Пакет изследвания "Здрави бъбреци" - ПКК, Урея, Креатинин, Албумин, от Медицински център Бета Клиник

Пакет изследвания "Здрави бъбреци" - ПКК, Урея, Креатинин, Албумин

Възползвайте се от предложението на Медицински център Бета Клиник и изследвайте показатели, които дават най-ясна представа за функционирането на бъбреците.

Пакет изследвания "Здрави бъбреци" - ПКК, Урея, Креатинин, Албумин 16.60 лв Грабни

За изследването се взема се венозна кръв.

За изследването
Креатинин
Представлява отпадъчен продукт от дейността на мускулите. Обикновено се отстранява от кръвта чрез бъбреците и преминава в урината. Когато функцията на бъбреците е намалена, той остава в кръвта. Като основна причина за повишените нива на креатинин в кръвта се посочва намалената гломерулна филтрация в бъбреците, която е вследствие на остро настъпили болестни процеси или хронични заболявания.

Урея
Уреята е отпаден продукт, който се образува в черния дроб. Изследването на урея в кръвта предоставя важна информация за функцията на бъбреците и черния дроб, като подпомага диагностицирането на различни бъбречни заболявания.

Ако организмът задържа урея, това означава, че бъбреците не работят пълноценно. Увеличени стойности на уреята може да има също при тежки физически натоварвания, а също и при прием на някои препарати, например хормоносъдържащи. Най-общо казано нивата на урея в кръвта информират за способността на бъбреците да извеждат от организма вредните вещества.

Албумин
Човешкият албумин е малък глобуларен протеин състоящ се от 585 аминокиселини. Синтезът на албумин се извършва в черния дроб, след което той се екскретира в кръвния поток. Играе важна транспортна роля - за хормони, витамини, или медикаменти.

Важен показател е количеството на албумина и съотношението с общия протеин при различни болестни процеси: хронични чернодробни заболявания, хронична бъбречна недостатъчност, онкологични заболявания или при диагностика на оточни състояния.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 4 Октомври 2022г до 14 Юли 2023г.
  • Не е необходима предварително записване. Клиентите с ваучери ще бъдат обслужвани според заетостта на обекта.
  • Офертата включва още всички необходими такси.
  • Резултатите от изследванията са готови между 1 и 2 работни дни.
  • Резултатите се получават на място или онлайн в сайта на клиниката.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Медицински център Бета Клиник

"Ние сме млад и амбициозен екип, които се стреми да помага на своите пациенти чрез прилагането на иновативни методи на лечение и висок медицински стандарт. В желанието си за непрекъснато развитие в сферата на науката, Медицински център Бета Клиник участва активно в координирането, провеждането и подпомагането на клинични проучвания.

Нашите специалисти са обучени по правилата за Добри клинични практики и всички етични норми.

Клиничното проучване представлява научно-изследователско изпитание върху група от хора, с цел да се получи по-детайлна информация за ново медицинско лечение или лекарство и да се провери тяхната безопасност и ефикасност. Клиничните проучвания, които изследват дадено лекарство се провеждат на фази, като всяка фаза има различни предназначение и обхват.

Разполагаме с висококвалифициран и професионално доказан медицински персонал, ползващ чужди езици и прилагащ съвременни медицински практики.

Прочети още
Офертата е осигурена от МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР БЕТА КЛИНИК ООД, ЕИК: 205436270 (Медицински център Бета Клиник).
Пакет изследвания "Здрави бъбреци" - ПКК, Урея, Креатинин, Албумин
Топ цена: 1660лв Грабни ваучер
2грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, кв. Лозенец, бул. Черни връх 14, партер 087 89* **** (покажи) beta-clinic.com Понеделник - Петък: 08:00 - 12:00ч (време за пробовземане).
Отзиви от клиенти (46)
Д-р Кирилова е невероятен специалист, веднага ми постави диагноза,тръгнах си окрилена.Много комуникативна и земна.Препоръчвам.Прекрасен ревматолог
Европейско обслужване,нямаше консултация с ортопедия травматолог
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)