Страхотно изживяване! Определено си заслужава. Взехме си ваучери за 40 минути. Единствения минус е че няма транспорт от водолазния център до водата, както е описано, а се ходи 5 минути пеша, има и стълби и екипировката тежи ужасно много за жени.
Прекрасно преживяване ! Много внимание и тактичност към начинаещите ! Горещо препоръчвам тази фирма ! Много сме доволни !
Беше приятно изживяване като цяло. Организацията леко се бави намясто, самото гмуркане не продължи точно толкова, колкото пише. Теренът, който разглеждаш, е доста еднообразен, предимно водорасли, но е хубаво да се опитват нови неща.
Ива 5
Страхотно и вълнуващо преживяване! За първи път ни беше, но инструкторите подхождат изключително професионално и се чувствахме в сигурни ръце през цялото време. Напълно си заслужава!
Инструкторите са много внимателни и обръщат достатъчно внимание на всеки от групата. Шнорхелингът е на брега, в руините на частта от стария град, която е под водата и наподобавя коралов риф. Дълбочината е 1-2 метра и е много красиво. Има поляни от водорасли и ята от различни видове риби в тях.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)