешен басейн ок , външен с най - евтините чадъри при най - малкият вятър всичко е във въздуха,мръсни шезлонги,напитките са покъртително отвратителни,като цяло има мн по добри места
5
Mihail написа ревю за Prestige Hotel & Aquapark
Прибрахме се буквално преди няколко часа от почивката ни в хотела , бяхме за 3 нощувки за които заплатихме няма и 360 лв за двама възрастни и дете на 2г6м .За тези пари абсолютно никакви оплаквания .Има достатъчно парко места,бързо минахме рецепция ,настанихме се .Достатъчно храна сутрин,обед,вечер 10-5 правят пици пред теб ,понички ,пър. картофки около басейна,достатъчно шезлонги и тн като се има предвид,че водата е студена все пак е МАЙ месец,вътрешният басейн 30 С което е леко хладно за децаа
 
Mihail получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
1
Mihail написа ревю за Emerald Beach Resort & Spa *****
Зимно време най-важната част от престоя ти в един "уж" топ спа хотел с награди и др. простотии написани в описанието е ест. СПА-то .
1во басейна беше адски студен
2ро пътя за басейна през хотела коридори , общи помещения супер студено .. а ти си по халат
3то за малко дете , бебе и тн е като да напълниш надуваем басейн да го напълниш с вода и да го оставиш да се къпе на терасата на хотела сигурно е по - топло навън ( ние бяхме 8-10 Декември) отколото с ПРОСЛОВУТОТО СПА !
Храната е ок
 
Mihail получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Mihail получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
5
Mihail написа ревю за Хотел & Бирария Roger's
Супер вкусно 3кг плато! Няма място за сръвнение спрямо цена,количество и вкус !! Голямо разнообразие на бира, храната става бързо и обслужващият персонал е 5 звезди!
 
Mihail получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Mihail написа ревю за Хотелски комплекс Балкан
Закупихме ваучери на стойност почти 60 лв (закуска, обяд и вечеря) за вечер на човек! Парите си се изплатиха на 100 %! Настаняването е в 14:00, ние пристигнахме в 13:00 и ни позволиха да се настаним в стаята, любезен персонал на рецепцията, понеже при напускане щяхме да пропуснем обяда ги помолихме да обядваме веднага, така и стана! Стаите са чисти, топличко е, уютно! Басейна е чист и със супер температура, джакузито и топилата приятно горещи! Храната за тези пари - топ! Гледката спираща дъха!
 
Mihail получава значка Най-добра дружка, защото вече има повече от 20 приятели в своя профил!
 
Mihail получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)