1 или 3 посещения при логопед, и бонус - първична диагностика и интервю с родител, от център Uniqmind

Доверете са на Център за развитие на речта и детето Uniqmind за всичко, което ви вълнува относно езиковото, говорно и познавателно развитие, личностните и поведенчески характеристики на детето ви!

Варианти на офертата:
1 посещение при логопед за дете на 3 - 10г (45 минути) 11.90 лв вместо 35 лв Грабни
3 посещения при логопед за дете на 3 - 10г (по 45 минути) 23.90 лв вместо 105 лв Грабни
Повече за посещението
Кога има необходимост от посещение при логопед:

Речта има изключително важно значение за изграждането на детската личност и разгръщането й до независим, вярващ в себе си, успешен човек.

Всички искаме децата ни да станат интелигентни, уверени, можещи и щастливи хора. И сме готови да дадем най-доброто, за да имат те тази възможност.

Затова ако имате и най-малко притеснение относно езиково-говорното развитие на детето си, не губете време, защото този проблем, няма да се израсте, а ще попречи за получаването на навременна и адекватна помощ.

Това са някои от маркерите, които ни показват, че е нужна консултация със специалист:
• ако до 3-годишна възраст детето Ви не говори; говори малко и неправилно; не повтаря; няма стабилен очен контакт или има двигателен проблем;
• ако в предучилищна възраст детето Ви има беден речник; трудности в овладяването на цветовете, формите; не се ориентира в пространството и бърка посоките; усвоява трудно изучаваното в детската градина; не може да произнася правилно, пропуска или заменя звуковете (к-г, т-д, ф-в, с-з-ц, ш-ж-ч, р-л); затруднява се да изговаря многосрични думи; детето говори като бебе, често заменя, пропуска звукове и срички, не довършва думите, неправилно ги подрежда в изречението; пропуска или заменя малки думички (служебни, съюзи, предлози и др.) в изреченията; затруднява се да разказва; трудно комуникира с връстниците си; не може да брои в прав и обратен ред до 10; детето заеква, прави гримаси когато се опитва да каже нещо; говори бързо или твърде бавно и е трудно да се общува с него.
• ако в училищна възраст детето Ви заеква; неправилно артикулира; не разбира смисъла на част от учебния материал или има затруднения в овладяването му; има проблеми с писането-заменя сходни букви (а-о;ъ-ч;в-д;у-д и др); изпуска или добавя елементи при изписването на ръкописни букви;пропуска, добавя или размества букви и срички при изписването на думите; пише разделено части от една дума, слива съседни думи или не спазва редовете и посоката на писане;
• при четене - чете по-бавно от изискванията за съответната възраст; чете буква по буква и/или е нарушено разбирането на смисъла на прочетеното; заменя при четене и писане сходни звукове (с-ш, т-д, ж-з и др.); пропуска и/или добавя звукове и срички; губи реда при четене; не определя интонационно края на изречението и началото на новото изречение - смятането - трудно чете числата и разбира математическите знаци.

Бонуси към офертата

  • Първична диагностика и интервю с родител (60 минути).

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 13 Ноември 2020г до 28 Февруари 2022г.
  • Офертата не важи за периода 15 Декември - 15 Януари.
  • С предварително записан час на: 089 96* **** (покажи).
  • При варианта с 3 посещения, първото трябва да се направи в рамките на валидност на ваучера, а останалите - до 1 месец след това.
  • Един ваучер е за едно дете от 3 до 10г.
  • В център за развитие на речта и детето Uniqmind се спазват всички противоепидемични мерки.
  • Провеждат се само индивидуални занимания, при спазване на всички противоепидемични мерки.
  • Няма ограничения за броя ваучери на клиент.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Uniqmind

"Екипът на център за развитие на речта и детето Uniqmind се състои от логопед, психолог и педагог.

За съжаление има много и различни причини, в резултат на които детето проговаря късно или възникват разнородни нарушения в говора, или има затруднения в овладяването на езика. А това оказва влияние не само върху речта на детето, но носи след себе си негативи като ниско самочувствие, различни емоционално-поведенчески разстройства, нежелание за комуникация, срамежливост, обучителни затруднения, ниска концентрация на вниманието и др. Затова колкото по-рано се вземат мерки, толкова по-добър ще е резултатът за детето.

Обърнете се към нас за всичко, което ви притеснява, вълнува и интересува относно езиковото, говорно и познавателно развитие, личностните и поведенчески характеристики на детето ви."

Офертата е осигурена от ЮНИК МАЙНД ЕООД, ЕИК: 205882511 (Uniqmind).
1 или 3 посещения при логопед, и бонус - първична диагностика и интервю с родител
Цена: 1190 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
35 ЛВ
Grabo oтстъпка:
66 %
Спестяваш:
23.10 ЛВ
42грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, бул. Александър Стамболийски 87, ет.2 089 96* **** (покажи) Понеделник - Петък: 8:00 - 19:00ч; Събота и Неделя: 10:00 - 19:00ч.
Отзиви от клиенти (5)
Radina 5
Станахме редовни посетители на Uniqmind. Деси има страхотен подход и работи с голямо желание. Дъщеря ми вече няколко месеца ходи. Препоръчвам я на всички родители!
Иключително доволна! Детето отива с радост - за мен това е голям показател. Внимание и към детето и към мен като родител - чувствам се спокойна, че съм избрала професионалист с човешко отношение и подход.
Търпение, спокойствие и сериозно отношение към детето.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)