60 минути игра "Escape Room" или "Седемте смъртни гряха", плюс вход за Замъка в Равадиново

Търсите забавление извън клишетата? Впуснете се в разплитането на вълнуващи загадки в истински замък и грабнете ваучер за предложението на Замък "Влюбен във вятъра"!

60 минути игра "Escape Room" или "Седемте смъртни гряха", плюс вход за Замъка в Равадиново 24.90 лв Грабни
Повече за игрите
Escape Room: Играта е с продължителност максимум до 60 минути и е предназначена за групи от 2 до 5-6 човека. Решават се загадки, търсят се шифри и целта е да се отключи сейф в който има сувенирна монета и ключа за излизане от стаята. Разработват се и специализирани сценарии за "предложение за брак", семейни празници и изненади.

Седемте смърни гряха: Играта е с продължителност максимум до 60 минути и е предназначена за групи от 2 до 5-6 човека. Сценарият на играта е базиран на американският трилър "Седем" и целта н ауастниците е да разшифроват кодовете, да осъзнаят кои са смърните грехове и да ги обърнат в добродетели. Играта е за 18+ и не се препоръчва участие на деца в групите.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 3 Юни до 15 Октомври 2021г.
  • С предварително записване на: 0700 *** ** (покажи) или на: info@zamaka.bg.
  • Един ваучер е за един човек, над 16г.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 2

Осигурено от Замъка "Влюбен във вятъра"

Замъкът "Влюбен във вятъра" е осъществена детска мечта на Георги Костадинов Тумпалов (1956), който е архитект, проектант и строител от самото начало, когато през далечната 1996г начертава с лопата на земята голям кръст и върху него с денонощен труд на цялото семейство, работници от близкото село Равадиново и с Божията помощ изгражда камък по камък величествен замък - сбъдната приказка, създадена с много любов!

Стилът на замъка е приказен, вълшебен. Това е тайната на магическото му въздействие - осъществената мечта да построиш замък, който го има само в приказките. Изграден е изцяло от 20 000 тона камък, който е специално добит от недрата на Странджа планина. Камъкът е мраморизиран варовик и присъства навсякъде - в оградата, изкуственото езеро, стените и кулите, параклиса и избата. Той съдържа следи от микродиаманти и за това замъка през различните части на денонощието променя цвета си - сутрин е с оттенък на розово, през деня е бял, а по пълнолуние сияе.

Това, което прави замъка още по-уникален, е че е построен във фóрмата на кръст - признак за вяра, любов и всеотдайност в неговото изграждане и развитие. Замъкът "Влюбен във вятъра" е една уникална атракция, не само за България. Той привлича с еднакъв интерес и възхищение, както българи, така и чужденци. Потопете се в приказния разкош на един замък от детските приказки и позволете на себе си да се загубите във вълшебната му атмосфера.

Офертата е осигурена от РЕНЕСАНС ЕООД, ЕИК: BG101663444 (Замъка "Влюбен във вятъра").
60 минути игра Escape Room или "Седемте смъртни гряха", плюс вход за Замъка в Равадиново
Топ цена: 2490лв Грабни ваучер
Офертата изтича след:
94:43:19
179грабнати ваучера

Още за разграбване:

Суши сет с 30 или 56 хапки
Цена: 20.50лв
41лв
9 грабнати ваучера
-50% Суши сет
-50% Суши сет
Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
с. Равадиново 0700 *** ** (покажи) Понеделник - Неделя: 08:00 - 17:00ч.
Отзиви от клиенти (535)
Много добро обслужване! За което благодарим!
Днес им се обадих да им кажа, че не бяха отразили единият ваучер и ми беше изключително приятно да чуя че някой много ми благодари
Доволни сме от посещението в Замъка, само паркинга към Замъка може да бъде в по-добро състояние
Покажи още ревюта