Училище Евроконтакт е твоят помощник в изучаването на чужди  езици. Те могат да улеснят твоя достъп до Европа и целия свят съобразно с твоите намерения. Евроконтакт е модерното училище за чуждоезиково обучение в град Шумен. Включвайки дългогодишен швейцарски опит в преподаването и изучаването на чужди езици чрез тях ученето на всеки нов език може да се превърне в удоволствие.

Училище Евроконтакт организира групови езикови курсове по английски, немски, френски, испански, гръцки, руски, италиански, турски, полски и др. езици (нива от А1 до С2) и още:

• Най-новите учебни системи по съвременни образователни програми съобразно Общата европейска езикова рамка;
• Мултимедийни материали;
• Малки групи;
• Висококвалифицирани преподаватели;
• Подготовка за « FCE », « CAE», « CPE», «IELTS», «TOEFL», «DELF, DALF », «DELE», «DaF»;
• Курсове по юридически и бизнес английски; английски за медицински работници и туристическия бизнес.

Училище Евроконтакт  предлага и фирмено обучение, което се провежда в техни зали или в офиси на клиентите, в удобно за тях време. Системата за работа се избира в съответствие с бранша на фирмата. Курсовете са по разговорен , бизнес, специализиран чужд език според съответното ниво, съобразно с индивидуалните нужди на фирмената организация.

Съобразяват се с изискванията на клиента по отношение на основните организационни параметри - начало и край, продължителност, график на часовете и др. Заповядайте в техния съвременен център за чуждоезиково обучение!

Училище Евроконтакт участва в Grabo.bg от 23 Септември 2013

Прочети още
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)