Екскурзия до перлата на Босфора: 3 нощувки със закуски в хотел по избор, плюс транспорт и посещение на Одрин, от Юбим Холидейс

Откъсни се от рутината и се впусни на пътешествие - сега е моментът да посетиш някои от любимите ти дестинации! Юбим Холидейс ще те заведат в нестихващия мегаполис Истанбул! Грабни си ваучер сега!

Екскурзия до Истанбул: 3 нощувки със закуски в хотел по избор, плюс транспорт и посещение на Одрин:

Варианти на офертата:
Със заминаване на 3 или 10 Юли - в хотел Lal 3* или подобен 209 лв на човек плати сега 49 лв Грабни
Със заминаване на 17, 24 или 31 Юли - в хотел Lal 3* или подобен 209 лв на човек плати сега 49 лв Грабни
Със заминаване на 7 или 14 Август - в хотел Lal 3* или подобен 209 лв на човек плати сега 49 лв Грабни
Със заминаване на 21 или 28 Август - в хотел Lal 3* или подобен 209 лв на човек плати сега 49 лв Грабни
Със заминаване на 3 или 10 Юли - в хотел The Center, Rio 3* или подобен 249 лв на човек плати сега 58.38 лв Грабни
Със заминаване на 17, 24 или 31 Юли - в хотел The Center, Rio 3* или подобен 249 лв на човек плати сега 58.38 лв Грабни
Със заминаване на 7 или 14 Август - в хотел The Center, Rio 3* или подобен 249 лв на човек плати сега 58.38 лв Грабни
Със заминаване на 21 или 28 Август - в хотел The Center, Rio 3* или подобен 249 лв на човек плати сега 58.38 лв Грабни
Със заминаване на 3 или 10 Юли - в хотел 4* 275 лв на човек плати сега 64.47 лв Грабни
Със заминаване на 17, 24 или 31 Юли - в хотел 4* 275 лв на човек плати сега 64.47 лв Грабни
Със заминаване на 7 или 14 Август - в хотел 4* 275 лв на човек плати сега 64.47 лв Грабни
Със заминаване на 21 или 28 Август - в хотел 4* 275 лв на човек плати сега 64.47 лв Грабни
Офертата включва
• Транспорт с лицензиран автобус;
• 2 нощувки със закуски в хотел 3* или 4*;
• Посещение на фирмен магазин за захарни изделия и фирмен магазин за кожени дрехи и аксесоари;
• Посещение на Одрин;
• Водач от туристическата агенция.
Допълнителни услуги
По желание и срещу доплащане:
• Музейни такси;
• Допълнителни екскурзии;
• Застраховка отмяна на пътуване.
Допълнителни екскурзии
• Панорамна обиколка на Истанбул - 15 евро;
• Разходка с корабче по Босфеора - 17 евро;
• Посещение на Двореца "Долмабахче" - 50 евро;
• Куверт за местно атракционно заведение - Гар Мюзик Хол - 30 eвро;
• Обиколна екскурзия в азиатската част на град Истанбул - 30 евро (без включен билет за панорамния асансьор на кулата Чамладжъ);
• Трансфер до МОЛ Венеция - 10 евро;
• Трансфер до Виа порт Марина и посещение на пеещите фонтани (без включен билет за вход в парка с лъвове и аквариума) - 20 евро;
• Посещение на аквариум Istanbul - 30 евро;
• Посещение на джамията Чамладжъ и пеещите фонтани - 17 евро;
• Куверт за вечеря на яхта по Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство - 45 евро;
• Посещение на Аква парк - Club Dolphin - трансфер до парка - 10 евро; входна такса за Аква парка (заплаща се на място) - 700 лири за възрастен ; 350 лири за деца (4 - 11 години); безплатно за деца (до 4 ненавършени години).
Програма
Ден 1
Отпътуване от София 19:00ч; 19:30ч - Ихтиман ; 20:00ч - Пазарджик; в 20:30ч от Пловдив. Нощно преход през граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ куле.

Ден 2
Пристигане в Истанбул сутринта. Настаняване в хотел от избраната категория (ако има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага, но тъй като настаняването в цял свят става след обяд, ако няма свободни стаи, настаняването става след 14:00ч). Кратка почивка. По желание (срещу допълнително заплащане) посещение на Аква Парк - Club Dolphin и забавления цял ден. Посещение на Аква парк - Club Dolphin - трансфер до парка - 10 евро; входна такса за Аква парка (заплаща се на място) - 700 лири за възрастен; 350 лири за деца (4 - 11 години); безплатно за деца (до 4 ненавършени години). Прибиране обратно в хотела. Нощувка.

Ден 3
Закуска. По желание (срещу доплащане) 07:45ч. Панорамна обиколка с автобус на гр. Истанбул (срещу допълнително заплащане - 15 евро). Ще посетим историческият център да града, където ще бъде пешеходната част от обиколката ни. Ще посетим площад Хиподрума, на който се намират най-древните паметници на Константинопол на над 3400 г. - Трите обелиска, фонтанът на кайзера Вилхелм II, ще чуем интересната историята на Синята джамия и ще я видим отвън (в свободното време, който желае може да я посети) и също така джамията (византийска базилика) "Св. София" (отново, ще я видим само отвън, и който желае може да я посети в свободното време). Базиликата "Св. София" е един от най - ярките образци на византийската архитектура и отново е действаща джамия. След това , ще посетим Българската желязна църква "Свети Стефан", следва посещение на Цветния квартал Балат, където ще имате свободно време за кафе, чай или разходка (15 евро).

Разходка с Корабче по Босфора (срещу доплащане - 17 евро): 13:30ч - с продължителност около 2 часа. Корабът отплава от залива "Златния рог", преминавайки под моста "Галата" и продължава покрай двата бряга на Босфора, където са разположени едни от най-живописните квартали на Истанбул, със своите исторически сгради: двореца "Долма Бахче", "Чираан Палас" един от най-скъпите хотели в Европа, който се помещава в бивша султанска резиденция, крепостта "Румели Хисар", частни вили, сред които традиционните за Босфора "ялъ", двореца "Бейляр бей", "Момината кула" и др. По желание (срещу допълнително заплащане - 50 евро) посещение с местен екскурзовод на двореца "Долма Бахче" - новият султански дворец, който впечатлява посетителите си със своята пищност - неговите над 200 помещения са богато декорирани със злато, сребро и кристал. Тук се намират един от най-големите полилеи в света и картини на известни европейски художници. Дворецът става дом на шестима султани както и на първия президент на Република Турция, Кемал Ататюрк, който прекарва последните дни от живота си в него. По желание (срещу доплащане): 20:00ч вечеря в ресторант с турска шоу-програма Гар Мюзик Хол 30 евро (куверта включва програма, вечеря и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки)

ИЛИ

19:15ч вечеря на кораб по Босфора - 45 евро (куверта включва трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки).

Ден 3
Закуска. По желание (срещу доплащане) 07:45ч. Панорамна обиколка с автобус на гр. Истанбул (срещу доплащане - 15 евро): Ще посетим историческият център да града, където ще бъде пешеходната част от обиколката ни. Ще посетим площад Хиподрума, на който се намират най-древните паметници на Константинопол на над 3400 г. - Трите обелиска, фонтанът на кайзера Вилхелм II, ще чуем интересната историята на Синята джамия и ще я видим отвън (в свободното време, който желае може да я посети) и също така джамията (византийска базилика) "Св. София" (отново, ще я видим само отвън, и който желае може да я посети в свободното време). Базиликата "Св. София" е един от най-ярките образци на византийската архитектура и отново е действаща джамия. След това ще посетим Българската желязна църква "Свети Стефан", следва посещение на Цветния квартал Балат, където ще имате свободно време за кафе, чай или разходка (15 евро).

Разходка с Корабче по Босфора (срещу доплащане - 17 евро): 13:30ч - с продължителност около 2 часа. Корабът отплава от залива "Златния рог", преминавайки под моста "Галата" и продължава покрай двата бряга на Босфора, където са разположени едни от най живописните квартали на Истанбул, със своите исторически сгради: двореца "Долма Бахче", "Чираан Палас" един от най-скъпите хотели в Европа, който се помещава в бивша султанска резиденция, крепостта "Румели Хисар", частни вили, сред които традиционните за Босфора "ялъ", двореца "Бейляр бей", "Момината кула" и др. По желание (срещу допълнително заплащане - 50 евро) посещение с местен екскурзовод на двореца "Долма Бахче" - новият султански дворец, който впечатлява посетителите си със своята пищност - неговите над 200 помещения са богато декорирани със злато, сребро и кристал. Тук се намират един от най-големите полилеи в света и картини на известни европейски художници. Дворецът става дом на шестима султани както и на първия президент на Република Турция, Кемал Ататюрк, който прекарва последните дни от живота си в него. По желание (срещу доплащане): 20:00ч вечеря в ресторант с турска шоу-програма Гар Мюзик Хол 30 евро (куверта включва програма, вечеря и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки)

ИЛИ

19:15ч вечеря на кораб по Босфора - 45 евро (куверта включва трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки).

Ден 4
Закуска. Обиколка с автобус в Азиатската част на гр. Истанбул (срещу доплащане - 30 евро): 07:45ч - преминавайки през първия мост над Босфора , се отправяме посока панорамна гледка на брега на Босфора, от която ще може да направите своите снимки с гледка към "Момината кула". Продължаваме към най-красивият летен дворец на Османската империя Бейлербей. Изящният дворец през годините е използван за лятна резиденция, заради прохладата и гледките, които се разкриват към Босфора, но освен това е служил и за място, където са отсядали и са се забавлявали гостуващи държавни глави и други представители на властта. Пикантните истории на двореца разказват, че през 1869 година императрицата на Франция Юджин е била зашлевена по лицето от майката на султана, защото имала дързостта да влезе в Бейлербей, хванала Абдулазис под ръка. След посещението на двореца, се отправяме към най-новата телевизионна кула "Чамладжъ", където по желание (срещу доплащане) ще можете да се качите с панорамен асансьор до 34 етаж и да се насладите на невероятна 360 градусова гледка към град Истанбул. Връщане в хотела. Свободно време.

ВАРИАНТ 1: 09:00ч. Посещение на Mega Outlet Venezia - срещу допълнително заплащане - 10 евро. Там ще имате възможност да се разходите с гондола по Канале Гранде и да се отдадете на шопинг в многобройните бутици на световно известни марки. 13:30ч екскурзия до най-новият комплекс на Истанбул - Виа Порт Марина в Азиатската част на града и WATERGARDEN , срещу допълнително заплащане - 20 евро. Там, ще разгледате Парка на лъвовете, който се разпростира на площ от 8 декара и събира всички видове от семейство котки, донесени от различни краища на света, включително и белите лъвове от Африка. Ще може да посетите Пиратският остров - Истанбулският Дисниленд, където освен най-различни влакчета и съоръжения, може да посетите парка на крокодилите, изложени в различни местообитания според вида им с възможност да видите влечугите, които виждате в документалните филми, и да ги опознаете по-добре. Аквариума със най-дългият стъклен подводен тунел от аквариумите в Истанбул, с 12 000 вида водни обитатели в 47 различни тематични изложби. На територията на комплекса се намира най красивото яхтено пристанище на Истанбул и също така ще може да пазарувате в магазините във Via port Marina Outlet Shopping center. Продължаваме към Watergarden който впечатлява посетителите си със светлинно, звуково и огнено шоу на "Пеещите фонтани". Басейнът е ситуиран на площ от пет хиляди квадратни метра в сърцето на комплекса, а около него терасовидно са разположени ресторанти, кафенета и магазини. Свободно време за шопинг и продължаване към МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL - където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най-големият" басейн в Европа. Свободно време.

ВАРИАНТ 2: 12:40ч - по желание срещу допълнително заплащане Трансфер до МОЛ ФЛОРИЯ - 10 евро и по желание Посещение на най-големия и най-новия Аквариум "АКВА ФЛОРИЯ" - 20 евро. Аквариумът "АКВА ФЛОРИЯ" разполага с 64 аквариума с 6800 куб.м. вода. Всички те представят над 1500 вида на 15 000 земни и морски същества от Черно, Мраморно, Егейско и Червено море, протока Босфора, Суецкия и Панамския канал и тропическа гора. Аквариумът има множество зали, богато разнообразие от морски обитатели, като огромни и любопитни скатове, страховити акули, риби-клоуни, зала "Антарктида", "Тропическа зала" и много други. Свободно време за разглеждане на аквариума и шопинг. Връщане в хотела. 16:30ч следобед, по желание (срещу допълнително заплащане) 17 евро. Отпътуване за Азиатската част на града с преминаване по първият мост над пролива Босфор, където се посещава Буюук Чамлъджа Джамия, след което се продължава към МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL - със светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу.Басейнът е ситуиран на площ от пет хиляди квадратни метра в сърцето на комплекса, а около него терасовидно са разположени ресторанти , кафенета и магазини. Свободно време за шопинг и продължаване към МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL - където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най- големият" басейн в Европа. Свободно време. Вечерта връщане в хотела. Нощувка.

ВАРИАНТ 3 :
По желание (срещу доплащане): 20:15ч вечеря в ресторант с турска шоу-програма Гар Мюзик Хол 30 евро (кувертът включва програма, вечеря и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки)

ИЛИ

19:15ч вечеря на кораб по Босфора - 45 евро (куверта включва трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.

Ден 5
Отпътуване за град Одрин. Престой в центъра на града за кратка почивка. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 5 Юни до 14 Август 2024г.
 • С предварително записване на: 088 66* **** (покажи) и сключване на договор с туроператора, до 3 дни след издаване на ваучер. При просрочване на този период, от страна на клиента се дължи неустойка към туроператора в размер на 20лв на човек.
 • Доплащането на остатъка от сумата към туроператора трябва да се извърши до 14 дни преди датата на пътуване.
 • Един ваучер е за един човек, настанен в двойна стая при настанени съответно двама.
 • Медицинската застраховка при пътуване в чужбина е задължителна и може да доплатите към туроператора за такава: на ЗК Уника с покритие 2000 евро за лица:
  - до 70 ненавършени години - 8лв;
  - от 70 до 75 ненавършени години - 10лв.
  Лица над 75 години не се застраховат.
 • Необходими документи: валиден документ за самоличност: международен паспорт или лична карта. За деца до 18г, пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация от родителите (оригинал и копие).
 • Агенцията не носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
 • Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Юбим Холидейс

Юбим е една от първите фирми в страната, занимаваща се с транспортна дейност още от създаването си през 1991 година. С течение на времето като основен предмет на дейност се утвърждава превоз на пътници и туризъм в чужбина и страната.

Постепенно фирмата си извоюва и задържа стабилни позиции на международния и българския пазар като транспортна фирма. Фирмата притежава лиценз № 0091 за извършване на международен автомобилен превоз на пътници и лиценз № 00602 за туроператор.

Прочети още
Офертата е осигурена от ЮБИМ ХОЛИДЕЙС ЕООД, ЕИК: 207240516 (Юбим Холидейс).
"Грабо Медия" АД е лицензиран туроператор и туристически агент, с удостоверение за регистрация за туристическа дейност № РК-01-6924.
Екскурзия до перлата на Босфора: 3 нощувки със закуски в хотел по избор, плюс транспорт и посещение на Одрин
Топ цена: 209лв Плати сега: 49лв
Цена:
209ЛВ
Плащаш сега:
49ЛВ
Доплащаш на място:
160ЛВ
Какво е това?

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, ул. Пиротска 3 088 66* **** (покажи) yubim.eu Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00ч.
Отзиви от клиенти (139)
Всичко беше чудесно. Ани, нашата туристически агент беше точна и коректна. Отговаряше бързо на всички наши въпроси. На дестинациитуе, на които спирахме часовете се спазваха и пътуването ни вървеше по план. Препоръчвам!
Използвала съм услугите на компанията няколко пъти.Любезни служители,проверени хотели и комфортни автобуси!
Страхотни! Благодарим ви от сърце!🫶
Покажи още ревюта
Други подобни оферти
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)