Отзиви от клиенти за SPA хотел Релакс:
Всички оферти
Чисто е но има доста неуредени неща
Изкарахме си страхотно. Храната беще много вкусна. Стаите чисти. СПА зоната приятна.
Юни 5
Хотела е добър за цената, която платихме. Стаите са просторни и топли. Гледката е страхотна, храната беше много вкусна. Ще ги посетим отново.
Много приятно хотелче - уютно, чисто и тихо. Мното мил персонал и вкусна храна.
Преди една седмица посетихме хотел Релакс *** във Велинград. При пристигането ни никой не дойде на рецепцията около 10 мин. Наложи ни се почти да нахълтаме в кухнята, за да попитаме дали някой ще ни даде ключ, за да можем да се настаним. Стаите са занемарени и неподдържани. Има много и силно захабени петна по мокета и много прах. Нямаше крушка в нощната лампа. Стаите не се почистиха за 2 дни. Запушена мивка. Бедна на разнообразие храна. Малко спа и силно хлорирана вода. Не бих посетила отново!
За пореден път-прекрасно обслужване,релакс,топло отношение ,храната повече от вкусна.Ще ходим пак и пак и пак.
Поздрави от групата на нимфите.
Хотелът предлага отлични условия за спокойна почивка и възстаноеяване в спа зоната. Топъл басейн и джакузи с минерална вода. Храната е много добре приготвена и изобилна. Любезен и отзивчив персонал. Стаите са просторни, удобни матраци, хубава баня. Препоръчвам за приятно пребиваване.
Мая 1
Аматьори! Хотелът е неоткриваем в тъмното, защото е насред поляна с тръни, между два строежа. Локацията не намира път до него, а те води другаде.Кално! Персоналът е без баджове и не е ясно кой какъв е. На рецепцията няма кой да те посрещне и настани, защото Галя/може би управителката / вечеря. Никой не ни регистрира, може би защото бяхме с ваучери. Закуската свършва и чакаш да приготвят нова. От имитиращи продукти е. Спато е също имитация- за 4 души.Добронамерени, но аматьори!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)