Вкусно предложение за постещи и вегани! Комплект от 3 бурканчета айвар и малиджано Mamа's по македонски рецепти, от Деликатесен
Който казва, че по време на пости не може да се хапва вкусно, разнообразно и полезно, не е пробвал Mama's! Магазини Деликатесен ви предлагат уникални вкусове по македонски рецепти, подходящи за вегани, вегетарианци и за всички, които постят!
Комплект от 3 бурканчета айвар и малиджано Mamа's - за 14.75лв!
Комплектът включва:
• 1 брой домашен Айвар Mamа's (200гр);
• 1 брой домашно малиджано Mama's (200гр);
• 1 брой люто домашно малиджано Mama's (200гр).
Повече за продуктите:
Условия на офертата:
- Валидност на ваучера: от 24 Ноември до 24 Декември 2017г.
- Не е необходима предварителна резервация. Клиентите с ваучери ще бъдат обслужвани според заетостта на обекта.
- Има възможност за доставка, която е за сметка на клиента - според ценовата листа на Булпост, в дните от Понеделник до Петък. В този случай е необходимо да направите 2 дни предварителна заявка на: 088 91* **** (скрит) (Магазин Деликатесен 1), 088 69* **** (скрит) (Магазин Деликатесен 2), с номер и секретен код на ваучер.
- Офертата важи за вземане на място от Магазин Деликатесен 1 и 2.
- Необходимо е да представите номер и секретен код при посещението си.
- Комплектът включва:
- 1 брой домашен Айвар Mamа's (200гр);
- 1 брой домашно малиджано Mama's (200гр);
- 1 брой люто домашно малиджано Mama's (200гр). - Срок на годност на продуктите: над 2 години.
- За повече информация: http://www.delicatessen.bg/mamas.
- Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.
- Всички други глобални условия на Grabo.bg
Осигурено от Магазини Деликатесен
Деликатесен е марка български колбаси, произвеждани по традиционни пирински рецепти повече от 10г. В производството им се влага само качествено, българско свежо месо, подправки и много любов. Разнообразието на колбасите се увеличава всяка година и освен автентичните деликатеси по съхранявани с години местни рецепти, се появяват и нови колбаси с вкусове от Балканите и Средиземноморието.
При производството на колбаси Деликатесен се използва основно свинско месо от подбрани и качествено отглеждани животни. Свинското месо, освен традиционно за нашите ширини, се използва и защото подобрява вкуса на месните продукти и повишава калоричността им. Основен консервиращ и овкусяващ продукт, използван при производството на колбасите, е солта. Преобладаващата част от произвежданите колбаси и деликатеси са специфични за региона сурово-сушени продукти, което само по себе си е гаранция за качество. Производството на подобни продукти се смята за занаятчийско умение, а фактът че не се използва термична обработка, налага употребата само и единствено на висококачествени и стриктно подбрани изходни суровини. При сушене на деликатесите по повърхността им се появява бяла (благородна) плесен, която е както полезна, така и необходима, защото спомага за регулиране процеса на сушене и предпазва колбасите.
Не изпускай предложенията на
Магазини Деликатесен