Отлично отношение и професионализъм!
Anjela 5
Изключително доволна съм от отношението и обстановката. Фотографката много помага за позите, дава съвети, така че да се получат много добри кадри. Имат добър гардероб, от който може да се възползвате. Препоръчвам услугата!
Чудесни снимки! Фотографката е изключителна мила и търпелива! ?
Уникално отношение и страхотна фотосесия ?
Снимките са страхотни. Фотографката е много мила, позитивна и с усет към децата. С удоволствие ще се възползвам пак. Препоръчвам!
Истинко удоволствие и страхотно преживяване беше коледната фотосесия за мен и моето малко момче. А за кадрите нямам думи просто уникални.Препоръчвам с две ръце студиото!
Ели 5
Много добра и мила с децата . Предразположи я отлично и снимките станаха чудни. Препоръчвам!
Забравиха ми датата, на косъм да нямям фотограф. Добре че ми бяха писали лично, че е потвърдено. Накрая получих кадри, на които окрасата е отрязана. Фотографката нямаше никакъв подход да привлича детското внимание. Снимките получих след 3 седмици.
Много ведри момичета:) Студиото е изключително уютно и асистират за всичко! Отделят достатъчно време за цялата фотосесия и приемат идеите и желанията на клиента, насочват го, изобщо е прекрасно преживяване. Препоръчвам да се посети:)
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)