Отзиви от клиенти за Хотел Селект****:
Всички оферти
Stefka 3
Добро обслужване, имам забележки към храната. Беше еднообразна и често не добре приготвена.
Ужасно място, не заслужава даже 2 звезди. С две думи страшно немърливо подържане. За храната да не говорим, най ниско качество...
Въобще незнам къде са 4 звезди,за мен лично е пансион.
Всичко е старо захабено,имаше неща от храната смърдяха страх ни беше да не се натровим
А най ме беше гнус от това че котки се разхождаха навсякъде по коридорите на стайте в ресторанта на лобито.
По гнусно нещо не бях виждала.
Всичко в обявата е лъжа.
В никакъв случай не е 4 звезди,но стаята и банята която ползвахме беше чиста и прилична.Обслужващия персонал навсякъде/ресторант,басейни,рецепция.../бяха любезни и адекватни.Храната беше достатъчна,но некачествена.Закуските и обядите бяха по-добре от вечерите.Подвеждаща беше информацията и снимките с футболното игрище,защото е отдадено под наем на местен отбор и е заключено.За моето семейство не беше проблем единствения и доста бавен асансьор/нямаме малки деца и възрастни/и липсата на шампоани.
Хотела е под всяка критика. За трима възрастни и едно дете са предоставили една стая(тип студио). Стаята наполовина изчистена - паяжина на касата на вратата, прах по масата, тавана е в петна. Банята е мухлясала, няма дори завеса за ваната. Скъсани пердета, чаршафи, хавлии, халати. Хладилника едвам работи. Превключвателя за лампи изключва климатика. Храната не може да се яде, хотела беше пълен, а храна оскъдна и безвкусна. Напитките се предоставят само на закуска.
Условията са добри.
Снимките не са актуални. Обслужването НЕ е на ниво, комуникация с гостите на хотела липсва. Спасителят на външния детски басейн е изключително неуважителен към гостите на хотела и децата. Не му се работи и се ядосва в случай че някое дете го "обезпокои" с присъствието си.
Базата е изключително занемарена. Храната особено на обяд е оскъдна. Отношението на част от персонала е ужасно(при направен коментар, че месото има дъх, отговорът беше-"Вие какво очаквате за 80 лв.!"
Изключително сме разочаровани и не бихме препоръчали хотела!
съотношение цена качество е прилично.
персонала е малко неориентиран имат някакви проблеми в комуникацията помежду си.
Отговорниците на персонала са любезни.
Почивката ни беше приятна, стаите са добри
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)
Прочети още Последно от блога ни
Grabo.bg вече на 13 години Публикувано преди 3 дни в категория Новини.