Тур с електрически мотор край София, Банско или Пазарджик, плюс екипировка и водач, от Electric Extreme

Компенсирай недостига на адреналин в ежедневието! Засити глада си за екстремни преживявания с Electric Extreme!

Тур с електрически мотор, плюс екипировка и водач:

Варианти на офертата:
"Оазис от спокойствие - Панчаревското езеро" (1 час и 30 минути) 99.90 лв Грабни
"Мала Планина" (2 часа и 30 минути) 149.90 лв Грабни
"Красотата на Пирин" (2 часа и 30 минути) 149.90 лв Грабни
"Гарванов камък" (3 часа и 30 минути) 179.90 лв Грабни
"Панорама над София" (2 часа и 30 минути) 149.90 лв Грабни
"Пътешествие до небесата - Ресторант Крушако" (4 часа и 30 минути) 299.90 лв Грабни
Офертата включва
• Наем на мотор;
• Водач;
• Екипировка (каска, боне и очила);
• Техническо съдействие.
Панчаревското езеро
Обиколката започва от новата ни локация, където се подготвяме за един релаксиращ и незабравим тур около Панчаревското езеро.

Начало на бягството от скуката.
Обиколката започва от новата ни локация, където се подготвяме за един релаксиращ и незабравим тур около Панчаревското езеро.

Терен
Природна разходка.
Караме покрай Панчаревското езеро, впускайки се в света на спокойствие и хармония, който носи със себе си тази красива природна зона. Открийте уникалните гледки, които езерото предлага, докато се наслаждавате на тишината и спокойствието на природата. Панчаревското езеро предлага уникални гледки, които не може да бъдат намерени другаде. Неговата красота е такава, че ще ви остави без дъх. Зашеметяваща природна гледка!

Маршрут
Тихата обиколка
Обикаляме езерото с криволичещи завои и усещаме спокойствието на природата. Чистият въздух в боровата гора ще ви зареди с енергия, а гледката към 1200 декара езеро е неповторима. Този тур е идеален за начинаещи и за всеки, който иска да се наслади на спокойна и приятна обиколка с електрически мотор Sur Ron.

Финал на тура
Денят приближава към края си, а ние се завръщаме към нашата начална точка, със сърца пълни със спомени за тази удивителна обиколка.
Мала Планина
Обиколката включва разнообразни черни пътища, преминаващи през гори, върхове, поляни и била. Следваме маршрут - село Чибаовци - връх Церия 1234м - село Свидня - връх Братьов камик - село Чибаовци.

Оброчища - по протежение на маршрута могат да се видят много оброчни кръстове, свидетелства за изповядването на християнската религия по време на османско робство. Изработени от майстори каменоделци, посветени на различни светии и християнски празници.

Гледки
Връх Церия - най-високият връх в старопланинския дял Мала планина. На върха се намират най-старите по възраст скали в България. Според легендите престоят на върха има целебна сила. От върха се разкриват необятни и спиращи дъха гледки към величествената Понор Планина. Зашеметяваща природна гледка!

Маршрут
Братьов камик - на върха Ви очаква 20 метрова скала, от която се открива неописуема гледка към селото, Стара планина и София. При ясно време се виждат позлатените куполи на "Св. Александър Невски".

Финал на тура
Финишираме в центъра на село Чибаовци, посещавайки паметника на загиналите през ПСВ.
Красотата на Пирин
Обиколката включва различни черни пътища, преминаване през поляни, гори, склонове и била. Следваме маршрут от гр. Добринище - Параклис "Св. Св. Козма и Дамян"- Манастир " - "Св. Пантелеймон" - Ресторант "Рибарника" - Местност "Карпата" - гр. Добринище!

Терен
Параклис "Св. Св. Козма и Дамян"
След него започва забавната част през горския път! На разстояние от 3-4 километра след това ще видите още два по-малки параклиса на име "Св. Димитър" и "Св. Спас", а цялото изживяване по пътя се случва на фона на величествени гледки към връх Безбог.

Наречена "Св. Никола". Мястото е популярно с открити археологически разкопки, които дават неоспорими доказателства, че там е кипял живот още от времето на "Траките" и по-точно това на "Даите". Също така там се намира и "черешката" на тура ни, а именно местността "Карпата", от която се откриват прекрасни гледки от високо и в далечината се вижда Рила планина. Зашеметяваща природна гледка!

Финал на тура
Отново в гр. Добринище, ако имате нужда да разпуснете и да се отърсите от негативните и тежки размисли, с които ежедневно човек се сблъсква, заповядайте и не го мислете, а вашият тур запазете!
Гарванов камък
Турът е с обща дължина около 30 километра! Разделен на две части - изкачване до крайната точка - древно тракийско светилище - Гарванов камък (връх в Родопа планина на 1400м надморска височина) и след това спускане обратно.

1-4 участници
средно напреднали
с. Ветрен дол

Старт
Започваме тура от с. Ветрен дол, като след три преки директно влизаме в Родопите. Първата част изцяло изкачваме планината през различни терени с променлив наклон и живописни гледки. Почиваме на крайната точка и започваме спускане обратно, което ни предлага изцяло различен терен и изживяване.

Екстремно
Терен
Местност "Богова черква"
12-метров християнски кръст над селото. След красивата гледка откриваща се от местността "Богова черква" минаваме през китна борова гора с горски пътеки и прекрасна природа, за да започнем същинското изкачване на Родопа планина. Следват променливи стръмни терени с различен наклон предлагащи голяма доза адреналин.

Гледки
Изкачване на Родопите
Минавайки през ловната хижа на с. Ветрен дол, пътят ни минава през паметника на партизанката Детелина Минчева. През различни поляни, гори, стъмни пътища стигаме и до крайната ни точка на 1400м надморска височина - древното тракийско светилище "Гарванов камък". От върха на скалата се открива зашеметяваща гледка към яз. Батак, цялата Костандовска долина, крепостта Цепина, гр. Велинград, величествения рид "Алабак", връх "Елин", връх "Калчиш", Баташкия снежник, връх Милеви скали. Зашеметяваща природна гледка!

Маршрут
Маршрутът преминава през китна борова гора, различни черни пътища, поляни, горски пътеки и склонове. Следваме маршрут - с. Ветрен дол - местност "Богова черква" (12 метров християнски кръст над селото) - местност Кърмова чешма - местност "Голак" - ловна хижа Ветрен дол - връх "Елин връх" (древно тракийско светилище "Гарванов камък") - местност "Голак" - параклис Св. Георги - с. Ветрен дол.

Финал на тура
Спускането на планината ни предлага съвсем различен терен, пълен с препятствия и адреналин. Финишираме тура минавайки през светилището "Гергьова черква". Заредени с положителни емоции от красотата и мистичността на Родопа планина и многото адреналин от неповторимото офроуд изживяване с мотоциклетите, стигаме до крайната точка с. Ветрен дол. Едно неповторимо изживяване, което със сигурност ще искате да преживеете отново с най-близките си хора.
Панорама над София
Старт
Обиколката започва от новата ни локация, където приготвяме моторите за едно вълнуващо приключение.
Изкачваме се по криволичещия черен път, който ни отвежда към високите равнини. По пътя се откриват изумителни гледки към Панчаревското езеро, а адреналинът ви стига до небесата.

Гледки
Панорамна гледка и бункера
Стигаме до стария бункер с българското знаме на него, откъдето се разкрива зашеметяваща панорамна гледка към София, заобиколена от Витоша. От тук ще уловите най-добрите моменти с камерата и ще се насладите на магията на планината. Зашеметяваща природна гледка!

Маршрут
Изкачване към спиращите дъха гледки.
Черен път изпълнен с завои и подеми ни води към висините, предоставяйки изумителни гледки към Панчаревското езеро. Кулминацията на този маршрут е старият бункер, на който е вдигнато българското знаме. От тук се разкрива зашеметяваща панорама към град София и околните планини.

Финал на тура
Връщаме се по същия път, спускайки се обратно. Със сигурност ще имате много за разказване след това невероятно изживяване.
Ресторант Крушако
Старт
Приключението ни започва точно както при другите ни турове, където подготвяме моторите за едно незабравимо преживяване.

Терен
Отвъд бункера
След като достигнем стария бункер с българското знаме, продължаваме да се изкачваме. Минаваме през обширни равнини и малки пътеки, като постоянно вълнението и красотата на природата нарастват.

Гледки
Ослепителни панорами
Като се изкачваме все по-високо, сме наградени с променящи се и зашеметяващи гледки. От широките открити равнини до детайлните и интригуващи пътеки, всеки момент предлага нова перспектива на пътешествието ни. Зашеметяваща природна гледка!

Маршрут
Изследване на по-малко известния път.
Пътешествието ни води от стария бункер, през обширни равнини и по виещи се пътеки до топлия и приветлив ресторант Крушако. Този ресторант, намерил място в сърцето на планините, предоставя добре заслужена почивка и възможност за зареждане на моторите и пътешествениците.

Финал на тура
След като сме се насладили на вкусната храна и заредили моторите, тръгваме обратно по същия път. Спускането ни дава възможност да се насладим отново на великолепните гледки, събирайки спомени и истории, които да споделим с приятели и семейство.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 18 Август 2023г до 31 Март 2024г.
  • С предварителна уговорка на: 088 48* **** (покажи).
  • Услугата се извършва само при предоставяне на номер и секретен код на ваучер при посещението.
  • Един ваучер е за един човек.
  • Минималната възраст на участниците е 16 години (с подписано на място "Съгласие" от родител). Не е необходимо участниците да притежават шофьорска книжка
    Максималната товароносимост на мотора е 120кг.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Electric Extreme

Electric Extreme - "Ние сме хората на моторите!"

Грижим се всички да получат запомнящо се, приятно и безопасно изживяване, докато участват в нашите турове с мотори.

Ние сме група млади хора, които обичат електрическите мотори, хората и природата! Мисията ни е да те заведем на най-красивите места по вълнуващ начин, който да помниш цял живот!

Първият в България бизнес, отдаващ под наем електрически кросови мотори. Най-бързо разрастващата се общност за електрически мотори в България.

След като дойдеш да караш, ще получиш достъп до група със стотици наши клиенти и приятели, а на всеки тур ти гарантираме нови запознанства!

Офертата е осигурена от ЕЛЕКТРИК ЕКСТРИЙМ ЕООД, ЕИК: 205546012 (Electric Extreme).
Тур с електрически мотор край София, Банско или Пазарджик, плюс екипировка и водач
Топ цена: 9990лв Грабни ваучер
3грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)