Учи мобилно италиански език с 12-месечен достъп, 3 нива по избор и възможност за сертификат, от Urocite

Съчетайте удобството на смартфона с инвестиция във вашето бъдеще, като усвоите италиански език и се сдобиете със сертификат за избрано от ниво! Пред вас е едно от първите приложения за изучаване на чужди езици - изцяло предназначено за българи, с български обяснения, упражнения, тестове и всичко необходимо за усвояването на гръцки език - от Urocite!

Мобилен курс по Италиански език с 12-месечен достъп:

Варианти на офертата:
Ниво А1 14.90 лв Грабни
Ниво А2 14.90 лв Грабни
Ниво B1 14.90 лв Грабни
Нивa А1 и А2 19.90 лв Грабни
Нивa А2 и B1 19.90 лв Грабни
За всяко ниво получавате
• Самостоятелен профил в образователното мобилно приложение на Urocite.bg, подходящо за всички Android мобилни устройства - смартфони и таблети, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.
• Учите изцяло от телефона си, колкото и когато пожелаете, напълно съобразено с вашето свободно време и напрегнат график;
• Без ограничение и на броя мобилни устройства, на които използвате прилжожението и курса. След като един път сте били допуснат през първото Ви устройство, за всяко следващо android устройство, за което желаете да използвате приложението, е достатъчно да го инсталирате и да се легитимирате чрез имейла си. Без такса за използването на допълнителни устройства.
• Всяко ниво от усвояването на езика съдържа по 14 тематични насоки, съдържащи лекции и упражнения с разширено интерактивно съдържание, както и тестове за оценка на наученото. Всички обяснения са на български език, с изключение на по-високите нива на езика, при които се преминава към обяснения чрез изучавания език (B2 и по-високи);
• Стотици нови думи и изрази, изучавани като правопис, както и произношение чрез звукови файлове, вградени в приложението;
• Достъп до близо 100 аудиофайла във всяко от нивата;
• В ниво А1 получавате интерактивни флашкарти за бързо и лесно запаметяване на нови думи, изрази и езикови правила. В следващите нива акцентът е върху усвояването на граматическите правила;
• Стотици забавни интерактивни задачи, обединени в упражнения към всеки един от уроците, които могат да бъдат преповтаряни неограничен брой пъти. Чрез интерактивните упражнения в курса ще изучавате и ще подобрявате своя правопис по италиански език;
• Статистики за самооценка на нивото на усвояване на материала;
• Към всеки урок ще намерите и тест за оценяване на наученото. Тестовете, за разлика от упражненията, се решават еднократно;
• Без реклами, които да прекъсват обучението Ви.
• С възможност за придобиване на дигитален сертификат в приложението при успешно преминаване на тестовете от курса с минимум 70% успеваемост;
• Имате възможност за получаване и на физически сертификат след заплащане на такса от 25 лева и куриерски разходи по тарифата на Еконт.
Повече за курса
Курсът е базиран изцяло върху авторски техники и похвати, утвърдени в практиката на дългогодишни преподаватели като бързи и успешни методи за усвояване на италианския език от обучаващите се, включително от напълно начинаещи (за ниво А1).

Курсът има за цел да усвоите както лексикално, така и граматически италианския език на трите нива А1, А2 и В1, а така също и да научите стотици нови думи. Педагогическите принципи на курса са различни от видео обучението и няма видео в него.

За да получите представа как работи приложението, може да си го инсталирате от този линк https://www.urocite.bg/urocitenew.apk и без да закупувате ваучер, при което ще можете да прегледате свободно първия урок от курса по италиански език, както и всички останали курсове в платформата на Urocite.bg.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 21 Септември 2023г до 31 Януари 2024г.
  • След издаване на ваучер, трябва да изтеглите приложението от този линк и да въведете данните на ваучера в формуляр в приложението, който се отваря от банера "Закупен ваучер". Входът в приложението изисква също така въвеждане на имейл и легитимация чрез изпратен код, което е еднократно.
  • До 2 работни дни от въвеждане на данните на ваучера във формуляра в приложението ще Ви бъде осигурен пълен достъп до съответния курс, който ще откриете във Вашия профил в приложението.
  • Офертата включва 12-месечен достъп до обучителния курс.
  • Приложението е предназначено за android устройства и трябва да имат зададени настройки за позволение за инсталиране на приложения от неизвестен източник, тъй като приложението не се предлага чрез Google Play Store.
  • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
  • Общите условия за ползване на Urocite може да прочетете на техния уебсайт.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентусиазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite).
Учи мобилно италиански език с 12-месечен достъп, 3 нива по избор и възможност за сертификат
Топ цена: 1490лв Грабни ваучер
3грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. 089 92* **** (покажи) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (759)
Информацията е поднесена по интересен начин, разбираемо и лесно достъпно. Лесно е да научиш език с помощта на видеата, уроците и тестовете.
Искам да споделя своето впечатление от курса по английски език на ниво В2 - Аз съм изключително доволен от него. Курсът предлага множество видеа, които са отлично структурирани и предоставят ясни обяснения на граматиката в английския език. Моята оценка е 5 ⭐️🌟✨⭐️🌟!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)