Продуцентска къща Spotlight е основана през 2003 година. Компанията обединява богатия професионален опит като режисьор, сценарист, писател и преводач на Димитър Коцев-Шошо с този на Найо Тицин като журналист, оператор, PR и документалист.

Основната дейност на компанията е свързана с продуциране на кино и телевизионни проекти и културни събития. За своята 19-годишна история продуцентска къща Spotlight осъщестява множество музикални клипове, реклами, късометражни филми, документални филми, както игралните филми "Лора от сутрин до вечер" (2011), донесъл на Димитър Коцев-Шошо номинация на Българската филмова академията за режисьорски дебют през 2011г и "Баща ми, Майка ми, Сестра ми" (2016). През 2013г, в качеството си на излълнителен продуцент Spotlight осъществи сериала на БНТ "Четвърта власт".

От 2006г продуцентска къща Spotlight работи в тясно сътрудничество с френската компания Harmonia Mundi. Двете компании имат реализирани множество музикални документални филма разпространявани на DVD в цял свят.

Spotlight работи в тясно сътрудничество и с Столична община, с която имат общи проекти.

Основателите на продуцентска къща Spotlight подбират внимателно своите проекти и теми и отстояват позицията си, че това което продуцират е истински стойностно и си заслужава да му се посветят - да го сложат под светлината на прожектора!

Spotlight участва в Grabo.bg от 03 Май 2022

Прочети още
Най-нови оферти от Spotlight:
Фестивал на изкуствата: Вход за спектакъл, дневен или за целия фестивал
Фестивал на изкуствата: Вход за спектакъл, дневен или за целия фестивал
Топ цена: 30лв ·Грабнати ваучери10 · Грабомани закупили офертата4 · Преглеждания на офертата2063
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)