Екскурзия до Кападокия: 3 или 4 нощувки със закуски и вечери в Taskin Hotel****, плюс самолетен билет от София, от Онекс Тур

Кападокия е една най-популярните дестинации в последните години. Със своята впечатляваща природа и атракциони, тя вече е по-достъпна от всякога. Просто грабни офертата на Онекс Тур.

Самолетна екскурзия до Кападокия, с настаняване в Хотел Taskin Hotel***:

Варианти на офертата:
На 1 или 8 Септември: 3 нощувки със закуски и вечери 585 лв на човек плати сега 117 лв Неактивно
На 11 Септември: 4 нощувки със закуски и вечери 550 лв на човек плати сега 110 лв Неактивно
На 15 Септември: 3 нощувки със закуски и вечери 500 лв на човек плати сега 100 лв Неактивно
На 18 Септември: 4 нощувки със закуски и вечери 470 лв на човек плати сега 94 лв Неактивно
На 29 Септември: 3 нощувки със закуски и вечери 500 лв на човек плати сега 100 лв Грабни
На 2 Октомври: 4 нощувки със закуски и вечери 470 лв на човек плати сега 94 лв Грабни
На 6 Октомври: 3 нощувки със закуски и вечери 500 лв на човек плати сега 100 лв Грабни
На 9 Октомври: 4 нощувки със закуски и вечери 470 лв на човек плати сега 94 лв Грабни
На 13 Октомври: 3 нощувки със закуски и вечери 500 лв на човек плати сега 100 лв Грабни
На 16 Октомври: 4 нощувки със закуски и вечери 470 лв на човек плати сега 94 лв Неактивно
На 20 Октомври: 3 нощувки със закуски и вечери 500 лв на човек плати сега 100 лв Грабни
На 23 Октомври: 4 нощувки със закуски и вечери 470 лв на човек плати сега 94 лв Грабни
На 27 Октомври: 3 нощувки със закуски и вечери 500 лв на човек плати сега 100 лв Грабни
На 30 Октомври: 4 нощувки със закуски и вечери 470 лв на човек плати сега 94 лв Грабни
На 3 Ноември: 3 нощувки със закуски и вечери 500 лв на човек плати сега 100 лв Грабни
Офертата включва
• Самолетен билет София - Невшехир - София с директен чартърен полет и включени летищни такси;
• Ръчен багаж до 7кг и чекиран багаж до 20кг;
• Трансфер летище - хотел - летище;
• 3 или 4 нощувки със закуски и вечери в Taskin Hotel****;
• Обслужване в Кападокия с лицензиран екскурзовод на български език.
Офертата не включва
• Горивна такса - обявява се 21 дни преди полета (задължително заплащане, ако има промяна в цените на горивата и Авиокомпанията начисли такава).
Допълнителни услуги
Може да доплатите към туроператора за:
• Обяд и напитки;
• Входни такси за музеите в Кападокия (възможна е промяна):
- Подземния град Каймаклъ - 250 турски лири;
- Скалните църкви в Гьореме - 300 турски лири и Учхисар - 100 турски лири;
- Долината Паша Байлар - 150 турски лири;
- Черната църква в Гьореме - 100 турски лири;
• Полет с балон над Кападокия с лицензирана местна компания - приблизителна цена при записване в България - 250 евро (50 евро авансово и се доплащат 200 евро на място); при записване на място цена 260 евро (деца под 7г не се допускат);
• Кападокийска вечер с напитки и програма - 30 евро;
• Екскурзия "Сема" (въртящите се дервиши) - 25 евро;
• Екскурзия до Гьореме - 25 евро;
• Екскурзия до Подземния град - 30 евро;
• Джип сафари - 45 евро;
• Застраховка "Отмяна на пътуване".
За хотела
Taskin Hotel**** се намира в Ургюп. Национален парк Гьореме е на 9.2км, Fairy Chimneys е на 8.9км, летище Невшехир е на 50км, на около 4км от Приказните комини, Страната на феите, и на 5км от зоната за излитане на балони.

Стаите са с изглед към града и разполагат с плоскоекранен телевизор със сателитни канали, телефон, отопление и самостоятелна баня с душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности.
Програма
При 3 нощувки

1 ден
Излитане от София за Невшехир с директен чартърен полет. Кацане на летището в Невшехир. Посрещане от представител на фирмата партньор и трансфер до Кападокия. Допълнителна екскурзия до крепостта Учхисар Калеси и Аванос (бонус от агенцията).

Учхисар (Uçhisar) е малко градче, което се намира на най-високата точка в Кападокия на 5км от Гьореме и на 7км от Невшехир. На върха се намира замъкът Учхисар, откъдето се открива невероятна гледка към околността с множество скални домове. Много от тях са непроходими и не могат да бъдат разгледани. В замъка има и скални църкви - може би поради близостта му с Гьореме. На върха на замъка има и византийски гробове, но са разрушени и ограбени от иманяри. Някои от живописните долини, през които можете да стигнете до Гьореме са Долината на гълъбите и Долината на любовта. Трансфер до хотела и вечеря. Нощувка.

2 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия до известното поклонническо място Гьореме. Мястото е прочуто с уникалните по красотата си пещерни селища, изсечени в скалите домове и цели дворци, паметник, намиращ се под защитата на ЮНЕСКО. Ще бъдете възхитени от изсечените от камък гостни и спални, манастири и църкви. Ще видите и светини на православна Византия: школата на Свети апостол Павел, стенни образи на православни светци, библейски сюжети в древни фрески. Посещение на долината Паша Байлар - природен феномен с "приказни" скални комини, издигащи се на височина 30-40 метра и център за обучение на монаси. В края ще посетите характерна за местността занаятчийница за производство на килими. Ние ще ви покажем всички стадии на производство. Ще имате възможност да си купите някое от уникалните творения. Също така при желание от ваша страна, ще ви бъде предложена обзорна екскурзия с въздушен балон над приказния пейзаж на Кападокия (срещу допълнително заплащане). Вие ще можете от птичи поглед да разгледате неповторимата красота на това място. Вечерта ще имате възможност, при желание, да вземете участие в удивителна кападокийска вечер, където можете да се насладите на местния фолклор и интересни танци. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден
След закуска възможност за допълнителна екскурзия до подземния град Каймаклъ, Юргюп, Орта Хисар и Мустафапаша. Отпътуване за един от подземните градове. Там изцяло под земята са прокопани десетки километри галерии - сразяващи помещения, построени още преди 4000 години от хетите, стигащи понякога до 20 етажа надолу в земните недра. Те са служели за всичко, с което трябва да разполага един град - резервоари за вода, складове за жито, мелници, обори, жилищни помещения. Според някои историци, в кападокийските скални обители и подземни градове са живели до 80 хиляди жители. Специално за вас възможност за допълнителна екскурзия "Сема" - вечерта ще можете да се насладите на мистична церемония, наречена въртящи се дервиши, с хипнотизираща молитва и божествено служение, в един от приказните керван - сараи. Също така ще Ви бъде предоставена възможност да разгледате магазини за кожени и бижутерски изделия. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия (организира се на място) или свободно време. Трансфер до летището в Невшехир за директен чартърен полет до София.

При 4 нощувки

1 ден
Излитане от София за Невшехир с директен чартърен полет. Кацане на летището в Невшехир. Посрещане от представител на фирмата партньор и трансфер до Кападокия. Допълнителна екскурзия до крепостта Учхисар Калеси и Аванос (бонус от агенцията). Учхисар (Uçhisar) е малко градче, което се намира на най-високата точка в Кападокия на 5км от Гьореме и на 7км от Невшехир. На върха се намира замъкът Учхисар, откъдето се открива невероятна гледка към околността с множество скални домове. Много от тях са непроходими и не могат да бъдат разгледани. В замъка има и скални църкви - може би поради близостта му с Гьореме. На върха на замъка има и византийски гробове, но са разрушени и ограбени от иманяри. Някои от живописните долини, през които можете да стигнете до Гьореме са Долината на гълъбите и Долината на любовта. Трансфер до хотела и вечеря. Нощувка.

2 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия до известното поклонническо място Гьореме. Мястото е прочуто с уникалните по красотата си пещерни селища, изсечени в скалите домове и цели дворци, паметник, намиращ се под защитата на ЮНЕСКО. Ще бъдете възхитени от изсечените от камък гостни и спални, манастири и църкви. Ще видите и светини на православна Византия: школата на Свети апостол Павел, стенни образи на православни светци, библейски сюжети в древни фрески. Посещение на долината Паша Байлар - природен феномен с "приказни" скални комини, издигащи се на височина 30-40 метра и център за обучение на монаси. В края ще посетите характерна за местността занаятчийница за производство на килими. Ние ще ви покажем всички стадии на производство. Ще имате възможност да си купите някое от уникалните творения. Също така при желание от ваша страна, ще ви бъде предложена обзорна екскурзия с въздушен балон над приказния пейзаж на Кападокия. Вие ще можете от птичи поглед да разгледате неповторимата красота на това място. Вечерта ще имате възможност, при желание, да вземете участие в удивителна кападокийска вечер, където можете да се насладите на местния фолклор и интересни танци. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден
След закуска възможност за допълнителна екскурзия до подземния град Каймаклъ, Юргюп, Орта Хисар и Мустафапаша. Отпътуване за един от подземните градове. Там изцяло под земята са прокопани десетки километри галерии - сразяващи помещения, построени още преди 4000 години от хетите, стигащи понякога до 20 етажа надолу в земните недра. Те са служели за всичко, с което трябва да разполага един град - резервоари за вода, складове за жито, мелници, обори, жилищни помещения. Според някои историци, в кападокийските скални обители и подземни градове са живели до 80 хиляди жители. Специално за вас възможност за допълнителна екскурзия "Сема" - вечерта ще можете да се насладите на мистична церемония, наречена въртящи се дервиши с хипнотизираща молитва и божествено служение, в един от приказните керван - сараи. Също така, ще Ви бъде предоставена възможност да разгледате магазини за кожени и бижутерски изделия. Връщане в хотела.
Вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия (организира се на място) или свободно време. Вечеря. Нощувка.

5 ден

Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия (организира се на място) или свободно време. Трансфер до летището в Невшехир за директен чартърен полет до София.
Допълнителни настанявания
Дете до 2 ненавършени години се настанява безплатно с двама възрастни, без да ползва седалка в самолета.

За дете от 2 до 12 ненавършени години, настанено с двама пълноплащащи, се доплащат към туроператора:
• За дати 1 и 8 Септември - 580лв.
• За дата 11 Септември - 550лв.
За останалите дати:
• За 3 нощувки със закуски и вечери - 490лв;
• За 4 нощувки със закуски и вечери - 460лв.

За дете над 12 години или трети възрастен се доплащат към туроператора:
• За дати 1 и 8 Септември - 580 лв.
• За дата 11 Септември - 550лв.
За останалите дати:
• За 3 нощувки със закуски и вечери - 500лв;
• За 4 нощувки със закуски и вечери - 470лв.

За единично настаняване се грабва ваучер и се доплащат към туроператора:
• За дати 1 и 8 Септември - 633лв;
• За дата 11 Септември - 590лв.
За останалите дати:
• За 3 нощувки със закуски и вечери - 550лв;
• За 4 нощувки със закуски и вечери - 506лв.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 11 Юли до 3 Октомври 2023г.
 • С предварително записване на: 089 97* **** (покажи) или на: info@onextour.bg, подписване на договор за организирано пътуване и плащане на 100лв от остатъка от сумата към туроператора, до 2 дни след издаване на ваучер и най-късно до 30 Септември.
 • Доплащането на остатъка от сумата към туроператора трябва да се извърши до 30 дни преди отпътуване.
 • Един ваучер е за един човек, настанен в двойна стандартна стая, при настанени двама пълноплащащи.
 • Медицинската застраховка при пътуване в чужбина е задължителна и офертата включва такава за лица до 65 ненавършени години за медицински разходи при болест и злополука на туриста със застрахователна компания "Уника" с покритие 10 000 евро и асистанс. Може да доплатите към туроператора за:
  - Застраховка за лица от 65 до 75 ненавършени години - 5 евро;
  - Застраховка за лица от 75 до 80 ненавършени години - 12 евро.
 • Необходими документи: валиден международен паспорт с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната; за деца до 18г, пътуващи без родителите или само с един от тях - нотариално заверено пълномощно от непътуващия/те родител/и (копие и оригинал).
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 7

Осигурено от Онекс Тур

Туристическа агенция Онекс Тур е специализирана в организирането на екскурзии до близка Турция, екзотичен Мароко, тайнствен Египет и магична Русия.

"Онекс Тур е иноватор в създаването на една от най-добрите, разнообразни и магнетични екскурзии. Дестинацията Кападокия, която доскоро беше просто блян за мнозина, сега е сред най-предпочитаната от българските туристи. Да се докоснете до културата на въртящите се дервиши, да изпиете чаша турски чай и да отседнете в традиционен хотел в сърцето на скалния град са само част от преживяванията, които нашият екип е приготвил за вас.

Прочети още
Офертата е осигурена от ОНЕКС ТУР ЕООД, ЕИК: BG202409930 (Онекс Тур).
"Грабо Медия" АД е лицензиран туроператор и туристически агент, с удостоверение за регистрация за туристическа дейност № РК-01-6924.
Екскурзия до Кападокия: 3 или 4 нощувки със закуски и вечери в Taskin Hotel****, плюс самолетен билет от София
Топ цена: 585лв Плати сега: 117лв
Цена:
585ЛВ
Плащаш сега:
117ЛВ
Доплащаш на място:
468ЛВ
Какво е това?
76грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Отзиви от клиенти (40)
Здравейте!
Защо ваучерите ми за Хамамет са в групата на изтекли и неизползвани?
Аз съм ги платила, свързах се с Онекс тур, изпратиха ми договор и платих цялата дума за почивката.
Прекрасен хотел,близо до центъра на Бодрум. Стаята беше с гледка към морето.Обслужването е на ниво,храната вкусна и прясна.Персонала позитивен,усмихнат и много работлив.Ще се върнем отново.
Фирмата няма информация какво предлага.Трябва човек сам да се оправя на място и не е никакъв ултра онинклузив ?
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)