Отзиви от клиенти за СПА хотел Елбрус:
Всички оферти
Изкарахме прекрасно! Басейните и спа центърът са на отлично ниво! Стаите - просторни и чисти, персоналът - отзивчив. Храната беше чудесна, а доматите - най-вкусните, които някога сме яли! Благодарим ви за всичко!
Малко да подобрят базата на стаите!!
На рецепцията по добре да записват дати,за настаняване
Бяха чудесни три дни! Хотелът е с много добро разположение, заобиколен от борова гора и на 15 минути пешеходно разстояние до центъра. Персоналът е изключително мил,любезен,отзивчив и разбран !(Самаряни) Храната е разнообразна и вкусна. Външният басейн с гореща вода ми беше любим.
Lora 5
Прекрасен персонал, чудесни масажи и страхотни гледки 🌲❤️💙
Чудесно разпиложение, много компетентен, учтив и отзивчив персонал, чисто е, а храната е вкусна, разнообразна и екстаз на сетивата!
Базата е отлична за семейство с малко дете. Получихме всичко нужно за детето, за нас също. Доволен съм от спа процедурите и от условията в СПА центъра. Отношението на персонала е отлично, специални благодарности на Юсейн. Ще посетим отново!
Чисти и топли басейни, учтив персонал, вкусна храна. Много сме доволни и бихме посетили отново!
Яна 5
Учтив и приветлив персонал. Кухнята е на ниво. Нямаше нещо което да опитам и да не ми хареса. Стаите са много добре обзаведени и поддържани. Има всички условия за страхотна почивка.
Останахме много доволни. Всичко беше супер.
Покажи още ревюта