Персоналът е на ниво, учтиви и умихнати.
Базата на хотела е в окаяно състояние. Не може в днешни дни, когато всичко е развито, да е толкова занемарен хотела. Стаите са още в стил "едно време, когато ходех на зелено училище". За "ол инклузива" да не говорим. Със сигурност няма да посетим повече.
Камчия има страхотен плаж, но няма качествена база са спане...
Страхотно е! Това е почивка за семейства с деца обичащи спорта и природата. Прекрасен персонал. Благодаря Ви.
Съжалявам, че не прочетох предварително коментарите и се доверих на лъжливата реклама. Това наистина е детски лагер. Вечерта до 11.00-11.30 ч. се вика по терасите, пуска се музика, крещи се по коридорите. Просто УЖАС!!! Сутринта в 8.00 ч. отново музика и гимнастика. Абсолютен кошмар. Имаше поне над 100 деца. Изхранването е в столова, с табли и като се струпат всичките става АД! Храната е под всякаква критика - кренвирши, наденица, пилешко, спагети, макарони, дом. пюре..., НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!
Пълно несъответствие между рекламиране и предлагане.Остаряла база, люпеща се мазилка в стаите, наклонът на пода в банята е отрицателен и газиш непрекъснато във вода.Настаняване в стаи с 4 легла без никакво пространство за почивка и свободно движение.Това не е хотел за сериозни възрастни, а детски лагер за русначета.Всяка сутрин те събуждат в 8 ч. с музика от тонколони за физзарядка, която продължава да гърми половин ч.Храна без избор, "кафето" е подигравка, няма газирани напитки.Дискотека до 22
Хора не се лъжете да ходите там, това е пародия на хотел. Базата е направена и все още се ползва активно от руски деца които до 23 чеаа вдигат във въздиха псевдо хотела. Стайте са неиздържани с 4 единични легла, ресторант — хах това си е чист стол, слабо зареден , без избор на храна, но това не е най лошото, защото ако не се нахраниш до 30 мин, след това нахлуват децата и вътре става пълна лудница.А и още нещо , забелязах че определени гости се хранят в друг ресторант които е на ниво.
Това не е хотел а детски лагер. Шумно е. Мръсно. Стаите са с по 4 легла. Ресторанта е столова. Изхранването е разочароващо. Няма избор, няма никакви напитки, дори сокчетата от машина. Само вода.
Единственото хубаво е анимацията за децата.
Офертата която ни беше предложена, нямаше нищо общо с реалността в която попаднах ме. Това е детски лагер, длъжен си да спазваш правилата, които са за лагерниците. Ресторанта е категория три звезди, реално представлява столова. Трябва много да внимаваш на коя маса ще седнеш, ако сбъркаш ти се вдига скандал! Единственото хубаво в целия комплекс е, че е запазена природата и ги няма огромните хотели от другите курорти.
Хотелът се нуждае от основен ремонт - мазилката се люпи, в банята има страшен мухъл, водата не се оттича и през цялото време човук има чувството, че е в гьол, тоалетното казанче за 7 дена се развали 4 пъти, от които два пъти ние си го оправихме, при второто разваляне изобщо никой от персонала на хотела не дойде. От четвъртия ден изобщо не се чистеше (преди това само минаваха пода с някакъв разтвор, след който оставаше воня на белина), спалното бельо и кърпите изобщо не бяха сменени за 7 дена.