Вход за Софийски планетариум и прожекция по избор: "От Земята към Вселената" или "Обратно на Луната. Завинаги" - в дните от Понеделник до Петък

Вход за Софийски планетариум и прожекция по избор: "От Земята към Вселената" или "Обратно на Луната. Завинаги" - в дните от Понеделник до Петък

Софийски планетариум е високотехнологичен български проект, реализиран у нас от екип млади конструктори и учени. Посетете го!

Вход за прожекция в Софийски планетариум:

Варианти на офертата:
От 14:00, 15:00, 16:00 или 17:00ч 15 лв Грабни
От 18:00, 19:00, 20:00 или 21:00ч 17 лв Грабни

Прожекциите в Понеделник са на английски език (20:00ч) и на руски език (21:00ч).

Прожекциите във Вторник са на руски език (20:00ч) и на английски език (21:00ч).

Избирате от прожекциите
• "От Земята към Вселената" (32 минути) - от 15:00, 17:00, 18:00ч или 20:00ч;
• "Обратно на Луната. Завинаги" (25 минути) - от 14:00, 16:00, 19:00ч или 21:00ч.
От Земята към Вселената
Нощното небе, едновременно красиво и мистериозно, е било обект на разговори около огъня, на древни митове и страхопочитание от момента, в който съществуват хората. Желанието да разбереш Вселената е може би най-древната интелектуална задача!

Въпреки това, едва в последните години хората имат възможност да изследваме научно нашето място в безкрайния космос. Да проследим пътя на космическите открития от теориите на древните гръцки астрономи до днешните гигантски телескопи, ни кани филмът "От Земята към Вселената"!
Обратно на Луната. Завинаги
Образователното звезно шоу "Обратно на Луната. Завинаги!" разказва за отбори от целия свят, състезаващи се за най-голямата награда в човешката история, която се дава за кацане на лунната повърхност на роботизиран космически апарат за първи път в последните 50 години!

Глобалната надпревара е създадена с цел да запали искрицата на въображението и да вдъхнови нови стъпки в космическите изследвания - не от правителствата и страните, а от гражданите на целия свят!

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 23 Януари 2023г до 29 Март 2024г.
  • Офертата важи за ползване в дните от Понеделник до Петък.
  • С 2 дни предварително записан час: 087 88* **** (покажи).
  • Един ваучер е за един човек.
  • За деца до 18 години, студенти и пенсионери се доплаща на място - по ценоразпис.
  • Необходимо е да представите номер и секретен код на ваучер при посещението.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 3

Осигурено от Софийски планетариум

Софийскит планетариум е съвременен дигитален планетариум с диаметър на купола 5м и капацитет до 15 души. Куполът е наклонен под ъгъл 25° спрямо хоризонта, което позволява естествено транслационно движение във филмовото съдържание и постига завуковия физичен ефект реверберация - суперпозиция на звукови вълни за наситен 3D звук на всяко място в Звездната зала. Програмата му включва звездни шоута, филми, лекции, мастър класове и специални събития. Проекторната система позволява проектирането на филми в куполен формат. Резултатът е разнообразна програма от филми от различни области на човешкото знание - космос, физика, биология и други. Цялото съдържание е преведено и озвучено на български език, но съществува база данни с филми на различни езици - английски, руски, немски, испански, арабски, китайски и др. В Звездната зала имате усещането, че се намирате в командния модул на космически кораб.

Софийски Планетариум е високотехнологичен български проект, реализиран изцяло у нас (с изключение на проекторната система) от екип млади конструктори и учени от Експериментално Конструкторско Бюро "Фотоника", които през последните години построиха и първите два български авиационни симулатора: военния "Фотоника" MAS G1 и гражданския "Фотоника" СAS C172, работещи успешно вече няколко години.

Офертата е осигурена от ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО КОНСТРУКТОРСКО БЮРО ФОТОНИКА ООД, ЕИК: BG206158945 (Софийски планетариум).
Вход за Софийски планетариум и прожекция по избор: "От Земята към Вселената" или "Обратно на Луната. Завинаги" - в дните от Понеделник до Петък
Топ цена: 15лв Грабни ваучер
231грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, кв. Южен парк, ул. Емил Берсински 5 (На територията на РЦСИ "Топлоцентрала") 087 88* **** (покажи) photonics.bg Понеделник - Петък: 14:00 - 22:00ч, Събота и Неделя: 12:00 - 22:00ч
Отзиви от клиенти (18)
Страхотно преживяване и интересна информация!
Страхотно преживяване. Много добро обслужване.
Интересна, и ефектно представена информация. Препоръчвам.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)