Театрално-музикален спектакъл "Седемте живота на Леа", посветен на голямата българска певица Леа Иванова: на 4 Юни, в Зала 1 на ФКЦ - Варна

Театрално-музикален спектакъл "Седемте живота на Леа", посветен на голямата българска певица Леа Иванова: на 4 Юни, в Зала 1 на ФКЦ - Варна

Седемте живота на Леа е пиеса с много песни и забавни случки от живота на голямата българска певица. Пиеса за истинската българска звезда, покорила света и забранявана у нас - талантливата и магнетична Леа Иванова!

Театрално-музикален спектакъл "Седемте живота на Леа" на 4 Юни от 19:30ч, в Зала 1 на ФКЦ - Варна 20 лв Грабни
За спектакъла
"Седемте живота на Леа"
театрално-музикален спектакъл посветен на Леа Иванова
Участват: Роси Русева, Ани Михайлова, Жоро Стоев
Сценарий - Роси Русева
Режисьор - Бойко Илиев

Седемте живота на Леа е пиеса с много песни и забавни случки от живота на голямата българска певица Леа Иванова! През 2023 се навършиха 100 години от рождението ѝ и с това представление си спомняме за голямата джаз певица с обич и възхищение. Пиеса за истинската българска звезда, покорила света и забранявана у нас - талантливата и магнетична Леа Иванова!

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 4 Юни 2024 (Вторник).
  • Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Необходимо е да покажете QR кода на ваучера преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Театър Българан

Театър Българан е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта Българан се състоя на 3 март 2004г, в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра.

Театърът е регистриран като културна организация от Министерство на културата на Република България. От 2010 г. съвместно с Фондация "Световен форум на изкуствата", реализира във Варна театралния фест за монодрама и музика "Световен форум на изкуствата - към звездите". Форумът се провежда всяка година и е под патронажа на ЮНЕСКО и Международния театрален институт ITI. Сред имената на гостите се открояват тези на Ерик Еманюел Шмит, Хана Шигула, Тобиас Бианконе, Всеволод Чобенко.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.

Театър Българан не само интерпретира съвременни драматургични текстове, но и формира пространство, в което начинаещи театрали да имат възможност да творят и доказват себе си. Работи съвместно с ТФ "Мелпомена", ПК "Ажур Пико", ПК "Вива Арте", ПК "Фери Арт", както и с ДСТ "Алеко Константинов", ДТ "Йордан Йовков", ДТ "Сава Огнянов".

На сцената на театъра се представят както собствени, така и гостуващи постановки. Освен като Отворена сцена, театър Българан е копродуцент на седем сценични продукции. Към днешна дата има продуцирани четири собствени представления, един театрален сериал и четири представления за деца с професионални режисьорски и актьорски екипи. Притежава и собствено звукозаписно студио което технически обезпечава спектаклите.

Офертата е осигурена от ТЕАТРО АЛЕГРОНИ ЕООД, ЕИК: 207773076 (Театър Българан).
Театрално-музикален спектакъл "Седемте живота на Леа", посветен на голямата българска певица Леа Иванова: на 4 Юни, в Зала 1 на ФКЦ - Варна
Топ цена: 20лв Грабни ваучер
2грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Варна, Център, бул. Сливница 2 bulgaran.bg
Седемте живота на Леа - Отзиви от клиенти (1)
Лесна,бърза и удобна резервация. Благодаря за напомнянията преди мероприятието.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)