Онлайн курс по фотография за начинаещи или дигитална обработка на снимки, с 12-месечен достъп до платформата, от Urocite

Ако си любител на фотографията и желаеш да подобриш начина си на снимане, Urocite ще ти помогне със специален онлайн видео курс!

Варианти на офертата:
Онлайн курс по фотография за начинаещи или дигитална обработка на снимки - с 12-месечен достъп до платформата 18.90 лв Грабни
Онлайн курсове по фотография за начинаещи и дигитална обработка на снимки - с 12-месечен достъп до платформата 24.90 лв Грабни
За курсовете
Фотография за начинаещи
Този курс е с практическа насоченост и е подходящ включително и за напълно начинаещи. Систематизирано, последователно и ясно са онагледени работата с фотоапарата, техниките и стъпките, които са ви необходими, за да започнете да правите впечатляващи фотографии. Не липсва и необходимата теоретична информация, както и обяснения за работата на фотоапарата.

Курсът се състои изцяло от видеолекции и преминава през следните тематични области: режими на работа на фотоапарата; как да настройвате качеството на снимките; как да балансирате белия цвят; запознаване и управление на триъгълника на експонацията; светлинно измерване; прилагане на конструкции във фотографията; конкретни практически насоки за портретна фотография, фотография на бързо движещи се обекти, пейзажна фотография и нощна фотография.

Курсът е изграден изцяло от видеоуроци на български език - общо 13 видеолекции. Уроците са структурирани и подредени последователно, за поетапно усвояване на работата с фотоапарата. Курсът е подходящ за начинаещи, препоръчителна е добра компютърна грамотност.

Дигитална обработка на снимки
Курсът съдържа обучение за работа с Photoshop Lightroom - най-модерната модификация на известната програма, предложена от авторите на Photoshop. Photoshop Lightroom е предназначена за бърза, лесна и високоефективна обработка на дигитални снмки. Тази програма е много по-лека и бърза в сравнение с класическия Photoshop и разполага с мобилна версия, което я прави изключително удобна за модения потребител. Няма да спрем до тук и в рамките на курса ще Ви предложим и обучение по класичеки Photoshop, като Ви представим неговите възможности и функционалности за обработката на снимки.

Този курс е подходящ за вас, независимо дали сте любител фотограф или професионалист, дали имате сериозни интереси в областта на дигиталната обработка на снимки или просто хоби на опознаване на дигиталния свят, независимо дали притежавате скъп фотоапарат, или просто обичате да снимате със смартфона си. Уменията да боравите с Photoshop (Lightroom и CS) могат да обогатят вашето CV, да отворят пред вас нови професионални възможности, да Ви дадат поле за изява за създаването на вълнуващи дигитални проекти или, например, да ви освободят от необходимостта да работите с фирми за обработка на дигиталните Ви снимки, необходими за вашия бизнес или за друга цел.

Курсът включва онлайн тренинг за обработка на дигитални снимки с Photoshop Lightroom и класически Photoshop.
Курсът е изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно, за поетапно усвояване на работата с програмите. Курсът обхваща общо 19 видеоурока, преминаващи през запознаване с интерфейса и инструментите на програмите и реализирането на практически проекти по подобряване на качеството и манипулация на действителни снимки.

Примерите са изпълнени с Adobe Photoshop Lightroom 5 и Adobe Photoshop CS2 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на програмите.

Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на повече от 10 проекта стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към съответните проекти ще намерите съответните редакционни файлове (ако са необходими такива).

Курсът е подходящ за начинаещи, препоръчителна е добра компютърна грамотност.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 6 Декември 2023г до 8 Април 2024г.
 • След издаване на ваучер трябва да попълните краткия формуляр на сайта на Urocite, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви. При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на избрания курс;
  - Номер на ваучер;
  - Избрано потребителско име;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.
 • До 2 работни дни след регистрация ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • Офертата включва 12-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на избрания курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, Urocite.bg си запазва правото да изиска проверка на усвоените знания чрез провеждане на онлайн изпит, като получаването на сертификат на хартиен носител се заплаща отделно - 25лв за всеки курс.
 • Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете тук.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Urocite

Urocite е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite).
Онлайн курс по фотография за начинаещи или дигитална обработка на снимки, с 12-месечен достъп до платформата
Топ цена: 1890лв Грабни ваучер
15грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (790)
Доволна съм от курса дигитален маркетинг.
Зоя 5
Курса ми хареса, има много упражнения.
Зоя 5
Доволна съм от курса. Има и инструкция за инсталиране на софтуера
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)