Отзиви от клиенти за ВИП ТУРС ЕООД:
Всички оферти
5
Беше много хубаво! Благодарим Ви! :)
Много сме доволни от ексурзията, организацията и екскурзоводката. Препоръчваме и с удоволствие ще се възползваме отново от услугите!
Хотелът, в който бяхме настанени беше уютен, храната вкусна.
Доволни сме от екскурзията до Париж !!!!
Бяхме там по време на стачките ,което затрудни провеждането на първоначално планираната програма ,но нещата се случиха!
От екскурзовожката Таня сме изключително доволни !!! Много мила и разбрана . Микробуса ,с който обикаляхме се развали ,но беше организиран транспорт с друга фирма.Накрая до летището ни извозиха с лимузина !!! Беше ни забавно дори и в големите задръствания.Тръгнахме си с прекрасни спомени от Париж!
Благодарим за хубавите емоции!!!
1
Невъзможно е със думи да се опише подобно разочарование , нулева организация от страна на ВипТурс Плевен и отвратително нагло и вулгарно отношение от страна на екскурзоводката на место във Париж. Жената си дойде видимо изнервена и си го изкара на две от дамите който чинно си платиха за да бъдат навикани . Препоръчвам на всички чуете ли за Таня с номер 0033664332640 ,бягайте на далеч. Към фирмата организатор екскурзия не се прави единствено за да вземете парите на клиентите трябва по по
5
Останахме изключително доволни от екскурзия в Париж! Препоръчвам!
5
Благодаря за прекрасните мигове.
От обявените градове за посещение, не посетихме Кан/имало ремонт и няма червен килим/ !? Понеже сме закъснели, не разгледахме и Ница, а само нощувахме там. Бергамо не го посетихме, понеже прогнозата била за дъжд!Нямахме слушалки и не чухме беседа. Водачката Мирослава няма организационни умения или е безразлична. Позволи си да ни квалифицира като "много трудна група". Изразът и " За толкова пари- толкова" е циничен! Шофьорът Орлин беше коректен,дисциплиниран и отзивчив. Не препоръчвам ВИП Турс!
Покажи още ревюта
За 3429 дни публикувахме 177 115 оферти, които се разграбиха
7 520 128 пъти, спестявайки 149 481 204 лв на 628 035 грабомани!