Студио Деийм предлага:
• Боуен терапия;
• Детоксикираща медена терапия;
• Класически масаж;
• Релаксиращ масаж;
• Антицелулитен масаж;
• Масажна яка;
• SPA терапии;
Ултразвукова кавитация; Радиочестотен лифтинг;
Вакуум липосукция.

По-здрави! По-добро качество на живот! Самолечение и релакс с Боуен терапия! Позволи на тялото да намери своя баланс.

Терапията Боуен е приложима за широка гама от оплаквания,физически, включително мускулни болки,опорно-двигателни и вътрешни проблеми.

Много подходяща е, защото може да се прилага в случаи, където други терапии са неприложими, като в случаите на тежки травми. Дългият списък на симптомите и оплакванията, реагиращи добре на тази терапия, включва:
· Болка или напрежение в церебралната област(мозък),шийните и лумбалните прешлени отзад;
· Напрежение или болки във врата, включително схванат врат или разтегнати вратни сухожилия;
· Проблеми в рамената и ръцете, включително синдрома на Tunel Carpico ( болки,скованост или изтръпване на ръцете и пръстите)
· Главоболие, мигрена, световъртеж;
· Синузит, проблеми с гърлото, очите, ушите и носа;
· Ишиас, болки в слабините, бедрата или задните части;
· Проблеми в бедрата или колената;
· Оплаквания в краката, глезените и стъпалата;
· Проблеми с циркулацията на кръв и лимфа;

Боуен терапията може да облекчи различни проблеми, като астма и други респираторни проблеми,дори и бебешки колики.

Ефектът й може да бъде сериозен и върху други проблеми с вътрешните органи – бъбреци, черен и бели дробове, стомах.

Говорете с терапевта си за многото други ползи от терапията на Боуен, най вече бременни и хора с дегенеративни заболявания като:
· Артрит;
· Множествена склероза;
· Болест на Паркинсон;
· Фибромиалгия .

Реакции след лечението

Въпреки, че терапията на Боуен, може да е неинвазивна,може да доведе до сериозни подобрения. Някои хора могат да почувстват нетипични реакции, веднага след първите сеанси. Не трябва да бъде повод за отказ. Тези реакции са положителни сигнали, че тялото изпитва вътрешна нужда от лечение.

Може да почувствате напрежение, малко изстиване,затопляне, кратко втрисане, леко главоболие, дори лека умора или свръхемоционалност. Обикновено тези реакции са кратки, докато тялото приеме процеса на вътрешно самолечение. Ако оплакванията продължат и не знаете какво да предприемете, посъветвайте се с терапевта си.

· За да се засили ефекта на релаксация и възстановяване след лечение, не трябва да се седи седнал за повече от 30 минути, в който и да е момент през деня. Редовното движение подпомага процеса на лечение, лежането също е препоръчително. ·

Моля не прилагайте топлина (горещ душ, спа процедури, нагреватели или електрически одеяла или студено за 48 часа след лечение, защото ефекта от промяна в температурата може да се обърка със сигналите към тялото по време на лечението. При сърбеж или парене след лечение, моля не прилагайте никакви затоплящи пасти(кремове). Дискомфортът е само временен и ще изчезне, когато тялото ви се приспособи към лечението.

· За да се позволи на тялото да се адаптира към процеса на лечение от терапията на Боуен, не трябва да се съчетава с каквато, и да е друга терапия върху тялото, включително и само масаж, най-малко 5 дни.

· За да се даде шанс на тялото да се лекува и да се адаптира на промените, които настъпват след сеанса, не извършвайте физически упражнения, поне 48 часа след сеанс.

· Пиенето на вода след сеанса е много важно, за да се подсигури рехидратация на тялото. По-голямата част от хората се нуждаят от поне 2 литра вода на ден. Един добър начин за прочистване е започването на деня с голяма часа вода(хладка).

· За да се увеличи гъвкавостта на тялото, се препоръчват разходки от поне 15 мин на ден. За да се осигури добра стойка, движете се изправени, обръщайки внимание на стъпалата си.

· За да се избегнат контузии и травми, обръщайте внимание на движенията си след сеанс. Сгъвайте краката си в коленете и не натоварвайте тялото и торса, когато вдигате нещо.

· За да вдигнете даден предмет правилно, първо се оближете достатъчно близо, стегнете коремните си мускули и след това вдигнете предмета.

· По време на сеанс върху челюстите, не отваряйте устата повече отколкото при зъболечение, не дъвчете храни като ябълки, жилаво месо, дъвки, ядки и други, изискващи усилия.

Избягвайте бъдещи проблеми

Разпределяйте теглото си върху двата крака.

Не почивайте само върху единия или другия крак, не се извивайте назад. Това оказва голямо натоварване върху таза и гърба.

Ако трябва да седите дълго време изправени, разпределяйте теглото си равномерно и сгъвайте коленете си едновременно, бавно и внимателно. Ако е възможно, облегнете се на стена,допирайки я с таза и хълбоците, стойте изправени, равномерно разпределено тегло върху краката си и релаксирайте.

Качване и слизане от автомобил

Когато излизаме от кола, обикновено изнасяме първо единия крак и почваме да се изправяме веднага след това. За да се избегне голямото натоварване върху таза,придвижете коленете си едновременно, изнесете двата крака и едновременно стъпете на земята.

При качване, имаме навика да се движим напред с единия крак и останалата част от тялото да се движи след това. Вместо това, първо трябва да се седне на седалката и след това да извъртете краката си заедно.

Скръстване на краката

Не кръстосвайте краката си. Това натоварва тялото,най-вече таза. Това е вреден навик и трябва да се забрави.

Предмети в джобовете

Предмети, които носите в джобовете си, като портмонета,могат да причинят дисбаланс в таза, когато се седи или могат да попречат процеса на лечение. Дръжте джобовете си празни.

По време на лечението, терапевта прилага леки кръгови движения върху мускулните сухожилия и стави. Те се прилагат многократно при определена последователност, като начало на релаксирането на мускулите, гъвкавостта на мускулната повърхност и подпомага кръвообръщението, циркулацията на лимфата и енергията. Всичко това води до по-добри резултати, които влияят положително по различни начини върху цялото тяло.

В определени моменти от сеанса, терапевтът дава възможност на тялото да отговори,като дори може да напусне залата.

Това може да бъде много важна част от лечението, давайки време на тялото да реагира на действията, които се извършат. Също така е един добър момент да се отпуснете, да се свържете с тялото си и да му дадете възможност за отговор на лечението.

Всъщност техниката на лечение на Том Боуен е сравнително нова в областта на естествените терапии и дълго ще остане такава.

Боуен практикува своята иновативна терапия в клиниката си в Грийлонг, Виктория, в продължение на 32 години, до момента в който умира на 66 годишна възраст през 1982 година. Самоук остеопат, Том Боуен е бил уникален лечител, докато през 1973 привлича интереса на правителствено проучване, което показва, че приемал повече от 100 пациента на ден. Техниката на лечение, която той ни е оставил, на която се базира терапията Боуен, се разпространила бързо по целия свят. Един уникален австралийски лечебен дар.

www.bowen-therapy.com

www.terapiabowen.com

Терапия с Кавитация + Триполярна RF + Вакуум липосукция.

Това са най съвременните технологии за отслабване и стягане на кожата. Тук са съчетани три от най – напредналите технологии кавитация, вакуум липосукция и RF.

Какво представлява кавитацията – мощни ултразвукови вълни действат
върху мастните клетки, като образуват вакуумни джобчета в клетките и по този начин те се пръскат, а съдържимото на спуканите клетки се изхвърлят чрез лимфата. Кавитацията е предназначена за изгаряне на мастни натрупвания, за загуба на тегло, за лечение на целулит.

Кавитация е процедура, която се бори против локализираните мастни клетки, а не срещу затлъстяване.

Трипололярната RF
енергия се предава на местата между три електрода, тя прониква в дермата, кара молекулите да се движат и по този начин предизвиква произвеждане на топлина свиване на колагена и генериране на нов,което води до ремоделиране и стягане на кожата . Тя се произвежда на равни енергийни цикли между трите електрода като се ограничава само в третираната зона.Лечението е приятно и безболезнено поради сравнително ниската мощност.

Резултатът е по стегната кожа, лифтинг ефект, подмладяване.

Липосукция чрез вакуум технология – тя стимулира обмяната на веществата в тъканите,намалява мастните депа, стяга отпусната кожа, подобрява еластичността на кожата. Създава налягане между работната глава и кожата, което ще предизвика положителен натиск върху течните молекули, също така засилва ефекта на експлозията вътре и извън клетките, увеличава молекулните движения и така се постига високо енергийно състояние което води до ефекта на липосукцията. В същото време се подобрява клетъчния метаболизма и еластичността на мускулите

Какви са противопоказанията за кавитация?

-Тежка хипертония, хиперлипидермия, диабет, проблеми на кръвообращението
и кръвоносните съдове, както и на лимфните възли;
- Форма на чернодробно заболяване
- Бременни или кърмещи жени;
- Метални заместители или устройства, или пейсмейкър;
- Алергии на кожата, изгаряния на нейната повърхност, при наличието на отворени или незараснали пресни рани;
- Месечен цикъл;
- Настинка или грип;

Зони със разширени вени не могат да се третират.Студио Деийм участва в Grabo.bg от 09 Март 2016

Прочети още
Най-нови оферти от Студио Деийм:
-55% Кавитация на зона по избор - без или със вакуум и RF
Кавитация на зона по избор - без или със вакуум и RF
Цена: 17.90лв
40лв
·Грабнати ваучери3 · Грабомани закупили офертата2 · Преглеждания на офертата1809
Дата на стартиране на офертата24.04.2017г · Офертата се е промотирала 10 дни10 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0
-50% Боуен терапия на цяло тяло - 1 или 3 процедури
Боуен терапия на цяло тяло - 1 или 3 процедури
Цена: 12.50лв
25лв
·Грабнати ваучери12 · Грабомани закупили офертата11 · Преглеждания на офертата2425
Дата на стартиране на офертата18.04.2017г · Офертата се е промотирала 10 дни10 · Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
5.0
-50% 1 или 3 процедури радиочестотен лифтинг на зони по избор
1 или 3 процедури радиочестотен лифтинг на зони по избор
Цена: 17.50лв
35лв
·Грабнати ваучери2 · Грабомани закупили офертата2 · Преглеждания на офертата1358
Дата на стартиране на офертата15.02.2017г · Офертата се е промотирала 10 дни10
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
С нетърпение чакам пак да пуснете валчер!
Много мила и изключително внимателна дама! Истински професионалист! Благодаря сърдечно!
Изключително съм доволна,продължавам терапията.Благодаря ти,Мария!
ОСТАНАХ ОЧАРОВАНА ОТ ОБСЛУЖВАНЕТО И С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ПОСЕТИЛА СТУДИОТО ОТНОВО
Всички оценки (10)
Други популярни оферти
Студио Стил -50%
Цена:
2250лв
45лв стойност
50% отстъпка