Спектакълът на Камен Донев "Възгледите на един учител за силата на словото - Лекция 3" на 3 Юли, в Летен театър - Горна Оряховица

Спектакълът на Камен Донев "Възгледите на един учител за силата на словото - Лекция 3" на 3 Юли, в Летен театър - Горна Оряховица

Заповядайте на театър! Постановката е не на кого да е, а на големия Камен Донев.

Спектакълът "Възгледите на един учител за силата на словото - Лекция 3" на 3 Юли от 20:30ч, в Летен театър - Горна Оряховица:

Варианти на офертата:
Място в зелена зона 25 лв Грабни
Място в синя зона 30 лв Грабни
Място в червена зона 35 лв Грабни
Място в лилава зона 40 лв Грабни
За спектакъла
Всички наши копнежи, желания и надежди често потъват в бездната на времето или повяхват в задуха на ежедневната дребнавост. И така, човекът, попреминал зрялата възраст, един ден се събужда и пита сърцето си: "Успях ли да направя това, което исках… щастлив човек ли съм… спокоен ли е духът ми…" Има едно огънче в човека, което винаги го кара да прави това, което трябва. То не се интересува от логиката, дали е правилно или не, днес ли да го сторя или утре… Това огънче напълно безотговорно и честно просто гори, осветявайки същината на дадения човек. В крайна сметка се оказва, че единствената утеха на човека е добрата дума. Връщайки се назад в живота си, виждаш колко важно е било да бъдеш чут и да чуеш човека срещу теб. Разбираш силата на словото, която е несравнима с която и да било друга сила. Осъзнаваш величието на човешкия дух, издигнал се високо благодарение на словесността.
Камен Донев

Участват: Людмил Стойнев, Петър Миланов, Димитър Тишев, Стоян Янкулов-Стунджи, Ева Перчемлиева - Тъканова, Кръстина Кокорска-Криста, Александра Борисова, Ива Григорова, Виолета Донева, Ивайло Иванов, Филип Василевски, Патриция Пъндева, Красимир Василев и Камен Донев.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 3 Юли 2024 (Сряда).
  • Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Необходимо е да покажете QR кода на ваучера преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Недеков Арт

Недеков Арт е фирма за организиране на културни събития в страната, предлагаща богата палитра от театрални, оперни и балетни спектакли, концерти и музикални продукции и други.

Офертата е осигурена от НЕДЕКОВ АРТ ООД, ЕИК: BG205653434 (Недеков Арт).
Спектакълът на Камен Донев "Възгледите на един учител за силата на словото - Лекция 3" на 3 Юли, в Летен театър - Горна Оряховица
Топ цена: 25лв Грабни ваучер
8грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Горна Оряховица, Летен театър
Възгледите на един учител за силата на словото - лекция 3 - Отзиви от клиенти (1)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)