Изготвяне на индивидуална диетична и фитнес програма, от Fitnesbg

Как beauty индустрията да работи специално за вас, съобразена с вашата физика и потребности? Отговорът е в индивидуалната beauty програма, която ще ви изготвят от Fitnesbg!

Изготвяне на индивидуална диетична и фитнес програма 24.99 лв Грабни
Офертата включва
Хранителна програма, изработена специално за вас и според вашите предпочитания и физиологични особености. Вие сами задавате изискванията към своята диетична програма, като премахвате ястията и напитките, които не желаете да консумирате. Диетичният ви план ще бъде изготвен при съобразяване на вашите предпочитания и при установяване на подходящите за вас храни и напитки съобразно вашия пол, възраст, тегло и физическата ви активност, и съобразно подходящия за вас дневен брой калории;

Фитнес програма - отново изработена специално за вас и според вашите нужди и физиологични особености. Тя ще съдържа необходимите упражнения, които трябва да правите, за да постигнете страхотни фитнес резултати. Вие сами задавате изисквания към своята персонална фитнес програма според: пол, фитнес ниво и предишен опит (начинаещ, средно ниво или напреднал), условията, при които желаете да тренирате - у дома или във фитнес зала; цел на програмата - сваляне на тегло и стягане на мускулатурата или повишаване на мускулната маса; мускулни групи, които желаете да развивате (избирате три мускулни групи от коремни мускули, ръце, гърди, гръб, рамене, крака, задни части или бедра); броя на тренировките, които възнамерявате да правите седмично. Вашата фитнес програма ще бъде създадена според всички описани аспекти. Ще бъдат специално подбрани подходящите упражнения за вас и ще бъдат разпределени за различните дни от седмицата, съобразно вашите изисквания и възможности. Упражненията ще бъдат компилирани на седмична и дневна база, със съответния брой серии и повторения.

• Професионално дигитално оформление на Вашата фитнес програма. Самостоятелен интернет профил в платформата на Fitnesbg.com, в който може да влизате по всяко време и от всяко място, за да използвате своята фитнес програма;

Мобилно съвместима версия на вашата програма, която я прави удобна за влизане, преглеждане и използване чрез смартфон или таблет;

• Опция Виртуален инструктор, с която получавате напътствия за всяко едно от упражненията от вашата програма, както и подробна информация за хранителните аспекти на основните ястия от вашата диета (брой калории, мазнини, въглехидрати, протеини и др.), а освен това ви гарантира приятно изживяване и добро настроение при използването на програмата;

• Опцията "Замени" осигурява функционалност да заменяте определените ви упражнения и храни с други, аналогични такива, които са подходящи за включване в програмата ви (ако замяната е възможна). Това е страхотна възможност да промените упражненията, за които нямате възможност да осъществявате, или да промените ястията и храните, които в момента не можете да си набавите или просто не се чувствате в настроение за тях.
Повече за програмата
Упражненията ще бъдат компилирани на седмична и дневна база, със съответния брой серии и повторения. Всяко упражнение ще ви бъде представено нагледно с обяснителни снимки на модели, изпълняващи упражненията, и с ясно текстово обяснение, как да изпълнявате упражнението по-най правилния начин. Към всяко упражнение получавате и обяснителна информация за тренираните мускулатури.

Диетичният ви план също ще бъде компилиран на седмична и дневна, с посочване на необходимите храни и порции за всяко отделно хранене през деня.

Продължителността на програмата е един месец, но няма пречка да я използвате и за повече време на базата на осигурения ви профил в платформата на Fitnesbg.com.

За Вас ще бъде изработен индивидуален фитнес режим, с който за кратко време ще постигнете зашеметяващи резултати за подобряване на цялостната ви визия и мускулатурата на тялото ви. Независимо, дали имате предишен опит във фитнеса и диетите, или сте просто ентусиасти в тази област, вие можете да оформите тялото си, като влезете във завидна форма, да подчертаете желаните мускули, да свалите теглото на ненужните места, или да повишите мускулната маса там, където желаете.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 8 Март 2023г до 30 Април 2024г.
  • След издаване на ваучера, е необходимо да се запишете, като попълните формуляр.
  • Не се обработват ваучери по време на официалните почивни дни.
  • В срок до 3 работни дни след попълването на формуляра вашата програма ще бъде изготвена и може да я откриете в платформата на Fitnesbg.com.
  • За да разгледате изготвената програма, трябва отново да влезете в интернет страницата на Fitnesbg.com и да въведете своя E-mаil тук. Когато програмата е готова, след въвеждане на вашия E-mаil в страницата, ще видите създадената индивидуална фитнес програма в платформата тук.
  • Програмата е за 1 месец - за всеки ден от месеца се представят дневните ястия, които потребителите да консумират. И съответно, за всяка седмица от месеца се посочват упражненията, които да се правят, съобразно броя дни, в който потребителят желае да тренира седмично.
  • Гарантираният достъп до фитнес програмата е за 12 месеца от датата на записването. В този срок потребителите ще могат да използват своята програма в интернет и ако желаят, да я повтарят и в други месеци. През този период ще може да използвате програмата неограничено 7 дни от седмицата, 24 часа в денонощието, както от компютъра си, така и от своя смартфон или таблет. Необходимо е да влезете тук чрез браузъра на устройството си и да въведете Еmail-а си.
  • Можете да свалите програмата, като я копирате от интернет страницата и я запишете в локален файл на компютъра или телефона си (word документ). Осигурява се неограничен достъп във времето на създадената индивидуална фитнес програма.
  • При затруднения за използването на ваучера или получаването на фитнес програмата, може да пишете на адрес: info.urocite@gmail.com.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 3

Осигурено от Fitnesbg

Fitnesbg отовори врати през 2020г и бързо разраства своята аудитория.

Това е специализирана фитнес платформа, с амбициозен и енергичен екип, който си постави задачата да предложи разнообразни и уникални услуги в областта на фитнеса на българския интернет пазар.

Със своята огромна база данни и усъвършенствана платформа, управлявана от изкуствен интелект, платформата стартира с услуга по създаване на персонализирани фитнес програми за всички, желаещи да влязат във форма. Няма значение, дали имате възможност и време, да ходите във фитнес зала или не. Няма значение, дори дали преди сте тренирали или не.

Fitnesbg.com може да ви предложи специално пригодена за вас фитнес програма, която да е напълно съобразена с вашите изисквания, условия и опит!

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Fitnesbg).
Изготвяне на индивидуална диетична и фитнес програма
Топ цена: 2499лв Грабни ваучер
12грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. 089 92* **** (покажи) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (29)
Програмата бе изготвена много бързо, но за мен е неефективна заради използването на голяма топка, каквато в домашни условия рядко се използва. Практически нито едно от упражненията с топка не може да се замени с друго.
Виж всички 29 ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)