Комедията "Кой-кого" на 12 Март, на Камерна сцена в Сатиричен театър

Тази комедия на Момо Капор ни дава надеждата, че ако "мълчанието" в една семейна двойка се пропука, то може да преоткриеш този, на когото си вярвал, на когото си можел да кажеш истината и те обича заради теб самия, а не от страх пред самотата.

Комедията "Кой-кого" на 12 Март от 19:30ч, на Камерна сцена в Сатиричен театър "Алеко Константинов":

Варианти на офертата:
Място в зелена зона 20 лв Грабни
Място в синя зона 30 лв Неактивно
За постановката
По пиесата "В края на уикенда" от Момо Капор
Превод: Мария-Йоанна Стоядинович и Ася Тихинова-Йованович
Сценичен вариант и режисура: Калин Сърменов
Сценография: Кирил Наумов
Музикална среда: Диана Чернева
Фотограф: Елена Спасова
Продължителност: 80 минути

Никой не иска живот, който минава от днес до утре, между чистите и мръсните чинии, от понеделник до понеделник, от първи до тридесет и първи... Живот, протекъл почти незабелязано в едно и също, едно и също, едно и също… Но идва възрастта, когато изображението ти в огледалото престава да те залъгва, че вълнуващите преживявания и хубави години предстоят тепърва. Когато искаш нещо да промениш, но не знаеш какво... Когато толкова си свикнал с човека до теб, че вече си забравил защо сте били влюбени, а това, заради което някога безумно сте се харесвали, се е удавило в рутината на всекидневието.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 12 Март 2024 (Вторник).
  • Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Необходимо е да покажете QR кода на ваучера преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от ДСТ "Алеко Константинов"

"Обичам този театър заради неговата ярка съвременност, днешен рефлекс, чувствителност и ритъм, заради "хитрите" и ярки форми на сценична изразност, на пряко общуване със зрителите - наистина дяволски динамичен театър."
Проф. Любомир Тенев

Държавен сатиричен театър "Алеко Константинов" е уникален културен феномен със значително влияние и специално място в театралния живот на страната. Основан през 1956 година, той е сред най-популярните, обичани и свободомислещи театри в София. Тук зрителят винаги се чувства желан и близък събеседник, приятел. Хуморът - силата на този театър - сближава хората, кара ги да се чувстват като общност, която чрез изкуството намира сили да преодолее трудностите на битието. Като единствен жанров театър в България той е ценно естетическо богатство и е свързан с дейността на знаменити актьори, драматурзи, режисьори, музиканти, художници. Български интелектуалци от най-висока класа са формирали естетическите му критерии, създавали са уникалния му портрет и са го превърнали в любимец на публиката. Наред с българските таланти тук са създавали спектакли и режисьори от Русия, Румъния, Чехия, Сърбия, Франция.

Именно в Сатирата са работили едни от най-големите български звезди на театъра и киното: Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Григор Вачков, Стоянка Мутафова, Татяна Лолова, Никола Анастасов, Константин Коцев, Катя Паскалева, Невена Коканова, Хиндо Касимов, Димитър Манчев, Васил Попов, Вели Чаушев, Светослав Пеев, Христо Гърбов и много други. Днес престижното име на Сатирата успешно се защитава от нова генерация театрални таланти.

Сатиричният театър е бил номиниран 32 пъти в различни категории за най-престижната българска театрална награда Аскеер, като 13 пъти е печелил приза. Многобройни са и другите национални и международни отличия. Театърът многократно е селекциониран за всички наши театрални фестивали. Има и значителен брой прояви в чужбина.
"Ние вграждаме таланта и усилията си в хумора, сатирата и смеха. Затова нашата вярна през годините публика ни отвръща с любов."

Офертата е осигурена от ДЪРЖАВЕН САТИРИЧЕН ТЕАТЪР АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ, ЕИК: 000670794 (ДСТ "Алеко Константинов").
Комедията "Кой-кого" на 12 Март, на Камерна сцена в Сатиричен театър
Топ цена: 20лв Грабни ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, Център, ул. Стефан Караджа 26 satirata.bg
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)