Отзиви от клиенти за SPА хотел Парадайс:
Всички оферти
Не бях очарован, няма да повторим със сигурност!
Doby 1
Не ходете в този хотел!
Изключително разочаровани сме!
През целия ни престой стаята беше влажна и миришеше на мухъл. Намусени рецепционистки, басейн с прекалено много хлор и стара материална база са едни от нещата, които направиха престоя ни ужасен! Единственото хубаво нещо беше храната, за която трябаше да чакаме по 15 мин на опашка.
Вкусна и прясна храна, добро и вежливо обслужване ! Леки забележки относно обедното меню на ол инклузива (липса на избор ) за сметка обаче на закуската и вечерята, където избора е доста богат ! Това разбира се е при сет меню, а не блок маса ! Към стаята единствената забележка е наклона на банята, който не е ок и не се изтича водата достатъчно добре ! Всичко друго като басейн, сауна и другите екстри е на много добро ниво ! Като цяло сме доволни и пак бихме дошли, препоръчваме и на другите :) !
Много сме доволни от престоя си в хотел Paradise !!! Любезен персонал,богато и разнообразно меню,чисти стаи и зона за релакс - отлична почивка...Само хубави неща ! Препоръчвам на всеки ! Очаквайте ни отново - успех и добър късмет....
Хотелът, храната и обслужването бяха на висота. С удоволствие ще го посетя отново.
Отлично обслужване, любезен и отзивчив персонал!!! Впечатлени сме от детската площадка и вътрешния детски кът!
Ася 5
Приказно Spa хотелче, с уютни и чисти, макар и неголеми стаи. Дворът е чудесен . Отлична, вкусна храна, приветлив персонал. Прекрасен SPA център. Препоръчвам :)
Ina 4
Хубаво и уютно място, идеално за семеен отдих.
Страхотно място, обслужване на ниво, кухнята беше уникално вкусна, чистичко и приветливо!
Покажи още ревюта