Гледайте Гергана Стоянова в комедията "Частица любов" на 21 Януари, в Нов театър НДК

Гергана Стоянова в комедията "Частица любов" на 21 Януари

Уважаеми клиенти, това събитие бе планирано за 19 Ноември, но поради непредвидени обстоятелства е отложено за 21 Януари.

- - - - - - - - - - - - - -
Имате нужда да разпуснете след дългия ден с малко смях? Грабнете си ваучер за една комедийна вечер и се забавлявайте!

Комедията "Частица любов" на 21 Януари от 19:30ч, в Нов театър НДК:

Варианти на офертата:
Място в зелена зона 15 лв вместо 20 лв Грабни
Място в синя зона 18 лв Грабни
Повече за постановката
Автор и режисьор Андрей Калудов
Художник Теодор Даскалов

Една красива жена може да иска и да получи всичко! Може. А цената? Не се усмихвайте… не е, което първо ви идва наум. Добре… може и това да влиза в цената! Една жена всичко може. Може да е хубава, може да е умна… Да, една жена може да е хубава и умна. Може дори да е щастлива. Колко, колко? С какво да е щастлива… с пари, с мъже, с кариера, със сърце… ама много щастлива… Какво е щастието? Кой каза: "Щастие е да живееш, без да се налага да правиш компромиси"? Има ли такъв живот? Ангели сме, ангелско красиви жени. И като почнем с компромисите… окапват ни перата, после и крилата… после и… Не всякой може изведнъж да падне и от ангел да стане дявол. И да скочи от раз до върха на кариерата, че да остане време за деца и любов. А истинската жена копнее за изгаряща, изпепеляваща любов… или поне частица от нея! А?.. Какво намира?.. И какво ще намериш и ти, зрителю, ако не пропуснеш тази неочакваност, супер изненада от до болка познатост!

В ролята на Жената - Гергана Стоянова
Със специално и изненадващо участие на Лъчезар Хальов

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 21 Януари 2022 (Петък).
  • За влизане в залата се изисква "зелен сертификат".
  • Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Необходимо е да покажете QR кода на ваучера преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема при "Проверка на свободните места".
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от ТМЦ - Разград

През 1947г в Разград се изгражда театрална трупа към Околийския читалищен съвет. "На 11 май трупата изнесе с голям успех своето първо представление в Разград - драмата "Боряна" от Йордан Йовков", пише през м.май в-к "Разградски народен глас". С ново решение на Околийският народен съвет се формира нов, постоянно действащ състав към читалище "Развитие", наречен Разградски драматичен театър с директор и гл.режисьор Тодор Донев, режисьор Иван Гайдарджиев и щатен актьорски състав от 19 души. Сред тях са: Иван Кондов, Петър Слабаков, Станка Пенчева, Сергей Бартенев, Недялко Матев, Димитър Минев и много други техни колеги от Разград, Шумен и Варна. За театрален салон и гримьорни се ползва салона и подземните помещения на у-ще "Васил Левски". Първият спектакъл е "Хъшове" на Иван Вазов.

В Протокол № 13 на Временната управа от 25.04.1948г се взе Решение № XIV: "Разградския околийски драматичен театър се променя за Народен общински, който да се обособи на самоиздръжка..." През 1953 е наречен Народен театър при Общински народен съвет. Присъден му е статут на Държавен театър през 1957г. От 1957г статутът не е променян и театърът винаги е бил Държавен репертоарен театър.

През годините названието се променя често - Общински, Околийски, Окръжен. Сегашното си име Театрално-музикален център - Разград той носи от 1972г, получено по повод 25 - годишнината си.

Указ № 97 на Държавния съвет на НРБ

Прочети още
Офертата е осигурена от ТЕАТРАЛНО-МУЗИКАЛЕН ЦЕНТЪР - РАЗГРАД - ТЕАТЪР, ЕИК: 000499400 (ТМЦ - Разград).
Гергана Стоянова в комедията "Частица любов" на 21 Януари
Цена: 15 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
20 ЛВ
Grabo oтстъпка:
25 %
Спестяваш:
5 ЛВ
7грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, Център, ул. Шандор Петьофи 58
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)