Кореспондецията с фирмата беше на страхотно ниво! Много лесно и приятно сключихме договора дори и онлайн, а сега с нетърпение очакваме екскурзията.
Отлично обслужване! Екскурзоводката Катерина ни почерпи с бонбони, раздаде на всички вода. През целия път следеше всеки да се чувства добре и даде подаръци на лотариен принцип на връщане. Много позитива и приятна разходка.
Пътуването беше страхотно! Много сме доволни от цялата организация на пътуването. Катерина е страхотен екскурзовод!
Екскурзията беше добра. Екскурзоводката Катя много мила, компетентна и усмихната. Поздравления. :)
Изключително недоволна съм от екскурзията. Хотелът беше под всякаква критика, една звезда, вместо обещаните три, отвратително тясна и мръсна баня, мизерна стаичка, почти нулева хигиена, арогантен собственик, на края на града!!! Нямаш време да видиш нищо, тичаш като кон, лоша организация. Ако някой въобще отиде, да не ходи на така наречената "гръцка вечер в таверна". Всичко е един абсурд, ужасна храна и наливно долнопробно вино за 22 евро, задух и селяния! Крайно съм недоволна и се чувствам излъгана.
Много съм доволна от екскурзията! Всичко беше по график, шофьорът караше спокойно и добре, а екскурзоводката Кати беше много мила и разказа интересни неща. Хареса ми и пак бих пътувала с тях :)
Покажи още ревюта
За 2690 дни публикувахме 113209 оферти, които се разграбиха
5 606 682 пъти, спестявайки 121 901 60213 лв на 508 508 грабомани!