Онлайн курс "Счетоводство за начинаещи" с 6-месечен достъп, от Urocite.bg

Защо да не може забавлението и усвояването на нови знания и умения да вървят ръка за ръка? Urocite.bg прилага един модерен и печелещ все повече популярност в света метод на обучение - изграждането на интуитивен подход при решаването на проблеми, а не обременяването със сухата теория!

Онлайн курс "Счетоводство за начинаещи" с 6-месечен достъп 19.90 лв Грабни
Повече за курса
С този курс ще навлезете с бързи стъпки в света на счетоводството. Тук Ви очакват професионално разработени интерактивни лекции, анимирани презентации, нагледни примери и богат набор от разяснена счетоводна документация - всичко, което Ви е необходимо, за да придобиете солидна основа за развитие и специализиране в сферата на счетоводството. Няма да спрем до тук, и ще Ви представим подробни и нагледни примери на решения на счетоводни задачи от ежедневието на търговските предприятия.

Ще преминете от начинаещо ниво, през запознаване с основните понятия на счетоводството, към усвояване на по-сложните материали, теории и проблеми на счетоводната дейност и към възможности за решаване на практически задачи от сферата на счетоводната отчетност. Този курс е подходящ за Вас, независимо дали сте напълно начинаещ ентусиаст, или желаете да обогатите познанията си в счетоводството с цел качествено управление на собствен или чужд бизнес, търсите образователна помощ и добра основа за усвояването на финансовите науки, или желаете да придобиете допълнителна квалификация в отчетната област и други.

​В рамките на избрания от вас курс получавате:

• ​Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса;
• ​12 професионално разработени лекции с интерактивни презентации, тестове и нагледни практически материали;
• ​8 онагледени примери на решаване на счетоводни проблеми, представени в необходимите счетоводни форми;
• ​Представяне на материалите по професионален начин, изготвено от опитни педагози в областта на счетоводството;
• ​Сертификат при успешно преминат курс;
• ​Мобилно приложение за Android, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията;
• Всичките материали към курса стават ваше достояние от момента на регистрацията и може да ги изучавате както и когато пожелаете. Без системи на поетапни допускания.

Курсът е подходящ за изучаване и чрез мобилни устройства.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 18 Май до 17 Ноември 2022г.
 • За да активирате ваучера си, трябва да попълните кратък формуляр. След попълването на формуляра ви се появява подробна информация за вход в системата за обучение, в това число потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.
 • При затруднения за регистрация изпратете E-mail: info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса ("Счетоводство на начинаещи");
  - Номер на ваучер;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.
 • До 2 работни дни след това ще бъдете регистрирани в обучителната система на Urocite.bg и ще получите на посочения E-mail писмо с подробни инструкции за вход и използване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и до цялото съдържание на конкретния курс.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време през времето на курса.
 • При преминаване на всички условия от курса с минимум 70% успеваемост, ще получите дигитален сертификат, за който не се доплаща. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението - може да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове).
 • С общите условия може да се запознаете на сайта на Urocite.bg .
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 2

Осигурено от Urocite.bg

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite.bg).
Онлайн курс "Счетоводство за начинаещи" с 6-месечен достъп
Топ цена: 1990лв Грабни ваучер
38грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (607)
Добре представени и разбираеми уроци! Доволна съм от курса!
Всичко е обяснено подробно и раэбираемо,учи се лесно
Курса активирах от няколко дни ,засега добре е направен , естествено за мен това е лесно понеже почва от началото,ниво А1
Дано и по-нататък е същото !
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)