Отзиви от клиенти за Вилно селище Малина:
Всички оферти
Празнувахме рожденните дни на сина ми и мъжа ми и останахме много доволни.Препоръчвам !Трябва да се помисли за нагревател за басейна!!!
Добро обслужване от персонала, но занемарени, неподдържани, морално остарели бунгала
Мястото е прекрасно както за романтична, така и семейна почивка. Вилата беше чиста и изключително топла. В ресторанта обаче обслужването е под всякаква критика от към персонал, изключително нелюбезна сервитьорка. Следващ път няма да се осмеля да използвам услугите на заведението, но препоръчвам вилите с две ръце!
Любезен персонал на рецепция, но не и в ресторанта. Хубава концепция, но неподдържани вили.
Любимо място за почивка, но без адекватна поддръжка едва ли още дълго ще е такова. Чарът му обаче за щастие все още действа.
Не препоръчвам да ходите във вилно селище "Малина". Обслужването е под всякаква критика, а условията във вилите са далеч от нормалните - не се чистят помещенията, а и мебелите са доста изпочупени. Да не говорим за лукс, каквато беше категоризацията на вилата, за която ние платихме. Ресторантът, който е общ за "Ягода" и "Малина", също не е добър избор, защото, ако решите да поръчате нещо различно от скара, очаквайте полусурова или претоплена храна.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)