Страхотен екскурзовод,много ерудиран супер дестинация с възможност за краткото време да видиш всички забелижителности.Много добра организация и хотел Розмарин беше отличен.Давам оценка 6 от 6 нацялата оферта.Бих се възползвала отново от офертите на Травелиа.
Фантастична екскурзия! Страхотен екип! Хотелът беше много чист!
Препоръчвам!
Чудесна организация. Екскурзовода Милена ни предостави много любопитна информация и факти както за забележителностите, така и за тяхната история!
Съжалявам, не съм по писането- много съм доволна!!!!
Отлично организирана екскурзия в Румъния ,изкарахме страхотно въпреки тежките времена.Екскурзовода Томаш е невероятен,много информиран и поднасящ информацията по интересен начин. За 2 дни видяхме много места и научихме много за тях.Шофьора Стоян също е голям професионалист.
Препоръчвам екскурзиите на Травелия и с удоволствие бих пътувала с тях отново.
Прекрасна екскурзия с много интересна информация за посетените обекти.Благодарим на нашата екскурзоводка и професионализма на шофьора.
Екскурзията беше страхотна,с отлична екскурзоводка.
Приятна и много зареждаща екскурзия :)Екскурзоводката Миленка е прекрасна .Разказа ни куп интересни и много обогатяващи истории .Сърдечно препоръчвам :)
Точност и перфектен професионализъм на всички служители.Мила, отговорна и загрижена екскурзоводка.Приятни емоции по време на цялата екскурзия.
Покажи още ревюта