История:
• Над 1000 продукта ежедневно в каталога;
• Ежедневно доволни клиенти;
• Гарантираме високо ниво на обслужване.

Кои сме ние?
През последните няколко години развиваме основно направление онлайн търговия на обувки, дрехи и аксесоари. През годините сме се старали винаги да бъдем близо до нашите клиенти, да им помагаме в избора и да ги съветваме какво да изберат. Това ни е помогнало да запазим и доброто обслужване. Нашият екип се състои от мениджъри, модни стилисти, маркетингови специалисти, дизайнери и програмисти.

Мисия:
Да предложим цялостни решения за външния вид на масовия потребител. Затова и предлагаме достъпни за българския стандарт цени. За редовните посетители предлагаме постоянни намаления и разпродажби. Според сезоните правим няколко пъти годишно разпродажби. Стремим се да достигнем широк спектър от клиенти, като споделяме нови идеи, тенденции и вкусове.

Доволни клиенти:
Фирма Vodo се стреми всеки клиент да остане верен и за напред, затова, ако имате препоръки или оплакване, ви молим незабавно да се свържете с нас на имейл office@vodo.bg. Тази обратна връзка с клиентите ни вдъхновява да работим повече и да постигнем по-добри резултати.

Желаем ви приятно пазаруване!

Vodo участва в Grabo.bg от 11 Декември 2021

Прочети още
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)