Отзиви от клиенти за Хотел Здравец 4* Wellness & SPA Велинград:
Всички оферти
Мястото е отлично, храната е чудесна, а обслужването е на страхотно ниво. Хотела напълно оправдава звездите си. Препоръчвам!
Доволни сме, хотела има отличен спа център, ресторанта беше на ниво, храната много и разнообразна. Обслужването перфектно. Единствено критика за стаята беше малка, тясна и не обновена. Матракът беше стар и се усещаха пружините.
Храната беше вкусна и разнообразна. Персонала е много мил и отзивчив. Стаите са просторни и чисти. Басейна е с чиста и топла вода. С удоволствие бих посетила отново хотела.
Искахме да бъдем в двойна стая делукс. При настаняването ни дадоха грешен ключ, след като си сменихме ключа и успяхме да си влезем в стаята се оказа, че чипа за тока не е зареден и единия халат беше изцапан, при което се наложи да слизаме до рецепцията за втори път. Стаята и банята бяха големи, но пода в стаята беше с плочки, което за мен не беше приятно. Отделно стаята ни беше за инвалиди (а ние сме млади хора). Храната беше разнообразна, освен на закуската. Басейна беше чист.
Не бих посетил
Evgeni 5
Много хубав
Перфектно обслужване
Вкусна храна
Чисти стаи
Много добро обслужване.Прекрасен уйкенд.
Ivaylo 5
Много сме доволни от този хотел.
Благодарим за обслужването и доброто отношение. Препоръчвам
Добро обслужване,вкусна храна.Служителите от Спа центъра не бяха на необходимото ниво с информация. Доволна съм като цяло.
Страхотно обслужване, страхотен хотел, изкарахме си много хубаво, препоръчвам
Покажи още ревюта