Изготвяне на индивидуална диетична програма, с 12-месечен достъп до платформата, от Fitnesbg

Fitnesbg ви предоставя възможност да започнете да водите здравословен начин на живот! В уникалната платформа за вас ще бъде изработена индивидуална диетична програма според предпочитанията и физиологичните ви особености, с която за кратко време ще постигнете зашеметяващи резултати за намаляване на теглото и подобряване на цялостната визия!

Изготвяне на индивидуална диетична програма, с 12-месечен достъп до платформата 14.90 лв Грабни
Офертата включва
• Хранителна програма, изработена специално за вас и според вашите предпочитания и физиологични особености;
• Сами задавате изискванията към своята диетична програма, като премахвате ястията и напитките, които не желаете да консумирате;
• Диетичният план ще бъде изготвен при съобразяване на вашите предпочитания и при установяване на подходящите за вас храни и напитки съобразно вашия пол, възраст, тегло и физическата ви активност, и съобразно подходящия за вас дневен брой калории;
• Професионално дигитално оформление на диетичната програма;
• Самостоятелен интернет профил в платформата на Fitnesbg.com, в който може да влизате по всяко време и от всяко място, за да използвате своята диетична програма;
• Мобилно съвместима версия на вашата програма, която я прави удобна за влизане, преглеждане и използване чрез смартфон или таблет;
• Опция "Виртуален инструктор", с която получавате напътствия и подробна информация за хранителните аспекти на основните ястия от вашата диета (брой калории, мазнини, въглехидрати, протеини и др.), а освен това ви гарантира приятно изживяване и добро настроение при използването на програмата;
• Опцията "Замени" - осигурява се функционалност да заменяте определените ви храни с други, аналогични такива, които са подходящи за включване в програмата ви (ако замяната е възможна). Това е страхотна възможност да промените ястията и храните, които в момента не можете да си набавите или просто не се чувствате в настроение за тях.

​Диетичният план ще бъде компилиран на седмична и дневна, с посочване на необходимите храни и порции за всяко отделно хранене през деня. Продължителността на програмата е един месец, но няма пречка да я използвате и за повече време на базата на осигурения ви профил в платформата на Fitnesbg.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 7 Юни 2023г до 31 Януари 2024г.
  • Офертата не важи за официално обявените празнични почивни дни.
  • След издаване на ваучера, е необходимо да се запишете, като попълните фомуляр на интернет адрес: http://fitnesbg.com/order_classic_diet.php.
  • В срок до 3 работни дни след попълването на формуляра вашата програма ще бъде изготвена и може да я откриете в платформата на Fitnesbg.
  • За да разгледате изготвената програма, трябва отново да влезете в интернет страницата на Fitnesbg и да въведете своя E-mаil на: http://fitnesbg.com/my_programs.php. Когато програмата е готова, след въвеждане на вашия E-mаil в страницата, ще видите създадената индивидуална фитнес програма в платформата на http://fitnesbg.com/.
  • Фитнес програмата ще бъде достъпна в сайта на Fitnesbg за 12 месеца, от датата на записването. През този период ще може да използвате програмата неограничено 7 дни от седмицата, 24 часа в денонощието, както от компютъра си, така и от своя смартфон или таблет.
  • Можете да свалите програмата, като я копирате от интернет страницата и я запишете в локален файл на компютъра или телефона си (word документ). Осигурява се неограничен достъп във времето на създадената индивидуална фитнес програма.
  • При затруднения за използването на ваучера или получаването на фитнес програмата, може да пишете на адрес: info.urocite@gmail.com.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Fitnesbg

Fitnesbg отвори врати през 2020г и бързо разраства своята аудитория.

Това е специализирана фитнес платформа, с амбициозен и енергичен екип, който си постави задачата да предложи разнообразни и уникални услуги в областта на фитнеса на българския интернет пазар.

Със своята огромна база данни и усъвършенствана платформа, управлявана от изкуствен интелект, платформата стартира с услуга по създаване на персонализирани фитнес програми за всички, желаещи да влязат във форма. Няма значение, дали имате възможност и време, да ходите във фитнес зала или не. Няма значение, дори дали преди сте тренирали или не.

Fitnesbg може да ви предложи специално пригодена за вас фитнес програма, която да е напълно съобразена с вашите изисквания, условия и опит!

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Fitnesbg).
Изготвяне на индивидуална диетична програма, с 12-месечен достъп до платформата
Топ цена: 1490лв Грабни ваучер
2грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 089 92* **** (покажи) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (28)
Програмата бе изготвена много бързо, но за мен е неефективна заради използването на голяма топка, каквато в домашни условия рядко се използва. Практически нито едно от упражненията с топка не може да се замени с друго.
Виж всички 28 ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)