Аудио уроци по разговорен английски език с абонамент за 1 или 3 месеца, от Папагайо

Аудио уроци по разговорен английски език с абонамент за 1 или 3 месеца

Папагайо е иновативна методика за усвояване на разговорен английски език, създадена за българи. Тя е основана на слушане и повтаряне след английската реч, като уроците са достъпни по всяко едно време, навсякъде, където е удобно, чрез специално разработена платформа.

Аудио уроци по разговорен английски език:

Варианти на офертата:
Абонамент за 1 месец 15 лв вместо 30 лв Грабни
Абонамент за 3 месеца 40 лв вместо 150 лв Грабни
За обучението
Папагайо е иновативна методика за усвояване на разговорен английски език, създадена за българи. Тя е основана на слушане и повтаряне след английската реч, като уроците са достъпни по всяко едно време, навсякъде, където е удобно, чрез специално разработена платформа. Te може да се слушат чрез интернет браузър на телефон или на компютър, или чрез мобилното приложение Papagaio, налично за андроид системи. В платформата освен да слуша, всеки потребител може да изпитва знанията си и какво е запомнил. Тя помни неговия уникален прогрес и му предлага след време отново да провери дали е научил слушаното по-рано. Уроците на Папагайо са разработени от екип езикови експерти в България и озвучени от професионални звукозаписни актьори в Лондон, чиито роден език е английският.

Повторението е майка на знанието. Методът на платформата ангажира асоциативното мислене на слушащия, като развива умението му да използва думи и изрази от реалния живот. Чрез слушане и повтаряне можете да усвоите езика на контекстуално и подсъзнателно ниво, така че да се изразявате без да се замисляте.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 16 Април до 15 Юли 2024г.
  • След грабване на ваучер е необходимо да се регистрирате на следния линк и да посочите номера на ваучера в полето до името си в регистрационната форма на сайта или да изпратите номера на ваучера на имейл info@papagaio.bg.
  • В срок от един работен ден ще получите достъп до сайта.
  • Уроците са достъпни по всяко едно време в рамките на избрания абонамент, навсякъде, където е удобно, чрез специално разработена платформа.
  • Няма ограничение за броя ваучери на един клиент, но всяка регистрация трябва да се прави от различен имейл, защото от един имейл може да бъде направена една регистрация.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Папагайо

Папагайо ние се стремим да предложим съвременна алтернатива за изучаване на най-популярния език в света, с практична и ефективна методология. Работихме с редица професионални езиковеди и преподаватели по английски език с десетки години опит в педагогиката за различни възрасти, както и с лица с роден английски език. Уроците са записани от лондонската актриса с български произход."

Офертата е осигурена от ПАПАГАЙО ЕООД, ЕИК: BG205916115 (Папагайо).
Аудио уроци по разговорен английски език с абонамент за 1 или 3 месеца
Цена: 15 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
30 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
15 ЛВ
7грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, Онлайн обучение 088 95* **** (покажи) www.papagaio.bg 24/7
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)