Снимките са страхотни. Фотографката е много мила, позитивна и с усет към децата. С удоволствие ще се възползвам пак. Препоръчвам!
Истинко удоволствие и страхотно преживяване беше коледната фотосесия за мен и моето малко момче. А за кадрите нямам думи просто уникални.Препоръчвам с две ръце студиото!
Много мило и старателно момиче.
Ели 5
Много добра и мила с децата . Предразположи я отлично и снимките станаха чудни. Препоръчвам!
Забравиха ми датата, на косъм да нямям фотограф. Добре че ми бяха писали лично, че е потвърдено. Накрая получих кадри, на които окрасата е отрязана. Фотографката нямаше никакъв подход да привлича детското внимание. Снимките получих след 3 седмици.
Много ведри момичета:) Студиото е изключително уютно и асистират за всичко! Отделят достатъчно време за цялата фотосесия и приемат идеите и желанията на клиента, насочват го, изобщо е прекрасно преживяване. Препоръчвам да се посети:)
Останахме много доволни. Още не сме видяли снимките, но сме сигурни, че ще са хубави. Роси е млада, но много опитна. Показахме ѝ какво точно искаме и за отрицателно време се получи желания резултат. През цялото време ни помагаше и даваше насоки как да застанем. Силно препоръчвам и пак ще се върнем.
Преди 2 дни се снимахме и още не сме видяли готовите кадри, но от това, което видяхме в деня на снимки сме повече от впечатлени!
Не само професионално отношение, но изключително голямо внимание и търпение. Гардероба е разнообразен.
Горещо препоръчвам!
Приятна атмосфера,позитивни и талантливи момичета. Изключително доволна съм.
Преповъчвам!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)