Отпразнувай Нова година край Пловдив: Куверт за празнична новогодишна вечеря с 5-степенно меню и напитки, от Парк-хотел Клементина, с. Труд
Парк-хотел Клементина те кани на празнична вечеря, с която да отпразнуваш настъпването на 2025 година! Грабни ваучер, покани и приятели!
Куверт за празнична новогодишна вечеря | 180 лв | Грабни |
Вечерята е с DJ програма с танци и томбола.
Условия на офертата:
- Валидност на ваучера: 31 Декември 2024 (Вторник).
- С предварителна резервация: 088 59* **** (покажи), 088 59* **** (покажи) (09:00 - 17:00ч).
- Необходимо е да представите номер и секретен код на ваучер при настаняване.
- Офертата важи за консумация на място в заведението - на 31 Декември.
- Един ваучер е за един човек.
- Деца ще бъдат посрещани на свободна консумация.
- Всички други глобални условия на Grabo.bg
Осигурено от Парк-хотел Клементина
Клементина - лукс сред природата
До неотдавна разбирането за лукс при храната се подчиняваше на общите дефиниции, валидни за всички луксозни стоки: оскъдност, изключителност, церемониалност. Или казано иначе, лукс е да имаш възможността да посетиш много скъп ресторант, където да се отдадеш на впечатляващо вкусни ястия с редки, понякога екзотични продукти като хайвер от белуга, фоа гра, омар, бял трюфел или Wagyu стек, майсторски приготвени от топ готвач и поднесени по начин, който ви кара да се чувствате като кралска особа.
Модерният лукс обаче има други ценности, които Ние от Климентина съчетаваме. Той е в местните, автентични храни; в устойчивото отглеждане и приготвяне; в осъзнаването на факта, че нуждите ни са пряко свързани със сезонните дадености на природата.
Така - Ние смятаме, да променим сцената. Не е от първостепенно значение дали сте в аскетична постройка в града или в разкошно имение насред гората, дали домакините ви са голям професионален екип или семейна двойка. По-важно е в чинията да има зеленчуци от органичната градина, сирене от малък местен фермер и естествено ферментирали продукти, приготвени на място. А също да знаете откъде идва всяка съставка, кой и как я е приготвил.
И ако има място, където това отношение към храната е повече норма, отколкото изключение, то това е Парк - Хотел Климентина, където гастрономията на Царска България е обединена от общото разбиране за автентичност. Наистина впечатляващ обаче е фактът, че устойчивата кулинарна формула "от фермата до чинията" може да е норма не само за луксозните градски гурме ресторанти! Регионът е прочут с уникалното вино и храна, които хората посещават за природен и кулинарен туризъм.
Остават 15 до разграбване!