Така и не получих въпросната възглавничка.В офертата не беше опоменато, че задължително трябва да се вземе от офиса на фирмата. Работното им време е неудобно за работещи хора, но все пак си освободих ден, за да отида.Не намерих номера, на който се намира офиса и никой не вдигна телефона, като звънях
Разочаровах се от тази термо възглавничка. Топлината грее около 10 м., и след това започва да изстива много бързо (не е 1 час както рекламират). Освен това доставката е ПЛАТЕНА, дори и когато си вземаш продукта от офис на ЕКОНТ.
Много съм доволна от бързата доставка и качеството на обслужване. Не съм ползвала още уреда.
Много съм доволна от покупката! Изпращането беше бързо!
Pepita 1
Оценката ми е слабо, защото за моя неприятна изненада колието промени цвета си. В рекламата информацията беше отразено, че колието е направено от специален материал, който не потъмнява, но в действителност не е така!
на 8март купих два броя.при получаването единия беше ръждясал.отфирмата ми обещаха че ще получа нов комплект.при получаването се оказа ,че разходите са за моя сметка!!!все едно че аз не съм проверила стоката.ако държаха на качеството и клиентите би трябвало да си поемат разходите.разочарована съм
Stefka 3
Ако сте поръчали стоката за вземане от офиса, не чакайте да ви се обадят, а позвънете и си уговорете среща - в офиса няма постоянно човек, освен това няма и достъп до самия офис (намира се в кооперация, входа на която е заключен, няма и обозначение за фирмата).
Поръчката беше изпълнена много бързо, но устройството не върши никаква работа!
много добра-исдчерпателна информация,своевременна и бърза доставка
При -10С няма добра работа.Уреда размразява,но веднага пак се замразява.
Надрасква и стъклото.