Неустоим вкус от "Деликатесен"! Сандвич с Топузка, сушени колбаси Чоризо и Медитаренео, или сурово сушен бански бут
Поглезете небцето си с отбран деликатес! Трябва ви само ваучер за Магазини Деликатесен! Изберете:
• Сандвич "Деликатесен" с Топузка (350гр) - за 5.24лв;
• Сушени колбаси Чоризо "Деликатесен" (около 150гр) и Медитаренео "Деликатесен" (около 150гр) - за 5.26лв;
• Сурово сушен бански бут "Деликатесен" (280гр) - за 7.65лв.
Повече за продуктите:
Условия на офертата:
- Валидност на ваучера: от 21 Март до 21 Април 2017г.
- Не е необходима предварителна резервация. Клиентите с ваучери ще бъдат обслужвани според заетостта на обекта.
- Продуктът се получава на място от избрания магазин Деликатесен, срещу представени номер и секретен код на ваучер.
- Срок на годност на колбасите: до 3 месеца след отваряне.
- Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.
- Всички други глобални условия на Grabo.bg
Осигурено от Магазин Деликатесен
Деликатесен е марка български колбаси, произвеждани по традиционни пирински рецепти повече от 10г. В производството им се влага само качествено, българско свежо месо, подправки и много любов. Разнообразието на колбасите се увеличава всяка година и освен автентичните деликатеси по съхранявани с години местни рецепти, се появяват и нови колбаси с вкусове от Балканите и Средиземноморието.
При производството на колбаси Деликатесен се използва основно свинско месо от подбрани и качествено отглеждани животни. Свинското месо, освен традиционно за нашите ширини, се използва и защото подобрява вкуса на месните продукти и повишава калоричността им. Основен консервиращ и овкусяващ продукт, използван при производството на колбасите, е солта. Преобладаващата част от произвежданите колбаси и деликатеси са специфични за региона сурово-сушени продукти, което само по себе си е гаранция за качество. Производството на подобни продукти се смята за занаятчийско умение, а фактът че не се използва термична обработка, налага употребата само и единствено на висококачествени и стриктно подбрани изходни суровини. При сушене на деликатесите по повърхността им се появява бяла (благородна) плесен, която е както полезна, така и необходима, защото спомага за регулиране процеса на сушене и предпазва колбасите.
Не изпускай предложенията на
Магазин Деликатесен