Обучение по въоръжен и ръкопашен бой - на 3 Септември, в Бояна

Обучение по въоръжен и ръкопашен бой - на 3 Септември, в Бояна

PrepYou.Eu, съвместно с Wing Tsung WMAA България има удоволствието да организира серия от тренировъчни курсове по въоръжен и ръкопашен бой в обезопасена тренировъчна база в квартал Бояна!

Обучение в 2 модула по Въоръжен и ръкопашен бой: на 3 Септември (Събота) от 11:30 до 15:30ч, в квартал Бояна 149 лв вместо 360 лв Грабни

Обучението е предназначено за напълно начинаещи, без значение от ниво на физическа подготовка и пол.

За модулите
Модул 1
1. Блиц защита
2. Методология и ескалация на битката
3. Основни умения за боравене с оръжие (пистолет и пушка)

Модул 2
1. Уличен бой (без правила)
2. Психология на боя
Офертата включва
• Инструкции;
• Тренировъчно оборудване и предпазни средства;
• Вода.
Офертата не включва
• Транспорт;
• Храни и напитки;
• Тренировъчно облекло.
За обучението
Избрахме да работим заедно с Wing Tsung WMAA България, защото те споделят същата визия за "честно и практическо обучение". Също както PrepYou.Eu, Wing Tsung WMAA България подготвя своите обучаващи за справяне с най-лошите сценарии, започвайки с начина им на мислене.

Обучаващите ще усвоят редица нови умения чрез разиграване на реалистични тактически сценарии, включващи множество заплахи (нападатели) с различни оръжейни системи (огнестрелно оръжие, хладно оръжие, бухалка, лост и други). Ще бъдете обучени как да реагират на тези видове заплахи адекватно и разумно, с максимална (контролирана) агресия, съответстваща на степента на реалната заплаха. Голямо внимание ще бъде обърнато на отблъскването на нападатели с импровизирани оръжия и пособия, както и с оръжия, които отговарят на местното законодателство във вашата страна. Например, Wing Tsung WMAA България разработи модул, предназначен за обучаващи от Обединеното кралство, където носенето на нож със заключващо се острие е незаконно, затова и акцентът на обучението е поставен върху добрия стар швейцарски армейски нож Victorinox!

Същевременно обучаващите ще разберат, че това което преди са чували или "гледали по филмите", не винаги може и е подходящо да се приложи в множество реални ситуации.

Целият курс се състои от пет тричасови модула, които са предназначени за напълно начинаещи, без значение от тяхното ниво на физическа подготовка и пол. В обученията могат да участват желаещите над 18-годишна възраст. Джу Джицу и Ескрима са някои от преподаваните бойни дисциплини, като други ще се добавят с течение на времето.
За инструктора
Борис Д. Георгиев 3 TG Wing Chun

Практикувам Wing Chun от 2009г. Участвал съм в множество семинари в България и Европа. В продължение на 5 години бях частен ученик на Сифу Й. Хедер. Защитих 12-та инструкторска степен в централата на WMAA в Мюнхен при Гросмайстор Х. Й. Реймерс през 2013г. Главен инструктор в централата на WMAA-България в продължение на 5 години. Инструктори под мое ръководство са се отличили на високо ниво. През 2018г открих собствена школа към Световната асоциация за бойни изкуства (WMAA). От 2019г провеждам самостоятелен изпитен семинар. Същата година бях награден за шеф-треньор за България на WMAA-България. През октомври 2019г открихме нова зала "Школа Славия" с моя дългогодишен ученик Сихинг Бисер Симеонов. През същата година посетих три пъти централата в Мюнхен, участвах в три изпитни семинара и взех частни уроци от Гросмайстор Х. Й. Реймерс.
От 2019г провеждам изпитни семинари и дипломирам инструктори.
На 12.12.21г защитих 3-та техническа степен пред Си-Гунг Ханс Йорк Реймерс, Грандмайстора на WMAA, в Мюнхен, Германия.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 3 Септември 2022 (Събота).
  • След издаване на ваучер и най-късно до 2 Септември е необходимо да попълните следния формуляр за участие.
  • Един ваучер е за един човек над 18 години. Лица под 18 години се допускат с придружител и по преценка на PrepYou.
  • При закъснение с повече от 30 минути, ваучерът се счита за използван.
  • Офертата включва 2 модула от целия курс (който е общо 5 модула).
  • За PrepYou най-важна е безопасността по време на стрелба, затова инструкторът си запазва правото да откаже обучение на лица в неадекватно състояние.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от PrepYou.eu

"PrepYou е водещата компания в България по военни обучения и по оказване на медицинска помощ. Имаме дългогодишна практика в провеждане на военни и медицински обучения, както и сценични тренировки. Обучаваме както цивилни, така и военни кадри по прилагане на антитерористични действия, правилно и безопасно боравене с оръжия, указване на първа помощ на бойното поле и други.

Също така предлагаме и курсове за актьори, които искат да усъвършенстват уменията си и да се подготвят адекватно за кастинг за филми от военен или полицейски жанр, каквито често се снимат в България. Екипът ни е изграден от видни професионалисти с дългогодишен военен опит. Също така включва и световно известни гост-инструктори от чужбина.

За нас най-важното нещо е безопасността по време на стрелба. Поради тази причина инструкторът си запазва правото да откаже обучение на лица в неадекватно състояние."

Офертата е осигурена от АДВАЙЗЪРИ БЪЛГАРИЯ ЕООД, ЕИК: BG205504426 (PrepYou.eu).
Обучение по въоръжен и ръкопашен бой - на 3 Септември, в Бояна
Цена: 149 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
360 ЛВ
Grabo oтстъпка:
58.5 %
Спестяваш:
211 ЛВ

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, квартал Бояна, в близост до Боянската църква (уточнение след записване) 088 48* **** (покажи) www.prepyou.eu
Отзиви от клиенти (45)
Обучението по стрелба беше страхотно преживяване. Symon и Иво са истински професионалисти и заслужават адмирации за търпениетието и доброто отношение към всички.
Обучението беше невероятно интересно и информативно! Саймън и Иво са изключителни професионалисти със свежо чувство за хумор и отличен подход към всеки участник! Препоръчвам с две ръце!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)