Масаж по избор, плюс 10-минутна физиотерапия, от Юмейхо студио Тахиро

Изгони стреса от ежедневието и се радвай на повече тонус и по-малко болки - с предложението на Юмейхо студио Тахиро!

Варианти на офертата:
Висцерален масаж на корем (30 минути) 34.90 лв вместо 60 лв Грабни
Юмейхо масаж на цяло тяло (55 минути) 49.90 лв вместо 90 лв Грабни
Юмейхо масаж на цяло тяло (60 минути), плюс висцерален масаж на корем (30 минути) 54.90 лв вместо 130 лв Грабни
Шиацу масаж на цяло тяло (55 минути) 49.90 лв вместо 90 лв Грабни
Китайски масаж на цяло тяло (55 минути) 49.90 лв вместо 90 лв Грабни
Лимфодренажен масаж на цяло тяло (55 минути) 49.90 лв вместо 90 лв Грабни
Спортен масаж на цяло тяло (55 минути) 49.90 лв вместо 90 лв Грабни
За масажите
Висцерален масаж
Този метод се основава на въздействието върху човешкото тяло и неговите вътрешни органи, с помощта на натиск върху стомаха с определени движения. Думата "висцерален" означава вътрешен. Масажирането на вътрешните органи се практикува от древността. Голямо значение се придава на висцералния масаж в Европа, Америка, Китай и Филипините. Експертите отбелязват, че висцералния масаж значително подобрява циркулацията на кръвта и подобрява функцията на всички вътрешни органи.

Известно е, че различни патологии в тялото често предизвикват спазми и възпаления. Висцералният масаж премахва стагнацията във вътрешните органи и, освен това, подобрява движението на лимфата. Позицията на вътрешните органи също се възстановява, благодарение на висцералния масаж. Нормализират се обменните процеси на тялото, възстановяват се и се елиминират различни функционални нарушения.

Висцералният масаж е особено ефективен при заболявания на стомашно-чревния тракт: лошо храносмилане, запек, колит, язви, хемороиди.

Освен това, висцералният масаж е добропоказен и при заболявания на черния дроб, бъбреците, пикочния мехур, панкреаса, дихателни пътища, гинекологични, сърдечно-съдови заболявания, холецистит, панкреатит и остеоартрит.

Успешно се практикува висцерален масаж при мигрена, УНГ болести, нарушения на мозъчното кръвообращение и обмяната на веществата, кожни заболявания и херния.

При този метод се постига прочистване на червата, подобрява се състоянието и цвета на кожата, тя става по-гъвкава и здрава.

Висцералният масаж е ефективен за превенция на заболяванията при здравите хора: той елиминира затлъстяването, възстановява обмяната на веществата, подмладява организма, предотвратява появата на панкреатит и диабет.

Висцералният масаж се използва като рехабилитация след инсулти и инфаркти, както и при нестабилно психо-емоционално състояние на човека. И най-вече - премахва болката и подмладява органите.

Особено много висцералния масаж помага на хората, които страдат от проблеми с гърба. Това е така, защото вътрешните органи в коремната кухина са неразривно свързани с определена група мускули на човешкото тяло. И тези мускулни групи са неразривно свързани с различни части на гръбначния стълб. Висцералният масаж помага там, където хиропрактиката е безсилна.

Юмейхо масаж
Наричат го божествен масаж, лечебна терапия, изцелителна практика. Юмейхо е всичко това, защото дава на тялото нещо фундаментално - възможност да отключи изначално заложената в човека способност да се самолекува. Юмейхо е автентична мануална терапия, възродена от древните методи за профилактика и възстановяване, използвани от монасите в Шаолин.

Това е система от сто основни похвата, които включват притискащо-разтриващи и наместващи техники, обхващащи цялото тяло. Стреми се да възвърне правилното положение на гръбначния стълб, симетрията в таза и опорно-двигателната система.

Юмейхо цели да премахне причината за проблема, а не се бори с неговите следствия. Може да се съчетава с други методи, подходящ е почти за всеки, и е чудесен метод за релаксиране и поддържане на тялото и психиката.

Шиацу масаж
При Шиацу масажа се използва дозиран неболезнен натиск - с палци, длани, лакти - по протежение на засегнатите канали и намиращите се върху тях акупресурни точки. Прилага се контролирано разтягане на определени мускулни групи и движения на ставите по анатомичните им оси. В края на процедурата се получава усещане за дълбока релаксация. Често човек се унася (заспива), докато получава Шиацу, което е израз на снемане на напрежението и възстановяване на енергийния баланс на тялото. Енергетичното състояние на човек се влияе от множество външни и вътрешни фактори. Шиацу определя това моментно състояние и, работейки върху него, дава на организма точно това, от което той има нужда в момента. Трябва да се отбележи, че един и същи симптом, например болка в раменете, може да е предизвикан от дисбаланс в различни меридиани, т.е. да има различен произход. Кой от меридианите именно е засегнат и отговорен за болезненото състояние определя терапевтът. Ето как Шиацу цели да открие първопричината за изпитвания дискомфорт и да даде възможност на тялото да я преодолее.

Човек притежава голям възстановителен потенциал и не е необходимо в определени случаи да прибягва до употребата на фармацевтични препарати. Шиацу се опитва по естествен начин да стимулира активността за възстановяване, когато това е възможно и да стимулира организма сам да се справи с проблема. Това в голяма степен се отнася до понятието "стрес" и формите, под които той се проявява в съвременното общество. Шиацу има доказан терапевтичен ефект при състояния, характеризиращи се със следната симптоматика: главоболие, мигрена, болки в раменете и врата, болка в ставите и намалена подвижност, нарушено храносмилане, менструални нарушения, смущения в съня, тревожност и депресивност, хронична или продължителна умора.

Китайският масаж
се фокусира върху правилния поток на енергията в кръвта. Ако кръвната циркулация не е нормална, болката става остра и фиксирана на едно определено място. Китайският масаж може да бъде полезен не само при проблеми с опорно-двигателната система, но и при главоболия, безсъние, храносмилателни разстройства, дисменорея и хроничен стрес. Той също така може да бъде използван за превенция на заболявания още от детска възраст.

Терапията включва натиск на точките по кожата, които стимулират определените вътрешни органи. Техниките са над 24, но най-често се използват 3 от тях - "anmo", "tui na", and "dian xue". Всяка техника действа по определен начин на енергията ЧИ и на кръвта, като ги успокоява или възбужда, акумулира на определено място или разпръсква из цялото тяло.

Китайският масаж е противопоказен при фрактури, флебити, инфекциозни заболявания, открити рани и лезии.

Помага при: Схващане на врата, гърба и раменете; Ишиас; Болки в мускулите; Диария; Запек; Липса на енергия и сила; Симптоми, които са причинени от стрес или емоционални проблеми, като безсъние, затруднена концентрация, главоболие, напрежение.

Лимфният дренаж (или лимфодренажният масаж) е процедура, която спомага за подобряване на лимфотока в човешкия организъм и извеждане на излишната течност от междуклетъчното пространство. Ползите от този лечебен метод са многобройни - премахва хроничната умора, подпомага детоксикацията на тялото, намалява отоците и подпухването, отстранява главоболие, подобрява имунната защита, редуцира целулита, забавя процеса на стареене и предотвратява редица заболявания.

Спортният масаж е вид масаж, при който се манипулират меките тъкани на човек, който се занимава с редовна физическа активност. Меката тъкан е съединителна тъкан, която не е "втвърдена" в костите и хрущялите. Меки тъкани са кожата, мускулите, сухожилията, връзките и фасциите (форма на съединителната тъкан, която обхожда и загрява другите меки тъкани).

Спортният масаж е предназначен да помогне за коригиране на проблемите и дисбалансите в меките тъкани, които са причинени от повтаряща се и напрегната физическа активност или травма.
За физиотерапията
Използва се за лечение и контрол на редица състояния:
• възстановяване на парализирани мускули;
• при различни двигателни нарушения;
• при инконтиненция на урина;
• за ускоряване на сърдечната функция;
• за подобряване състоянието на белите дробове;
• подобряване силата на кръвообращението;
• за контрол и облекчаване на болката (с което се избягват страничните ефекти на аналгетиците);
• предотвратяване на мускулна атрофия;
• при травми на гръбначния стълб;
• при пациенти със сколиоза;
• за подпомагане възстановяването след хирургични интервенции;
• изграждане на мускулна маса;
• при спортисти - за възстановяване след тренировка.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 25 Ноември 2023г до 30 Април 2024г.
  • С предварително записан час на: 089 77* **** (покажи).
  • Услугата се извършва само при предоставяне на номер и секретен код на ваучер при посещението.
  • Масажите се извършват от мъж - специализант по рехабилитация и ерготерапия.
  • Спортният, китайският и висцералният масаж се извършват на кушетка, а Юмейхо и Шиацу масажите - на мека настилка на пода.
  • Необходимо е клиентът да бъде облечен в леки и свободни памучни дрехи, които не затрудняват движенията (тениска и памучен панталон или тънък анцуг).
  • Офертата включва още 10-минутна физиотерапия.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Юмейхо студио Тахиро

Юмейхо студио Тахиро предлага:
• Юмейхо масаж;
• Шиацу масаж;
• Висцерален масаж на корем;
• Скенар терапия;
• Лечебни масажи;
• Спортен масаж.

Офертата е осигурена от ТАХИРО ЕОООД, ЕИК: 205557425 (Юмейхо студио Тахиро).
Масаж по избор, плюс 10-минутна физиотерапия
Цена: 3490 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
60 ЛВ
Grabo oтстъпка:
42 %
Спестяваш:
25.10 ЛВ
28грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Бургас, кв. Възраждане, ул. Александър Велики 47 089 77* **** (покажи) Понеделник - Петък: 09:00 - 20:00ч, Събота и Неделя: 08:00 - 19:00ч
Отзиви от клиенти (96)
Mima 5
Пристъпих с недоверие, но още след първия масаж усетих облекчение на двумесечните болки в таза. А до края на курса бях, като нова. Благодаря! Горещо препоръчвам!
Прецизна и професионално направена терапия !
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)