Премиерният спектакъл "Всичките наши тела" на 1 Ноември в Театър Българска армия

Премиерният спектакъл "Всичките наши тела" на 1 Ноември в Театър Българска армия

Премиерният спектакъл на ДТ "Невена Коканова" за първи път представя избрани текстове от творчеството на Георги Господинов. Представлението е адаптирано и за хора със слухови проблеми.

"Всичките наши тела" на 1 Ноември от 19:00ч, в Театър Българска армия
:

Варианти на офертата:
Място в зелена зона 12 лв Грабни
Място в синя зона 16 лв Грабни
За спектакъла
Литературният материал, подбран от режисьора Мартин Киселов със съдействието на автора, позволява на творческия екип да създаде новаторски спектакъл, в който и импровизационната и музикална среда са равностойни партньори на текста. Представлението е адаптирано и за хора със слухови проблеми.

Спектакълът "Всичките наши тела" е създаден с финансовата помощ на Национален фонд "Култура".

Режисьор: Мартин Киселов
Сценография: Илияна Кънчева
Композитор: Калин Николов
В ролите: Петя Бойчева, Галина Иванова, Цветелина Кънева, Румен Михайлов, Георги Караиванов, Георги Ружичка, Вълчо Янев, Мирослав
Димитров

"Давам си сметка, вероятно като мнозина преди мен, че сред личните ми спомени има много, родени от книги. Четенето произвежда спомени. Отдавна не помня и съм се отказал да търся кои са прочетени и кои - не. Не намирам никаква разлика, всичко е преживяно, всичко ме кара да настръхна, всичко е оставило белег. По всичките мои тела..."
Георги Господинов

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 1 Ноември 2023 (Сряда).
  • Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Необходимо е да покажете QR кода на ваучера преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от ДТ "Невена Коканова"

Историята на ДТ "Невена Коканова", Ямбол е обширна и интересна, но по-важното е, че и днес той успява да съхрани своята все така въодушевена публика, да поддържа постоянна трупа, да създава спектакли адресирани към широка възрастова аудитория, да се грижи за интересен и провокиращ репертоар.

На ямболска сцена са се изявявали много известни актьори и режисьори. Много млади хора са тръгнали от тук, за да утвърдят впоследствие своите имена. Градът, театърът цени и уважава всички тях! Но символът, който носи името на незабравимата Невена Коканова говори много за духа и силата на Ямболския театър. Невена прави първите си стъпка на сцената на ямболския театър само на 17 години и изиграва роли като Фениса и Жулиета, а за това се изисква както талант, така и вяра.

Всяка година в Ямбол се провеждат театрални празници, които носят името на Невена Коканова. Тяхното развитие през годините показва, че си струват усилията да се придаде повече смисъл на изявите на всички добри спектакли, включени в програмата.

Офертата е осигурена от ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР НЕВЕНА КОКАНОВА, ЕИК: 000962706 (ДТ "Невена Коканова").
Премиерният спектакъл "Всичките наши тела" на 1 Ноември в Театър Българска армия
Топ цена: 12лв Грабни ваучер
Офертата изтича след:
15:12:19

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, ул. Г. С. Раковски 98 www.dt-nevenakokanova.org
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)