Консултация с физиотерапевт, плюс 5-дневна програма с процедури, от Медицински център Бета Клиник

Консултация с физиотерапевт, плюс 5-дневна програма с процедури

Консултирайте се с лекар, специалист по физикална и рехабилитационна медицина, и вижте как може да подобрите различни физиологични процеси в организма си, както и стойката, силата, еластичността и издръжливостта на мускулатурата на тялото си, с предложението на Медицински център Бета Клиник.

Консултация с физиотерапевт, плюс 5-дневна програма с процедури 105 лв вместо 150 лв Грабни
Зони
Зоната, върху която се извършват процедурите, е по преценка на лекаря след направената консултация:
• Китка;
• Лакът;
• Рамо;
• Гръб;
• Кръст;
• Тазобдрени стави;
• Колена;
• Глезени;
• Физиотерапия при плоскостъпие;
• Сколиоза.
За процедурите
НИМП (нискоинтензивно магнитно поле)
Физиологичното действие на НИМП се характеризира с бърз аналгетичен ефект; нормализиране на съдовия тонус и подобряване на микроциркулацията; подобряване на метаболизма и регенерацията на тъканите; сигнификантно увеличение на костната плътност при следфрактурни състояния и по-ранна консолидация; противооточно и антиинфламаторно действие.

ИТ (интерферентен ток)
Предизвиква подобряване на периферното кръвообращение, тъканния метаболизъм и отделянето биологичноактивни вещества (ацетилхолин, хистамин), което създава условия за противооточен, противовъзпалителен и аналгетичен ефект. Интерферентният ток стимулира регенерацията на периферните нерви, подобрява функционалното състояние на нервно-мускулния апарат и ускорява зарастването на костите (калусобразуването и остеогенезата).

Електростимулация
Метод на физиотерапията, признат от медицината по цял свят. Той използва слаб електрически ток, за да предизвика съкращаването на даден мускул или на група мускули. При електростимулацията, възбуждането възниква директно върху двигателния нерв, с помощта на напълно контролирани електрически импулси, за да се гарантира ефективност, безопасност и комфорт при употреба. Електростимулацията подпомага адаптирането на мускулните клетки, кръвоносните съдове и нервите. Намира приложение при случаи с отслабени мускули след счупвания и последвала имобилизация, при случаи след увреда на периферен нерв, който предизвиква отслабване на мускулатурата, инервирана от него.

ЛФК (лечебна физкултура)
Един от основните методи в кинезитерапията да се предпази от контрактури засегнатият крайник и да се води борба с хипотрофията на мускулатурата. Упражненията биват активни за всички стави на здравия крайник, като постепенно според състоянието на болния се оказва и известно дозирано съпротивление. Тя включва специално подбрани, систематизирани и целенасочени физически упражнения за коригиране на стойката, подобряване силата, еластичността и издръжливостта на мускулатурата на тялото. Самите упражнения се различават значително от тези във фитнес залата и залата по аеробика.

УФФ (лечение с ултразвук)
Физиологичен, безвреден и лесно поносим метод. УЗ има различно по природа въздействие върху клетките и тъканите - механично, термично, физико-химично и бактерицидно. Общото действие на УЗ е противовъзпалително и болкоуспокояващо. Нормализира съдовия тонус, стимулира регенерацията на тъканите, активира кръвообращението, подобрява обмяната на веществата. Действа също така противоалергично и антибактерицидно.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 3 Октомври 2022г до 12 Юли 2024г.
  • Обектът няма да работи на официалните почивни дни.
  • С предварително записан час на: 087 89* **** (покажи), след 13:00ч.
  • Програмата трябва да бъде направена в рамките на валидност на ваучера - в 5 последователни дни или според желанието на пациента, като това бива съгласувано с лекаря.
  • По преценка на лекаря, могат да бъдат извършвани по 3 процедури на ден на избраната след консултацията зона.
  • Времетраенето на една процедура е до 30 минути.
  • За постигането на максимален ефект е необходимо да бъдат направени поне 15 процедури.
  • Няма ограничение за броя ваучери на един клиент.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Медицински център Бета Клиник

"Ние сме млад и амбициозен екип, които се стреми да помага на своите пациенти чрез прилагането на иновативни методи на лечение и висок медицински стандарт. В желанието си за непрекъснато развитие в сферата на науката, Медицински център Бета Клиник участва активно в координирането, провеждането и подпомагането на клинични проучвания.

Нашите специалисти са обучени по правилата за Добри клинични практики и всички етични норми.

Клиничното проучване представлява научно-изследователско изпитание върху група от хора, с цел да се получи по-детайлна информация за ново медицинско лечение или лекарство и да се провери тяхната безопасност и ефикасност. Клиничните проучвания, които изследват дадено лекарство се провеждат на фази, като всяка фаза има различни предназначение и обхват.

Разполагаме с висококвалифициран и професионално доказан медицински персонал, ползващ чужди езици и прилагащ съвременни медицински практики.

Прочети още
Офертата е осигурена от МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР БЕТА КЛИНИК ООД, ЕИК: 205436270 (Медицински център Бета Клиник).
Консултация с физиотерапевт, плюс 5-дневна програма с процедури
Цена: 105 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
150 ЛВ
Grabo oтстъпка:
30 %
Спестяваш:
45 ЛВ
6грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, кв. Лозенец, бул. Черни връх 14, партер 087 89* **** (покажи) beta-clinic.com Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00ч
Отзиви от клиенти (49)
Благодаря за доброто отношение и внимание!
Изключително внимателен и обстоен преглед. Благодаря!
Tanya 5
Професионално отношение. Препоръчвам.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)