За специален празник! Подаръчна кутия "Коледа" - вино, разядки, два вида колбаси и бонбони Merci, от Магазин Деликатесен
Подари нещо наистина специално тази Коледа! Избери предложението на Магазин Деликатесен и зарадвай близките с неповторим вкус!
Подаръчна кутия "Коледа" с бутилка вино, 2 броя разядки, 2 броя колбаси и бонбони Merci | 44.96 лв | Разграбено |
Подаръчната кутия "Коледа" включва:
Условия на офертата:
- Валидност на ваучера: от 6 Декември 2019г до 6 Февруари 2020г.
- С 2 дни предварителна заявка с номер и секретен код на ваучер на: 088 91* **** (скрит) или на e-mail: orders@delicatessen.bg. Заявки няма да се приемат в периода 20 Декември - 2 Януари.
- Подаръчните кутии се получават с доставка, която е за сметка на клиента, според ценовата листа на Speedy. Извършва се в дните от Понеделник до Петък.
- Заявки ще почнат да се изпращат след 10 Декември, според заявената дата и адрес на клиента.
- За да получите продуктите преди 24 Декември, е необходимо да направите заявка най-късно до 19 Декември, с цел избягване на невъзможност за доставка от страна на спедитора.
- Подаръчният комплект е в луксозна опаковка: коледна кутия с принт "Eat, drink and be marry" и червена тишу хартия.
- Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.
- За повече информация: https://www.delicatessen.bg/en/.
- Всички други глобални условия на Grabo.bg
Осигурено от Магазин Деликатесен
Деликатесен е марка български колбаси, произвеждани по традиционни пирински рецепти повече от 10г. В производството им се влага само качествено, българско свежо месо, подправки и много любов. Разнообразието на колбасите се увеличава всяка година и освен автентичните деликатеси по съхранявани с години местни рецепти, се появяват и нови колбаси с вкусове от Балканите и Средиземноморието.
При производството на колбаси Деликатесен се използва основно свинско месо от подбрани и качествено отглеждани животни. Свинското месо, освен традиционно за нашите ширини, се използва и защото подобрява вкуса на месните продукти и повишава калоричността им. Основен консервиращ и овкусяващ продукт, използван при производството на колбасите, е солта. Преобладаващата част от произвежданите колбаси и деликатеси са специфични за региона сурово-сушени продукти, което само по себе си е гаранция за качество. Производството на подобни продукти се смята за занаятчийско умение, а фактът че не се използва термична обработка, налага употребата само и единствено на висококачествени и стриктно подбрани изходни суровини. При сушене на деликатесите по повърхността им се появява бяла (благородна) плесен, която е както полезна, така и необходима, защото спомага за регулиране процеса на сушене и предпазва колбасите.
Не изпускай предложенията на
Магазин Деликатесен