Постно предложение! Комплект от 4 бурканчета айвар и малиджано на Mamа’s по македонски рецепти - за вегани и вегетарианци
Който казва, че по време на пости не може да се хапва вкусно, разнообразно и полезно, не е пробвал Mama’s! Магазини Деликатесен ви предлагат четири уникални вкуса по македонски рецепти, подходящи за вегани, вегетарианци и за всички, които постят!
Комплект от 4 бурканчета айвар и малиджано на Mamа’s - за 19.65лв!
Комплектът съдържа:
• Домашен Айвар Mamа’s, 200гр;
• Домашен Айвар Mamа’s лют, 200гр;
• Домашно малиджано Mama’s, 200гр;
• Домашно малиджано Mama’s люто, 200гр.
Повече за продуктите:
Условия на офертата:
- Валидност на ваучера: от 27 Февруари до 27 Март 2017г.
- Не е необходима предварителна резервация. Клиентите с ваучери ще бъдат обслужвани според заетостта на обекта.
- Офертата важи за получаване на място (след предоставяне на номер и секретен код на ваучер) в описаните обекти на магазин Деликатесен.
- Комплектът съдържа:
• Домашен Айвар Mamа’s, 200гр;
• Домашен Айвар Mamа’s лют, 200гр;
• Домашно малиджано Mama’s, 200гр;
• Домашно малиджано Mama’s люто, 200гр. - Има възможност за доставка, която е за сметка на клиента - според ценовата листа на Еконт, в рамките от Понеделник до Петък. Трябва да заявите желанието си с 2 дни предварително обаждане на: 088 91* **** (скрит) (Магазин Деликатесен 1), 088 69* **** (скрит) (Магазин Деликатесен 2), с номер и секретен код на ваучер.
- Срок на годност на продуктите: за всеки от видовете в комплекта е над 2 години.
- Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.
- За повече информация: http://www.delicatessen.bg/mamas
- Всички други глобални условия на Grabo.bg
Осигурено от Магазини Деликатесен
Деликатесен е марка български колбаси, произвеждани по традиционни пирински рецепти повече от 10г. В производството им се влага само качествено, българско свежо месо, подправки и много любов. Разнообразието на колбасите се увеличава всяка година и освен автентичните деликатеси по съхранявани с години местни рецепти, се появяват и нови колбаси с вкусове от Балканите и Средиземноморието.
При производството на колбаси Деликатесен се използва основно свинско месо от подбрани и качествено отглеждани животни. Свинското месо, освен традиционно за нашите ширини, се използва и защото подобрява вкуса на месните продукти и повишава калоричността им. Основен консервиращ и овкусяващ продукт, използван при производството на колбасите, е солта. Преобладаващата част от произвежданите колбаси и деликатеси са специфични за региона сурово-сушени продукти, което само по себе си е гаранция за качество. Производството на подобни продукти се смята за занаятчийско умение, а фактът че не се използва термична обработка, налага употребата само и единствено на висококачествени и стриктно подбрани изходни суровини. При сушене на деликатесите по повърхността им се появява бяла (благородна) плесен, която е както полезна, така и необходима, защото спомага за регулиране процеса на сушене и предпазва колбасите.
Не изпускай предложенията на
Магазини Деликатесен