Отзиви от клиенти за Вилно селище Ягода:
Всички оферти
Хубаво е, но нашето бунгало беше в окаян вид. За съжаление, нямаше обособено огнище, както е в рекламата. Може би, това е за клиентите на Грабо.
Не ми дадоха възможност да си избера вила. Не ми дадоха информация в коя вила ще съм предварително.
Престоя ни определено ни допадна. Къщичките са подходящи за семейства с деца. Това, което аз лично отчитам за минуси са:
1) Липсата на отваряме прозорец - единственото можеше да се проветрява при отворена врата. Това беше така както в нашата, така и в съседната вила
2) Оказа се, че настаняват и хора с кучета, което за мен лично е минус откъм хигиенни съображения, особено при паркет. В самата зона на вилите има много кучета и котки, което са много приятелски настроени и мили.
Страхотно място,с удоволствие ще го посетим пак!
Приятно планинско място сред борове! Отправна точка за маршрути в Рила. Вилата, в която бяхме се водеше Лукс. Не разбрах кое беше лукса! Чисто, но занемарено. Пода е крайно неподходящо застлан с мокет, който разбира се е на петна. Обслужването в ресторанта беше добро. Може да се запали огън за барбекю пред всяка вила. В малката кухничка
има прибори и посуда за 3-ма човека.Всяка вила разполага с веранда. Цената, ако не е с ваучер е неоправдана.
Мястото е страхотно за почивка - тихо, чист въздух, сред борова гора. Вилата е подходяща за семейство с деца, но тясна за 4-ма възрастни. Кухнята не е добре оборудвана откъм посуда. Липсваха неща като веро, голяма тенджера, дъска за рязане, имаше само по 1 чаша и по 1 чиния на човек, а до всяка вила има огнище и масово хората самостоятелно си приготвят храната. Има игрища за различен вид спорт.Ако се обнови обзавеждането на вилите и селището се поддържа повече, ще стане наистина прекрасно място.
Прекрасно! За истинска почивка и релакс. Много добри условия. Идеално за домашни любимци. Отлично обслужване. Ресторантът е с високи цени и не много добра кухня. Всичко останало е идеално за този тип почивка.
Dimo 4
Приятно чувство в гората! Усеща се духа на природата.
Някои от детските съоръжения за игра навън са опасни - пързалката с дървена къщичка в източния края на комплекса. Трябва да се поправи - има изгнили дъски и стърчат пирони. Има открит басейн, но водата е доста хладна - не минава 19 градуса.
Чудесно място за почивка през лятото с деца. Тихо и спокойно. Помещенията са чисти,уютни и прохладни - около 23 градуса през деня.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)