Отзиви от клиенти за ВИП ТУРС ЕООД:
Всички оферти
Доволни сме от екскурзията до Милано
Здравейте! Как се казва хотела, в който ше се нощува?
Закупихме си ваучари, но от фирмата ни казаха , че самолетните билети били станали много скъпи и не можем да заминем. Естествено, парите ни бяха върнати, но остана разочарованието от неосъществената за нас екскурзия. Занапред бих дал съвет на агенцията да резервира самолетните билети преди да пуска last minute оферти.
Напълно сме съгласни с мнението на Десо. Хотелите в Будапеща и Прага бяха мизерни с крайно не любезен персонал. Стар автобус.
Много непрофесионално поведение от страна на водача Валерия Хитова. При писмено отправена молба за пътуване на по-предни места в автобуса, поради проблем на майка ми- на 68 г., същата беше тотално игнорирана и пътувахме на последните места. За сметка на това децата на водачката и нейните близки се излежаваха и спяха на всички предни седалки до трети ред. Климатикът в автобуса почти не работеше, а водачката си позволи да крещи на клиенти-какво мрънкат, за тази цена в Шератон ли да ги заведе...
Даваме оценка 3 на екскурзията до Будапеща, Виена, Прага и Братислава. Изключително зле подбрани хотели. В Унгария ставаше само за самотни тираджии, а в Прага бе общежитие от 60-те години, само във Виена беше реално 3 звезди. Автобусът е стар, има нужда да се инвестира в тази посока. Таня беше любезна, направи компромис в наша полза с програмата накрая, но говори твърде малко за екскурзовод. Няма повече да пътуваме с ВИП турс, но пиша всичко това с идеята да се поправят за в бъдеще. Успех.
Благодаря за почивката. Хотела е на хубаво място в непосредствена близост до морето. Басейните са страхотни. Храната беше превъзходна, нищо че бяхме на закуска и вечеря. Стаите и обзавеждането е доста старо, но това не е най важното. Нямахме телевизор в стаята, не знам защо. Имаше организирани екскурзии от фирмата. Единствената ми забележка е към звуковото оформление в автобуса- няма го или е много много зле от стлана на музика. Все пак се пътува доста време и трябва да е приятно.
Отлично организирана екскурзия - професионализъм и качество! Курортът е страхотен. Хотелът е един от най-хубавите и е съвсем близо до плажа. Изключително доволни ще останете!
Покажи още ревюта
За 2965 дни публикувахме 136186 оферти, които се разграбиха
6 377 178 пъти, спестявайки 133 411 71099 лв на 555 188 грабомани!