Уникално беше.Благодарим Ви ❤️ Стаята,храната,персонала.Пак ще ви посетим.
Milen 2
Посетихме за втори и последен път спахме на издънена спалня, а децата на счупен диван ,а банята бе под всякаква критика цялата в мухъл . Закуската е съвсем недостатъчна дори и за децата а за вечеря ти дават каквото е останало от обедното меню.
Elica 2
Къщата е градоред и когато някой ходи всичко се тресе.Тоалетната и банята са като кабина вградена в стаята. Единственото хубаво беше механата, която е долу.
.Много сме доволни.Персонала е отзивчив,особено една от служителките Валентина,Тя непрекъснато се интересуваше за състоянието ми,В сряда извикаха бърза помощ за мен.Бях вдигнала високо кръвно нялягане и веднага се задейства персонала и дойде линейка веднага.Храната е много вкусна,сготвена професионално. Благодарим за всичко.Ще го препоръчам и на други бъдещи гости.Много приемливи цени за храна и нощувка. С препоръка за гардероб и нощни шкафчета в стаята.
Семейство Недка и Петър Турлакови
Относно обслужване и храна 6, Но хигиената в стаята беше ужасна!
Чудесна кухня.Добра локация.Добро обслужване.
Недостатъци: Слаба звукоизолация между стаите,чува се и най-малкия шум.Часовника отмерва чрез камбанен звън всеки час през денонощието.Както е писано и в други коментари,паяжините не се чистят в хотелската част.
Всичко беше хубаво.
Чисто помещение ( малко шумно, зад общината, където се събираха сутрин хора. Като сборен пункт. За двойната стая....).
Храната бе много вкусна и обилна. Вечеря , която включваше салата, основно и десерт!
Невъзможно за хора
на диета😀
Закуска, като на мама или баба....
Персоналът мил и добронамерен
П р е п о р ъ ч в а м !
Перфектно обслужване, благодаря!
Чисти и прохладни стаи, на централно място, но все пак тихо и с осигурен паркинг. Много разнообразно меню, а включените във ваучера неща бяха вкусни. Има и обедно меню ако човек реши. Неща, които да се имат предвид при отсядане - музиката в механата е до към 00:30ч (не знам дали се чува в стаите силно, ние бяхме в механата 😅), има доста стълби към стаите, стените между стаите са само за визуална, но не и звукоизолация 😁 Благодарим за гостоприемството!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)