Постановката "В плен на снега" на 28 Май, в Сатиричен театър

Една история за срещата между двама души в снежната буря на нощта - на сцената на Сатиричен театър.

Постановката "В плен на снега" на 28 Май от 19:30ч, на Камерна сцена в Сатиричен театър:

Постановката "В плен на снега" на 28 Май от 19:30ч, на Камерна сцена в Сатиричен театър 20 лв вместо 35 лв Грабни
За постановката
от Питър Куилтър
Превод Михаела Кацарова
сценична версия, постановка и музикално оформление Николай Ламбрев
сценография Чайка Петрушева
хореография Татяна Янева

с участието на актьорите Джудит Маргарита Хлебарова И Патрик Теодор Елмазов

Драматург Богдана Костуркова
Фотограф Антон Даскалов

... "В плен на снега" на Питър Куилтър ме привлича с комедията и драмата в срещата на Питър и Джудит в снежната буря на нощта. Объркаността и вятърът на живота им ги запокитва един в друг, за да се забъркат в трудната, желана и нежелана взаимност, в изпитанието да откриеш другия, да го допуснеш в себе си, да си признаеш липсата на съвършенство, късмет, да не премълчиш пропуснатите влакове... Снегът затрупва всичко - и минало, и настояще. В плен си на лошото време. Но то ли единствено е виновно за това, че си преглътнал липсата на радост? Остава неясното утре. Върху него тегнат забрани, ограничения, предупреждения, страхове... Трябва да устоиш в смешно-тъжната игра на опознаването и близостта. Винаги има една врата, която чака да я отвориш, но трябва да поискаш, да издържиш, да приемеш и себе си. Затвори очи и се виж... с очите на несъвършенството. Ти си това, което си. И това е най-хубавото!"
Николай Ламбрев-Михайловски

Продължителност: 90 минути

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 28 Май 2024 (Вторник).
  • Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Необходимо е да покажете QR кода на ваучера преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от ДСТ "Алеко Константинов"

"Обичам този театър заради неговата ярка съвременност, днешен рефлекс, чувствителност и ритъм, заради "хитрите" и ярки форми на сценична изразност, на пряко общуване със зрителите - наистина дяволски динамичен театър."
Проф. Любомир Тенев

Държавен сатиричен театър "Алеко Константинов" е уникален културен феномен със значително влияние и специално място в театралния живот на страната. Основан през 1956 година, той е сред най-популярните, обичани и свободомислещи театри в София. Тук зрителят винаги се чувства желан и близък събеседник, приятел. Хуморът - силата на този театър - сближава хората, кара ги да се чувстват като общност, която чрез изкуството намира сили да преодолее трудностите на битието. Като единствен жанров театър в България той е ценно естетическо богатство и е свързан с дейността на знаменити актьори, драматурзи, режисьори, музиканти, художници. Български интелектуалци от най-висока класа са формирали естетическите му критерии, създавали са уникалния му портрет и са го превърнали в любимец на публиката. Наред с българските таланти тук са създавали спектакли и режисьори от Русия, Румъния, Чехия, Сърбия, Франция.

Именно в Сатирата са работили едни от най-големите български звезди на театъра и киното: Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Григор Вачков, Стоянка Мутафова, Татяна Лолова, Никола Анастасов, Константин Коцев, Катя Паскалева, Невена Коканова, Хиндо Касимов, Димитър Манчев, Васил Попов, Вели Чаушев, Светослав Пеев, Христо Гърбов и много други. Днес престижното име на Сатирата успешно се защитава от нова генерация театрални таланти.

Сатиричният театър е бил номиниран 32 пъти в различни категории за най-престижната българска театрална награда Аскеер, като 13 пъти е печелил приза. Многобройни са и другите национални и международни отличия. Театърът многократно е селекциониран за всички наши театрални фестивали. Има и значителен брой прояви в чужбина.
"Ние вграждаме таланта и усилията си в хумора, сатирата и смеха. Затова нашата вярна през годините публика ни отвръща с любов."

Офертата е осигурена от ДЪРЖАВЕН САТИРИЧЕН ТЕАТЪР АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ, ЕИК: 000670794 (ДСТ "Алеко Константинов").
Постановката "В плен на снега" на 28 Май, в Сатиричен театър
Цена: 20 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
35 ЛВ
Grabo oтстъпка:
43 %
Спестяваш:
15 ЛВ
Офертата изтича след:
87:14:59
3грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, Център, ул. Стефан Караджа 26 satirata.bg
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)