Отзиви от клиенти за Вилно селище Ягода:
Всички оферти
Добро обслужване и обстановка.
Парче от Рая , обожавам го .. вила 22
Общо взето е супер. Има дребни неща, които биха могли да променят и така да подобрят услугата. Например не разбити душ слушалки, които да подобрят налягането, каменно барбекю на всяко или поне на две бунгала, а не огнища на земята, по-добра кухня в ресторанта. Но общо взето става.
Фантастична атмосфера и добро качество на представената услуга. Изключителен уют и комфорт.
Далече от центъра, няма нищо около тях, което да работи. На рецепцията не са много дружелюбни, ресторанта е приятен като обстановка, но работят с предварително проготвена храна, която я топлят, но поне ти я носят до 5 минути след поръчката :-) Обслужването и отношението в рестоторанта са отлични, къщите са прилични.
Условията са приемливи. Удобно, топло и чисто в Делукс вила. Пространството в кухнята е малко, храната от ресторанта е приемлива.
Прекрасно! Тихо, уютно, далеч от други хора.
Едно прекрасно място за отдих.
Отседнахме за 4 нощувки в стандартна вила. Вилите са прекрасно място за отсядане, изключително топли и уютни. За съжаление не са реновирани от отдавна, леглата не са много удобни вече. Тази година нито веднъж не почистиха вилата ни за 4-те дена, нито изхвърлиха боклука. Оставяха ни тоал. хартия на масата отвън. Нямаше дори веро/гъба, а минали години винаги е имало този консуматив. Малко се разочаровах.
Покажи още ревюта