децата бяха възхитени, искаха на другия ден отново да видят цирка. Благодарим Ви хора, за щастливите мигове и радостта в очите на децата. За родителя няма по-голяма награда от тази да вижда грейнали от радост детски очи.
Използвах ваучер от Грабо.Доволен съм за тази цена. Не разбирам недоволните,какво очакват за 6 лева?Ама то си ги има такива,все недоволни и хленчещи.Свикнали сме !
За съжаление ,цирка не е това което беше
Не беше лошо, просто шоуто отговаряше за цената си. Плащаш 8 лв и гледаш шоу като за 8 лв. Клоуна като говори - не го разбирах през повечето време, а смешките още в началото на алкохолна тематика, дори възрастните него разбраха, а за децата няма да коментирам. Не бих повторил но и не съжалявам.
Представлението беше страхотно. Децата много се забавляваха. Препоръчвам. Фокусника е много добър.
Беше интересно за децата . Препоръчвам усъвършенстване на цирковите артисти. Доста захабен и стар реквизит, слаби номера.Предлагаха се изкушения за децата ( захарен памук , близалки, пуканки ) , на които хигиената е съмнителна. Не бих повторила.
За децата е атракция, но за всяко нещо в цирка вземат пари и не издават касов бон. 5 лв. за снимка с пони, 3 лв. само за една обиколка на арената (няколко секунди), отделно лакомства и сувенири. Излезе ми доста скъпо, а нивото беше ниско. Животните не правят нищо особено.
Заслужава си децата да се д
Детето се забавляваше но ако искат да съществува цирка трябва да поработят доста за изпълненията и за смешкитее с клоуна не се чува защото няма добро узвочение и трябва да има игра с публиката за повече смях
Покажи още ревюта
За 3362 дни публикувахме 171632 оферти, които се разграбиха
7 367 638 пъти, спестявайки 147 292 88148 лв на 617 752 грабомани!