Отзиви от клиенти за SPА хотел Парадайс:
Всички оферти
Добро обслужване
Изключително качествена и вкусна храна!
Много приятно място, учтив персонал, вкусна храна.
Давам две звезди само защото храната беше хубава и в стаите беше топло. Не бих го посетила втори път, камо ли да взимам all inclusive пакет и пак да ме карат да си плащам за храна. Изключително съм разочарована.
Останахме разочаровани. Рецепционистката, която ни посрещна и настани, не беше от най-дружелюбните, дори си беше разсеяна, отношението й не бе никак професионално. Стаята също не ни хареса, дограмата се е разхлопала и от едно място се усещаше студеният въздух.
Все пак останахме доволни от Спа центъра, кухнята, храната беше наистина вкусна, с един минус - кафето, което е от вендинг машина и просто беше ужасно. Персонала в ресторанта беше много мил и любезен.
Лично аз не бих посетила отново.
Чудесен хотел - чисти и топли стаи, много вкусна храна и приятно спа. Басейнът е относително малък за хотел с такава големина.
Galina 5
Приятно и много хубаво място за почивка. Спа - то е много хубаво и голямо има всичко и много добре организирано. Храната е много вкусна и много разнообразна. Обслужването беше фантастично благодарение на нашия сервитьор Виктор, който беше изключително внимателен, учтив и много професионален, което направи престоя ни много приятен - хиляди благодарности към него! Също и останалия персонал беше мбого дружелюбен. Горещо препоръчваме хотела !!!!
Един от любимите ни хотели.Невероятна кухня,поддържано и всеки път любезен персонал.Личи си когато хората полагат усилия.Водата на басейна имаше как да е една идея по-топла,но иначе без забележки.Удоволствие е човек да се връща отново и отново.
Вкусна храна и мил персонал! Спа центъра е хубав!!Ще го посетя отново!!!
mimi 5
Хотела ни е любим. Прекрасно обслужване, страхотна кухня,адмирации за готвача!
Спато много чисто и топло !
И за не изглежда нагласен коментар ще ги критикувам за закуската. Направете сутрин един хубав билков чай ,от машина☹️вРодопите сме.
Покажи още ревюта