Професионална устна хигиена с продуктите на Smilestore! Четка за зъби със сребърни или златни влакна Novacare Mundholz, паста за зъби с микро сребро или вода за био изплакване

Не подценявай ежедневната грижа за усмивката - Smilestore са ти приготвили качествени продукти, с които да запазиш блясъка и здравето на зъбите си, и то на супер цена. Но не само! С четките за зъби допринасяш за опазването на околната среда. Разбери повече!

Варианти на офертата:
Четка за зъби със сребърни влакна Novacare Mundholz 15.75 лв Грабни
Четка за зъби с активен въглен и златни влакна Novacare Mundholz 15.75 лв Грабни
Натурална профилактична паста за зъби с мента и микро сребро Novacare Classic 16.58 лв Грабни
Вода за био изплакване на устата Xyntrus (500мл) 19.99 лв Грабни

За продуктите

Четка Novacare Mundholz Silver
Комбинация от най-доброто - перфектна дентална хигиена и опазване на околната среда.

• Влакна със сребро;
• 30% рециклирани материали;
• 97% растителни суровини;
• Включен протектор за влакната с вградена стойка;
• Налична в следните цветове: син, зелен, оранжев и лилав;
• Тегло: 0.034кг.

По-добро усещане за почистване още от първата употреба! По-добро почистване на интерденталното пространство благодарение на двуслойната структура на влакната. Нежно и ефективно почистване благодарение до ултра фини влакна. Доказаната технология нa влакната със сребро, Novacare гарантира отлично почистване с перфектни резултати в дългосрочен план и оптимална защита на зъбите и венците. Четката за зъби Novacare Mundholz Silver е разработена в Австрия и произведена в Германия от местен дървен материал и 97% растителни суровини.

Благодарим Ви! С тази четка за зъби допринасяте за опазването на околната среда: дръжката е направена от дърво от местни гори в Германия и органична пластмаса произведени от естествени, възобновяеми суровини. Благодарение на тези специални екологично устойчиви материали, Novacare Mundholz Silver може да се използва по-дълго време от нормалните четки за зъби, спестявайки ресурси и CO2.
Четка Novacare Mundholz с активен въглен и златни влакна
Антибактериалната четка за зъби MundHolz e комбинация от най-доброто: перфектна дентална хигиена и опазване на околната среда.

• Влакна с активен въглен и злато;
• 30% рециклирани материали;
• 97% растителни суровини;
• Включен протектор за влакната с вградена стойка;
• Налична в следните цветове: син, зелен, оранжев и лилав'
• Тегло: 0.034кг.

Четката за зъби Mundholz е разработена в Австрия и произведена в Германия от местен дървен материал и 97% растителни суровини.

По-добро усещане за почистване още от първата употреба! По-добро почистване на интерденталното пространство благодарение на двуслойната структура на влакната. Нежно и ефективно почистване благодарение до ултра фини влакна. Доказаната технология нa влакната с активен въглен и злато, Novacare гарантира отлично почистване с перфектни резултати в дългосрочен план и оптимална защита на зъбите и венците.

Благодарим Ви! С тази четка за зъби допринасяте за опазването на околната среда: дръжката е направена от дърво от местни гори в Германия и органична пластмаса произведени от естествени, възобновяеми суровини. Благодарение на тези специални екологично устойчиви материали, Novacare-Mundholz може да се използва по-дълго време от нормалните четки за зъби, спестявайки ресурси и CO2.
Novacare паста за зъби
Novacare натурална профилактична паста за зъби с мента и микро сребро - 14 часово щадящо и ефективно дългосрочно почистване на зъбите. Антимикробно действие на среброто (от освободените сребърни йони).

Зъбната плака, която не може да бъде отстранена с четка, часове след измиването на зъбите с четка продължава допълнително да бъде третирана с микро сребро. Нежните абразиви отстраняват вредната плака, която е основната причина за кариес, зъбен камък и пародонтоза. Нежната паста за зъби поддържа венците при редовно миене с четка.
Тегло: 0.107кг.
Вода за уста Xyntrus
Xyntrus е първата и единствена в света вода за уста за ежедневна употреба, която унищожава патогенните бактерии и вирусите с обвивка с ефикасност над 99.99%.

Клиничните изследвания доказват запазване на естествената микрофлора в устата и ефикасност до 5 часа. Световна иновативна биотехнология - действа разтваряйки двойния фосфолипиден слой на клетъчните мембрани на вирусите с обвивка (SARS-Cov-2, херпес симплекс вирус тип 1, N1H1 и всички други) и оралните бактерии, и ги инактивира.

• Биобезопасност - може да се използва ежедневно от всеки навсякъде, осигурявайки си мощна бариера за биосигурност.
• Основният компонент на Хyntrus е технологията EBE, която разтваря двойния фосфолипиден слой на клетъчните мембрани на оралните бактериите и вирусите с обвивка.

Какво представлява EBE технологията?
Това е иновативна биотехнология, която позволява да се биокапсулират молекули и ензими, патентована в цял свят от Brix USA LLC. Тя придава стабилност на биомолекулите увеличава тяхната активност: При вирусите с обвивка, тя действа разтваряйки фосфолипидна мембрана за секунди и ги деактивира. Тази технология притежава селективност, при която биомолекулите се освобождават само когато влязат в контакт с липидната мембрана на вирусите.

Основният компонент на Xyntrus притежава способност да се свързва и да достига до различни места в устата, където бавно да бъде освободен и активно да поддържа терапевтични нива до 5ч.

Формула без:
• Хлорхексидин;
• Водороден пероксид;
• Алкохол и захар.

Още:
• 0% цитотоксичност;
• Не променя цвета на зъбите.
• Подходяща за лица над 3 години (при деца от 3 до 12 годишна възраст да се извършва родителски контрол).

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 8 Март 2023г до 29 Март 2024г.
  • При грабване на ваучер е необходимо да предоставите имена, телефонен номер, адрес за доставка или адрес-офис на Спиди или Еконт и данни на фирмата (в случай, че е необходима фактура). Ако сте избали четка за зъби, в полето "Забележки" отбележете желания цвят: син, зелен, оранжев и лилав.
  • Доставката е за сметка на клиента - в зависимост от тарифния план на куриерската фирма. Извършва се в рамките на 1 ден след потвърждаване на поръчката.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Smilestore

Smilestore е платформа, в която можете да откриете продукти подобряващи общото ви здраве и продукти за дентална медицина, преминали през специална селекция и подбор.

С постоянния напредък на науката и новите методи за идентифициране на причините за различните заболявания, учените продължават да откриват все по-голяма връзка между нашата оралната хигиена и цялостното ни здравословно състояние. Последните проучвания показват, че бактериите навлезли в тялото през устата, са отговорни за редица заболявания! Изборът на правилните принадлежности за орална хигиена са от фундаментално значение.

Офертата е осигурена от ГЕСТОР КОЗМЕТИКС ЕООД, ЕИК: BG203134120 (Smilestore).
Професионална устна хигиена с продуктите на Smilestore! Четка за зъби със сребърни или златни влакна Novacare Mundholz, паста за зъби с микро сребро или вода за био изплакване
Топ цена: 1575лв Грабни ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
с доставка smilestore.bg
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)