Красива природа и автентична храна "от фермата до чинията" край Пловдив: Нощувка със закуска за двама, от Парк-хотел Клементина, с. Труд
Парк-хотел Клементина - лукс сред природата ви очаква, за да усетите невероятното съчетание между вкусна храна, автентичност и природен и кулинарен туризъм. Избягайте с половинката за няколко дни в село Труд!
1 нощувка със закуска за двама:
Варианти на офертата: | ||
---|---|---|
В двойна стая | 90 лв за двама вместо 100 лв | Грабни |
В апартамент с джакузи | 135 лв за двама вместо 150 лв | Грабни |
Минимално и максимално настаняване - 2 възрастни
Апартамент - просторен с хол и спалня с голямо спално легло тип "King Size" и тераса с изглед към китната градина на хотела, баня с душ кабина, джакузи, сет с тоалетни принадлежности, хавлии, минибар, телевизор, Wi-Fi, кафе машина, чаши за вино и вода; отопление - климатик и локално парно.
Минимално настаняване - 2 възрастни.
Максимално настаняване - 3 възрастни или 2 възрастни и 2 деца до 12 ненавършени години.
Условия на офертата:
- Валидност на ваучера: от 12 Юли до 30 Ноември 2024г.
- С предварителна резервация: 088 59* **** (покажи), 088 59* **** (покажи) (09:00 - 17:00ч).
- Необходимо е да представите номер и секретен код на ваучер при настаняване.
- Настаняването е след 14:00ч, а освобождаването на стаите - до 12:00ч.
- Домашни любимци не се допускат.
- Всички други глобални условия на Grabo.bg
Осигурено от Парк-хотел Клементина
Клементина - лукс сред природата
До неотдавна разбирането за лукс при храната се подчиняваше на общите дефиниции, валидни за всички луксозни стоки: оскъдност, изключителност, церемониалност. Или казано иначе, лукс е да имаш възможността да посетиш много скъп ресторант, където да се отдадеш на впечатляващо вкусни ястия с редки, понякога екзотични продукти като хайвер от белуга, фоа гра, омар, бял трюфел или Wagyu стек, майсторски приготвени от топ готвач и поднесени по начин, който ви кара да се чувствате като кралска особа.
Модерният лукс обаче има други ценности, които Ние от Климентина съчетаваме. Той е в местните, автентични храни; в устойчивото отглеждане и приготвяне; в осъзнаването на факта, че нуждите ни са пряко свързани със сезонните дадености на природата.
Така - Ние смятаме, да променим сцената. Не е от първостепенно значение дали сте в аскетична постройка в града или в разкошно имение насред гората, дали домакините ви са голям професионален екип или семейна двойка. По-важно е в чинията да има зеленчуци от органичната градина, сирене от малък местен фермер и естествено ферментирали продукти, приготвени на място. А също да знаете откъде идва всяка съставка, кой и как я е приготвил.
И ако има място, където това отношение към храната е повече норма, отколкото изключение, то това е Парк - Хотел Климентина, където гастрономията на Царска България е обединена от общото разбиране за автентичност. Наистина впечатляващ обаче е фактът, че устойчивата кулинарна формула "от фермата до чинията" може да е норма не само за луксозните градски гурме ресторанти! Регионът е прочут с уникалното вино и храна, които хората посещават за природен и кулинарен туризъм.